Week in photos #42

Săptămâna asta toată lumea s-a plâns de căldură, numai eu m-am bucurat! E drept că și eu aș prefera niște temperaturi puțin mai joase, nu chiar caniculă, dar decât ploaie și frig, prefer canicula - nu mă judecați, nu aruncați cu roșii, m-am născut pe caniculă și probabil de aceea o prefer în defavoarea vremii răcoroase! Recunosc totuși că aș fi preferat pe căldura asta să fiu pe malul mării sau măcar pe marginea unei piscine, în loc să umblu pe străzile capitalei.

Lăsând căldura la o parte și revenind la subiect, trebuie să vă spun că săptămâna asta am dus aparatul de fotografiat în service (avea o mică problemă la display) și din cauza asta pentru o vreme o să mă mulțumesc cu camera telefonului pentru pozele de pe facebook și cele pentru acest tip de articol; însă pentru restul articolelor de pe blog am făcut niște poze în avans, așa că dacă nu o s-o țină mai mult de două săptămâni o să am în continuare poze de aceeași calitate pe blog. Acum să revenim la pozele de săptămâna asta, deși nu sunt chiar multe (am ratat de pozat mai multe lucruri, din păcate).


Am avut de ridicat o nouă comandă de la Avon și sunt foarte încântată de gentuța pe care mi-am achiziționat-o! În realitate e foarte frumoasă, probabil o s-o mai vedeți la mine pe blog, prin postări cu ținute (dacă reușesc să mă țin de ele).


N-am putut să rezist tentației și am profitat doar foarte puțin de oferta de la L'Occitane - mai multe detalii despre reduceri și produsele achiziționate v-am scris deja aici.


Am început serialul Suits și până acum îmi place! Dacă mai aveți voi recomandări de seriale, în special de comedie, le aștept cu drag - m-am mai uitat peste tot felul de recomandări, dar am impresia că am văzut cam totul. :))


Căpșuuuuni! Ador căpșunele!


O surpriză colorată și delicioasă a sosit de la Nivea! Așa cum am mai spus de multe ori, ador balsamurilor lor de buze, sunt sus în topul preferințelor!

Sursă foto

Ieri am fost la spectacolul „Paris, mon amour” și per total mi-a plăcut, au fost câteva momente muzicale care chiar mi-au plăcut foarte mult! 


Vă era dor de Rocky? Azi a fost răsfățat, e cel mai fericit câine când îi facem baie! Rar am văzut câine căruia să-i placă atât de mult apa.

Cam atât pe săptămâna asta! Pe lângă ce v-am arătat, alte lucruri de menționat ar fi că a fost ziua bunicii și ne-a făcut niște sarmale delicioase (cine credeți că s-a gândit să le fotografieze?), am fost la doctor la control și doctorița a fost la fel de uimită ca mine că în sfârșit mi-a ieșit și mie calciul ok, mi-am scos aproape toate haine de vară în pat și așa am realizat cât de multe am și cât de puține dintre ele încă-mi mai plac.... și multe alte lucruri. A fost de bine, per total, iar pe săptămâna viitoare să zicem că am niște planuri și mai mărețe, să vedem acum câte-mi și ies!

Săptămâna voastră cum a fost? Ce planuri aveți pentru următoarea? Ce seriale mai urmăriți?

24 de comentarii

  1. Ce saptamana frumoasa!
    Sa te bucuri de toate noutatile! :)
    Si eu sunt o mare fana a serialului Suits. Daca vrei sa vezi un serial de acelasi en, iti recomand The good wife. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost destul de frumoasă, dar și cam obositoare. :D
      Mulțumesc frumos!
      Mă bucur că și ție-ți place Suits! The good wife nu am urmărit, dar nu mai știu dacă am văzut din el și nu mi-a plăcut sau pur și simplu am uitat și am rămas doar cu intenția de a-i da o șansă. Oricum ar fi, acum o să-i dau o șansă, dacă-l recomanzi! :D
      Pupici

      Ștergere
  2. Urmăresc The Mentalist şi Orange is the new black. Dacă vrei comedie, uite-te la Orange is the new black :)) ♥ Dar recomand şi Mentalistul, e genial :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. The Mentalist urmăresc și îmi place mult, sunt „la zi” cu el și cred că l-am mai menționat pe blog. Orange is the new black am văzut primul sezon, dar nu m-a prins, începuse să mi se pară plictisitor.
      Mulțumesc oricum pentru recomandări!

