10 rujuri pentru vară

Calendaristic, deja am trecut de jumătatea verii, dar ținând cont că temperaturile ridicate vor fi prezente și în septembrie, practic mai avem două luni în care să ne bucurăm de culorile îndrăznețe în ținute, machiaje și manichiuri/pedichiuri, așa că pentru azi am pregătit o postare mai specială, cu 10 rujuri pentru vară:


Am ales ca propuneri pentru voi din rujurile pe care le-am purtat eu cel mai des vara asta, dar am încercat să le selectez și astfel încât să acopăr o arie mai largă de culori și finish-uri, în speranța că fiecare veți descoperi măcar unul care să vă atragă. Haideți să le vedem mai de aproape...


De la stânga la dreapta, avem următoarele rujuri:

Farmasi True Color #07 - un ruj cremos, care îmbracă buzele într-un portocaliu îndrăzneț, dar nu foarte turbat totuși. Nu e greu de purtat, îl văd potrivit atât de zi cât și de seară, potrivindu-se la machiaje naturale și la machiaje mai dark la fel de bine. În plus, în ciuda consistenței cremoase, rezistența e destul de bună, cam medie aș zice eu. Preț: 10-15 lei, prea ieftin pentru cât e de fain!

Inglot Rouge a Levres - un roz deschis superb, cu o tentă de mov/lila (are niște reflexii foarte interesante în soare). E cel mai cuminte nuanță dintre cele prezentate, mi se pare potrivit cam oricui, dar este o culoare specială, nu rămâne neobservată. Este de asemenea ușor cremos, însă foarte rezistent și nu foarte hidratant. Preț: în jur de 50 lei.

Avon Peony pop - face parte din gama Ultra Color Matte, dar de fapt nu este mat, este un ruj cremos, însă culoarea e superbă, pe buze iese foarte puternic în evidență, mai ales alăturat unui ten mai alb. Am observat de câte ori l-am purtat că atrage privirile, aș zice că e o nuanță mai tinerească și ideală pentru vară! Rezistența e mulțumitoare. Preț: 15-20 lei, în funcție de ofertă.

Yves Rocher Rose sorbet - e combinația perfectă între un ruj și un gloss, are un luciu superb pe buze și arată foarte frumos - colorează mult mai frumos buzele decât pare pe mână, în poza de mai jos. Este cremos, lejer, nu arată rău nici pe niște buze mai uscate și rezistă chiar bine, se estompează treptat. Preț: 25-30 lei.

Flormar Revolution #09 - deși l-am lăsat la urmă, este de fapt rujul meu favorit de vara asta, sunt complet îndrăgostită de el! A beneficiat de un articol întreg aici, unde-l puteți vedea și cum arată la mine pe buze și unde găsiți mai multe detalii cu privire la acesta. Preț: 35 lei - își merită fiecare bănuț, chiar și mai mult!


Pozele cred că spun mai multe decât am putut spune eu în câteva cuvinte, iar nuanțele tuturor sunt din punctul meu de vedere ideale pentru vară (dar nu numai, desigur), mai ales alăturate unor machiaje naturale, de zi. Probabil că nu se potrivesc toate oricui, dar sper că ați descoperit măcar unul care să vă placă!


Mai adaug faptul că swatch-urile au fost făcute în soare, la umbră sau în interior sunt o idee mai cuminți și bineînțeles că nuanțele diferă puțin și în funcție de pigmentul fiecăreia. Acum vă invit să descoperiți și celelalte 5 rujuri aici, la Ira pe blog - o să găsiți niște rujuri tare faine și la ea, vă garantez!

Sper că v-a plăcut ideea colaborării noastre și postările pregătite, aș vrea să cred că au meritat toate privirile uimite și amuzate ale oamenilor care ne-au surprins pozând rujuri în fața fântânii, în centrul orașului. :))

Cum vi se par cele 5 rujuri propuse de mine? Vă atrage vreunul în mod special? Voi către ce rujuri întindeți cel mai des mâna vara?

20 de comentarii

  1. wow, imi place la nebunie cel de la Yves Rocher, pare sa fie super glossy <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place, chiar e foarte glossy! Poate o să-l iau (sau chiar port) când ne vedem, ca să vezi cât de fain e! :D

      Ștergere
  2. Ce frumoase sunt!
    Acum, simt ca-i musai sa incerc si eu unul de la YR. Musai! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți plac propunerile mele!
      Chiar e musai! :))
      Pupici

      Ștergere
  3. Oh, cat de bine arata nuanta Peony Pop! Iar stick-ul de la Yves Rocher este extrem de glossy, nu ma asteptam sa aiba consistenta asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu sunt îndrăgostită de nuanța Peony pop, iar pe buze arată și mai bine!
      Am fost și eu surprinsă când am văzut un swach cu el prima oară, de pe site nu m-ar fi atras la fel de tare, dar mă bucur că le-am dat o șansă, îmi plac foarte mult ambele pe care le-am luat!

      Ștergere
  4. Cred ca am mai mentionat ca eu nu prea folosesc rujuri, dar dintre alegerile tale ma tenteaza foarte mult culoarea mov rozaliu de la Inglot. Trebuie sa o incerc si eu, macar sa vad daca ma prinde aceasta nuanta! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E culoarea mai cumințică dar totuși deosebită, eu zic că ți s-ar potrivi!
      Te pup!

      Ștergere
  5. Trebuie sa incerc creionul ruj de la YR :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, se pare că el a atras atenția cel mai mult! :D
      Pupici

      Ștergere
  6. Ce prezentare dementiala! Felicitari pentru pozele frumoase. A meritat curiozitatea si privirile insistente ale trecatorilor. ♥ Desi nu port astfel de nuante pentru ca nu ma avantajeaza, imi place Avon Peony Pop. Eu indiferent de anotimp port nude-uri si foarte rar nuanta piersica.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc din suflet pentru aprecieri, mă bucur foarte mult dacă a meritat!
      Și eu port dese ori nude-uri în restul anotimpurilor, dar vara îmi plac mult culorile mai îndrăznețe! Eu zic totuși că ți s-ar potrivi cel puțin și rozurile - cel puțin eu te văd cu astfel de rujuri!
      Pupici

      Ștergere
  7. Dragute nuantele!!! Nu am incercat nici un ruj dincele mentionate de tine...din pacate! :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți plac! Nu e timpul pierdut, o fată nu poate avea niciodată prea multe rujuri! :))

      Ștergere
  8. Toate imi plac nu as putea sa aleg unul singur :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt foarte frumoase! Nu pot sa cred ca le-ati pozat in oras, haha :)) Dar a meritat, e foarte faina ideea postarii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți plac! Nici prietenului meu nu-i venea să creadă când a văzut pozele pe aparat... m-a întrebat dacă nu s-a uitat lumea la noi ca la nebune. :)) Răspunsul a fost afirmativ! :)) Mă bucur dacă a meritat!

      Ștergere
  10. Wow...ce de culori! Care de care mai frumoase. Nu pot alege o preferată.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult că îți plac propunerile mele! :D
      Pupici

      Ștergere