Week in photos #41

Săptămâna asta e foarte aproape de final, vă scriu mai târziu ca de obicei, dar n-am vrut să treacă ziua înainte să trag și pentru săptămâna asta o linie și să vă arăt ce am mai făcut interesant în cursul ei. Nu prea mi-au ieșit mie toate lucrurile așa cum aș fi vrut, unele nu mi-au ieșit deloc, dar per total a fost o săptămână bună, cu multe momente faine și destul de multe poze și povești de împărtășit cu voi în articolul aici de față, așa că haideți să începem...


Marți am fost la un eveniment Yves Rocher foarte drăguț, unde am descoperit noutățile de vară despre care am scris deja aici și pe lângă faptul că m-am revăzut cu mai multe fete dragi, m-am bucurat și că am reușit să schimb câteva vorbe cu Camelia și cu Adina, două fete pe care le urmăresc, care-mi sunt dragi și pe care chiar îmi doream mult să le cunosc!


Tot marți, în timp ce mă machiam de dimineață, am rămas în mână cu oglinda celei mai iubite palete de farduri din colecția mea - Sleek Oh so special. Nu știu ce a pățit, nu-mi amintesc să o fi accidentat cumva, iar de o calitate proastă a ambalajului nu cred că se pune problema, că mai am una cu vreun an mai veche care e întreagă. Eh, tot o iubesc și așa, îi pun oglinda doar de formă și o mânuiesc cu grijă! Apropo de calitate, scuzați calitatea slabă a imaginii!


După ce săptămâna trecută am mâncat cam multe prostii, am zis că săptămâna asta revin la obiceiuri mai bune, dar o să vedeți la finalul articolului că iar am dat-o-n bară. :)) Cred că v-am mai zis că salata cu ton e una din favoritele mele, nu?


Trecuse cam mult timp de când n-am mai văzut un film, nici măcar la seriale nu ne-am mai uitat atât de des în ultima vreme. Săptămâna asta am vizionat Căpitanul Americii 1 și 2 - bunicel!


Oricine pleacă în Turcia se întoarce de acolo cu rahat! :)) Cel pe care îl vedeți în poză chiar mi-a plăcut în mod special!


Pentru ieri aveam „programată” o întâlnire cu fetele și deși afară turna cu găleata și era beznă, ne-am încăpățânat să ne vedem de planuri! Din fericire într-un final s-a oprit ploaia și a ieșit soarele (după ce ne-a udat, evident), așa că după ce am lenevit puțin la o terasă cu Ira și Kleo, ne-am pus pe făcut poze! Rezultatul îl veți vedea în niște articole viitoare!


Draga de Kleo, știind că sunt pasionată de oje, mi-a oferit două foarte drăguțe, una dintre ele fiind de la Primark, un brand de la care-mi doream mult să-mi iau niște oje, cu prima ocazie! Tot draga de ea m-a plimbat ieri o grămadă prin magazine și n-am putut să mă abțin să nu iau și eu ceva din DM (crema de ochi și pensula care mi s-a părut super simpatică). 


Așa cum ziceam mai sus, azi am uitat de orice intenție de mâncat sănătos și am mâncat o pizza! Dar imediat după am făcut suficient efort fizic încât să ard de 3 ori caloriile (asta ca idee, nu că aș avea eu griji din astea).

Cam atât cu săptămâna asta, o aștept pe următoarea și sper să fie mult mai bună pentru toată lumea, inclusiv în ceea ce privește vremea (care a fost mult prea capricioasă în ultimul timp).

Săptămâna voastră cum a fost? Ce planuri aveți pentru următoarea?

