Recomandarea zilei: Bioderma Photoderm Apres-soleil

Azi am pentru voi o recomandare de sezon: Bioderma Photoderm Apres-soleil! După cum spune și numele, este destinată pentru a fi folosită după plajă și se recomandă atât pentru corp cât și pentru ten. Eu am încercat-o doar pe corp, deoarece are destul de mult parfum în conținut (deși într-o listă de ingrediente de pe un site am văzut că avea parfum la finalul liste, poate e a mea mai cu moț). Pentru că mi-a plăcut mult de la prima aplicare, m-am gândit să vă dau și vouă de știre despre aceasta, că poate v-ar fi utilă!


Deși folosesc protecție solară ridicată și nu am de obicei probleme cu pielea arsă, îmi place totuși să folosesc ceva mai răcoritor după plajă și dacă același produs îmi oferă și hidratare e cu atât mai bine, împușc doi iepuri dintr-un foc! Bioderma Photoderm Apres-soleil îmi oferă tot ce-mi pot dori după o zi de stat la plajă: consistență lejeră care se întinde rapid, senzație ușor răcoritoare pe piele, pătrunde imediat și oferă o hidratare medie aș zice eu! În plus, chiar calmează pielea afectată de soare - pe umeri m-a prins puțin soarele duminica trecută, din cauză că n-am reaplicat la timp loțiunea cu SPF și mi s-a părut foarte plăcută senzația din timpul aplicării pe zona cu pricina, ba chiar mi s-a părut că s-a vindecat puțin mai repede, a doua zi pielea nu mai era deloc roșie (dar nici seara nu era rău)! Nu vă așteptați să facă totuși minuni pe o piele foarte puternic arsă, mai bine preveniți decât să tratați!

Mirosul e fresh, foarte plăcut și el, iar cantitatea necesară pentru o aplicare nu e foarte mare. Mie mi se pare o loțiune de corp bună de folosit și într-o zi obișnuită de vară, nu doar după plajă! 

Eu am primit loțiunea într-un kit cadoul la achiziționarea altor produse Bioderma, dar poate fi și achiziționat în variantă de 200 ml sau la 500 ml. Prețul de la Farmacia Tei este de 50 lei pentru varianta de 500 ml (care are și pompiță), un preț foarte bun pentru o cantitate atât de mare! Mai există și spray în aceeași gamă, pe care îmi doresc să-l încerc cândva - intuiesc că e și mai răcoritor, plus că e mai ușor de aplicat!

Ați încercat acest produs? Voi ce folosiți după plajă? Apelați la un produs special sau preferați o loțiune de corp obișnuită?

12 comentarii

  1. Suna bine! Eu am spray-ul din gama, il folosesc pe post de produs lejer hidratant. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur să aflu că și spray-ul e ușor hidratant, chiar eram curioasă! :D
      Pupici

      Ștergere
  2. Eu am folosit pana acum un gel cu Aloe vera dupa plaja, si mi-a placut. :D xox

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Data viitoare vreau să încerc uleiul de aloe vera, de la Aubrey. Am zis să le iau pe rând. :))

      Ștergere
  3. S-a notat! ;))
    Sa o folosesti cu placere in continuare. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. uite ca domeniul after sun nu-i unul la care sa stau prea bine, mereu omit sa fac cumparaturi pe partea asta :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine mai mult efectul răcoritor mă interesează, dar e drept că aș putea să trăiesc și fără. :D

      Ștergere
  5. Interesant! Eu dupa plaja folosesc spray-ul de la Avon sau apa termala.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut de câteva ori și spray-ul de la Avon, e foarte ok și acela. Chiar și l-a cumpărat mama recent și cu ocazia asta am verificat lista de ingrediente... am rămas plăcut surprinsă să văd că nu are deloc alcool în conținut. Poate o să-l iau și pe acela.
      Pupici

      Ștergere
  6. Eu folosesc un unt de corp de la Avon pe care il iubesc, dar este interesant acest produs :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă e vorba de cel after sun, atunci îl știu, l-a comandat recent mama... și pe el. :)) Chiar sunt curioasă cum e, nu l-am încercat.
      Pupici

      Ștergere