      Ștergere
  3. La multi ani frumosi si sanatosi pentru bunica ta!
    Sper sa ne arati cat de curand gentuta Avon integrata intr-un outfit, pentru ca imi place foarte mult forma ei. ♥
    Hihi, ma bucur ca mai vad si un alt cutu care se bucura la baie, la fel de mult ca si Bella mea. Chiar ieri dupa-amiaza a avut parte de balaceala si a fost cea mai happy. :))
    Saptamana care tocmai s-a incheiat, am facut dulceata de visine (preferata mea) si m-am "vaitat" de caldura. Mi-ar placea foarte mult sa stau la curte in lunile de vara si iarna sa revin la bloc. :D
    Nu sunt genul care sa revada un serial de 2 ori, dar m-am apucat de Lost, pentru ca prima oara nu prea am inteles finalul. Acum ca au mai trecut niste ani, cred ca sunt mai "coapta" la minte si sper sa-l inteleg mai bine.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos!
      La fel sper și eu, aș încerca să planific chiar weekend-ul viitor o „ședință foto” dacă aș ști sigur că primesc camera înapoi până atunci. :D
      Înseamnă că se bălăceau cam în același timp câinii noștri! :))
      Vai, vreau și eu dulceață de vișine! :)) E preferata mea alături de cea de căpșuni, dar nu m-am încumetat până acum să fac dulceață, noroc cu mama și bunica... fac ele și-mi dau și mie, că știu că-mi place. :D Eu sunt și norocoasă din punctul ăsta de vedere, deși acum stau la bloc, la noi în casă e răcoare.
      Lost nu cred că am văzut, nu-mi pare a fi genul de serial care să mă prindă, dar cândva poate o să-i dau totuși o șansă.
      Pupici

      Ștergere
  4. Imi place mult gentuta de la Avon,am vrut sa mi-o comand si eu dar m-am razgandit in ultimul moment :) O saptamana minunata!Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți place! Eu de cum am văzut-o mi-am zis că sigur o iau și bine am făcut! :)
      Săptămână frumoasă! Pupici

      Ștergere
  5. Si eu sunt la fel...prefer sa fie cald <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu abia astept sa vad o postare cu o tinuta si gentuta de la Avon. Oja nude o sa se potriveasca perfect cred ca cu ambele :))
    Rar vad caini care sa nu fuga de apa, tare dragut este Rocky! Te pup si sa ai o saptamana la fel de plina si frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, nu mă așteptam să fie atât de dorită o ținută cu acea gentuță. O să țin cont, poate va fi prezentă chiar în următoarea postare de tipul ăsta! :D
      Nici eu n-am văzut prea mulți, iar el e chiar invers.. fuge după ea. :))
      Mulțumesc, deja a început bine săptămâna mea și sper s-o țin tot așa! O săptămână frumoasă îți doresc și ție! Pupici!

      Ștergere
  7. Ce cuminte stă Rocky la spălat! Trebuie să arăt poza și câinilor mei, să ia aminte :D.
    Căpșuni nu am mai mâncat din mai, atunci s-a încheiat sezonul lor pentru mine. În schimb, mănânc aproape zilnic gem de căpșuni, am făcut multe borcane, e favoritul meu.
    La mulți ani fericiți bunicii tale! Bine că nu ai făcut poză sarmalelor, săream în sus de poftă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce tare ai fost! Sper să funcționeze! :))
      Eu mănânc mai mereu toată vara, îmi plac mult! Și dulceață de căpșuni am mâncat dese ori în ultimul timp, chiar azi am mâncat ultima oară. :)) De căpșuni și de vișine sunt favoritele mele, n-aș putea să aleg între ele.
      Mulțumesc frumos! La fel m-am gândit și eu, că v-am făcut un favor. :)))

      Ștergere
  8. Ai avut o saptamana minunata! imi place oja asa ca se cere un swatch :D kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, iar asta sper să fie și mai minunată... momentan a început bine. :D
      Hehe, sigur va apărea pe blog pe viitor!
      Pupici

      Ștergere
  9. Dragul de Rocky, ce simpatic e!
    Mie Scandal mi-a placut cel mai mult in ultimii ani, daca nu l-ai vazut ti-l recomand cu maxim drag! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveam niște poze și mai haioase de la baie, dar am zis să nu-l fac chiar așa de râs, că avea o față prea de bleg. :))
      Îmi sună cunoscut, o să caut să văd dacă-l știu! :D Mulțumesc pentru recomandare!
      Pupici

      Ștergere
  10. ai avut parte de o saptamana frumoasa:* si cainelui meu ii place apa:))

    http://bubudream.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac balsamurile de buze de la Nivea! :D

    RăspundețiȘtergere