20 de comentarii

  1. Hmmm, ce pofta mi-ai facut de pizza si salata cu ton! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mâncarea mereu atrage atenția, în astfel de postări. :))

      Ștergere
  2. Ce pofta mi-ai facut de salata de ton! Imi pare rau pentru paletuta, dar ma bucur ca nu s-au crapat fardurile. Imi place outfit-ul purtat in poza. ♥ Sa te bucuri de toate cadourile primite. Oja de la Orkide o am si eu si este una din nuantele mele preferate din colectie. Pensulica Ebelin este asa draguta!
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești fată cuminte, dacă ți-a atras atenția mai mult salata decât pizza. :))
      Și mie mi-a părut foarte rău, dar ai dreptate, bine că sunt fardurile întregit!
      Mă bucur mult, a fost ceva super simplu, în planul inițial era o fustă, chestii colorate, dar n-a fost să fie. Mulțumesc frumos, draga mea! Îmi place nuanța ojei Orkide, are o nuanță frumoasă și abia aștept s-o încerc!
      E și bunicică, pe lângă faptul că e super simpatică. :D
      Pupici!

      Ștergere
  3. Cum arata pizza aia... Mama, delicios!
    In sfarsit avem si noi Yves Rocher in Bacau, din pacate promovarea lasa mult de dorit. N-am vazut nimic pe Facebook, nu mai zic ca ar fi putut conta pe entuziasmul bloggeritelor locale sa ne anunte. Noroc ca am aflat de la o prietena ca se deschide.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar a fost bună, deși aș fi preferat mai multă carne și mai puține ciuperci. :))
      Am văzut în postarea ta, mă bucur că au ajuns și la voi! Nu știu ce să zic de partea de promovare, dar adevărul e că n-am văzut să se practice invitarea bloggerilor la lansarea magazinelor Yves Rocher, dar acum chiar ar fi mers, ținând cont că e primul.

      Ștergere
  4. Ce dragut, apari si tu in poze :D. Imi pare rau ca am lipsit de la intalnire :(( kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pff, dar am mai apărut în astfel de poze, n-ați fost voi pe fază. :p Nu prea am pus eu poze stil portret, dar din astea au mai fost.
      Și mie-mi pare rău că n-ai putut să ajungi! :( Poate data viitoare!
      Pupici!

      Ștergere
  5. Capitanul America 2 cred ca sotul mi-a luat-o inainte si s-a uitat singur, mi-a placut primul.
    O iesire cu fetele, foarte dragut, abia astept sa vad pozele, sa fie un ootd?! :D
    Eu am incheiat saptamana asta cu o noua escapada.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-a plăcut puțin mai mult al doilea!
      Momentan am publicat prima postare, cu o manichiură, dar va urma și un fel de ootd. :D
      Foarte frumos, mi-e dor și mie de o astfel de escapadă!
      Pupici

      Ștergere
  6. Am avut o saptamana buna, am fost la cabana Himalaya, am invatat sa calaresc, sa trag cu arcul, am mancat gratar, m-am plimbat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sună foarte bine, mă bucur că ai avut o săptămână frumoasă! Și eu mi-aș dori să învăț să călăresc! :D

      Ștergere
  7. Frumoasa saptamana,salata de ton e si favorita mea,iar pizza aia arata intr-un mare fel.Hai ca incet ,incet incepi sa mai apari si tu in poze :))))).Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar a fost, dacă era și vremea mai frumoasă era aproape perfectă, dar am recuperat săptămâna asta, să ne săturăm de căldură. :)) Mă bucur că și ție-ți place salata cu ton!
      Hai măi fetelor că am mai apărut și înainte. :))
      Pupici

      Ștergere
  8. hihi <3 ce draguuu e poza facuta de moa :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... chiar e foarte mișto poza! :D Am uitat să felicit fotograful! :))

      Ștergere
  9. Eu imi propun sa mananc mai sanatos in fiecare zi si tot in fiecare zi esuez, sunt o gurmanda. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Înseamnă că ești mai rău ca mine, mie-mi mai și iese ocazional. :))

      Ștergere
  10. Hehe, si eu am mancat foarte ok in ultimele 10 zile dar atat mi-a fost, azi am avut o pofta teribila de cartofi prajiti si am comis-o :) Din cand in cand trebuie sa ne oferim si recompense, nu se poate altfel :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cartofii prăjiți nici nu-i mai pun la socoteală, cu ei o comit aproape în fiecare săptămână. :)) Așa e, iar tu știu că oricum mănânci foarte ok și câțiva cartofi prăjiți n-au omorât pe nimeni. :D
      Pupici!

      Ștergere