Review: Balsam de păr TRESemme

De foarte mult timp îmi doream să încerc un produs TRESemme, după cum sigur știți dacă mă urmăriți de multă vreme, fiindcă îmi amintesc că le-am trecut la un moment dat și pe un wishlist. Acum vreo lună mi-am achiziționat balsamul de păr despre care o să vă vorbesc în cele ce urmează și momentan vă spun doar că am început cu dreptul și sigur o să mai treacă prin baia mea și alte produse pentru păr de la acest brand. Eu am ales varianta pentru păr uscat:


Are o cantitate de 500 ml, valabilitate 12 luni de la deschidere și un preț de 15 lei în magazinul Hello Free Z One Discount sau 42 lei pe Triodeluxe.ro (nu știu dacă îl au exact pe acesta, dar au unele balsamuri de păr TRESemme).

Mirosul produsului m-a încântat imediat ce am apăsat pe capac pentru a-l deschide, m-a dus imediat cu gândul la produsele profesionale pentru păr! N-aș putea să descriu în detaliu mirosul, tot ce vă pot spune e că are ceva floral și nu e nici exagerat de puternic, dar nici foarte subtil. Mie-mi place la nebunie mirosul și un mare plus mai primește și pentru faptul că persistă ceva vreme pe păr!

Cum e consistența produsului sper că reiese suficient de bine din poza următoare, fiindcă nu prea știu cum s-o descriu, dar este similară cu a multor balsamuri de păr. Se întinde rapid pe firul de păr și este suficientă o cantitate foarte mică de produs pentru a-și face treaba - dată fiind și cantitatea mare, probabil că mă va ține o veșnicie, chiar dacă am părul lung. 


Eu îl aplic după ce mi-am spălat și clătit bine părul, dar nu înainte de a scurge cât mai bine apa din el și apoi distribui balsamul pe toată lungimea firului de păr, iar la final îmi strâng părul într-un coc cu un elastic și-l las să acționeze vreo 15 minute, după care îl clătesc. Nu îl aplic la rădăcină și nici nu folosesc la aceeași spălare și mască de păr, prefer să le folosesc separat!

Îmi lasă părul foarte fin, moale și ușor de descurcat, inclusiv pe porțiunea de păr care cândva a fost vopsită și e mai aspră față de părul meu natural. Nu mi-l îmbâcsește sau încarcă, n-am avut niciun fel de probleme de tipul ăsta. De obicei mai foloseam după ce ieșeam din baie și un alt produs hidratant pe părul umed, însă în ultima vreme m-am bazat dese ori doar pe acest produs fiindcă nici nu mai simt neapărat nevoia de un produs în plus. E totuși important de precizat că eu am firul de păr subțire și nu foarte aspru - cu toate astea, mi se pare per total cu mult mai bun decât balsamurile de păr din comerț, ba chiar îndrăznesc să afirm că am avut unele balsamuri de păr profesionale care mi-au plăcut mai puțin.

Un lucru pe care l-am mai sesizat e că nu mi se mai electrizează părul la fel de rău după ce-l folosesc, iar pentru asta are un mare plus fiindcă am o destul de mare problemă cu părul care se electrizează.

În caz că vă interesează, vă las și cu lista de ingrediente:


Mie mi se pare ok și ce văd pe lista de ingrediente la o scanare rapidă, apreciez că nu are alcool denat în compoziție, iar prezența parfumului într-o cantitate mai mare nu mă deranjează deloc în cazul produselor pentru păr. În caz că vă sperie ingredientul „cetearyl alcohol” de la începutul listei, vă reamintesc că acesta e un ingredient bun, emolient, nu face rău.

În concluzie, eu sunt foarte încântată de acest produs și mai vreau să încerc și alte produse pentru păr de la TRESemme! Cel puțin pentru prețul de 15 lei e chiar mult prea bun, în opinia mea! Cel mai mult mă atrage în continuare gama lor cu keratină, cândva poate o vor aduce la Hello Free Zone!

Și în caz că aveți vreo curiozitate în sensul ăsta, vă las și cu o poză cu părul meu după ce am folosit doar acest balsam după spălare:



Ați încercat vreun produs TRESemme? Cum vi s-a părut? Ce-mi mai recomandați de la ei?

8 comentarii

  1. Si eu am un balsam de la Tresseme , pentru volum in schimb, si intradevar sunt niste produse foarte bune :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur să aflu că îți place cel pentru volum! O să-l țin minte, poate-l încerc și pe el!

      Ștergere
  2. Off eu ajung tare greu la HFZOD dar cand mai trec pe acolo sigur iau un balsam de par Tresemme, m-am cam plictisit de ce am in casa si a venit la fix postarea ta! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici mie nu-mi e ușor să ajung, merg o dată la câteva luni. :( Mă bucur tare mult că a picat la fix postarea și abia aștept să aflu cum ți se pare!
      Pupici

      Ștergere
  3. l-as incerca si pe asta, de fapt as incerca toate balsamurile tresemme :).

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai fost in Heraaaa! :D
    Interesant produsul...nu cred ca am mai auzit de acest brand, dar suna bine! Eu folosesc uneori un ulei de par de la Kallos, pentru varfuri, insa acum ilfolosesc dupa fiecare spalare, ca sa il termin! :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce l-ai recunoscut! :)) Da, am fost acum două săptămâni, nu mai fusesem de mult!
      Mă mir că n-ai auzit de el, la cât a fost promovat în urma unei campanii Triodeluxe. :D Este oricum foarte bun, mai ales pentru prețul foarte mic de la Hello Free Z!
      Uleiuri de păr de la Kallos n-am încercat, dar am folosit de la ei o grămadă de măști și balsamuri de păr. Măștile mi-au plăcut mult, balsamurile mai puțin.
      Pupici

      Ștergere