Beauty News - Lansări care mă încântă

În ultima perioadă au fost lansate multe produse/game care mă încântă, de la diferite branduri, pe unele deja le-am încercat, altele au intrat pe wishlist, cert e că trebuia să-mi manifest entuziasmul pe blog și să vă prezint și vouă cele mai tentante noutăți din ultima perioadă (în opinia mea, desigur). Noutățile vin de la Melkior, Paula's Choice, Yves Rocher, The Body Shop și un beauty kit al cărui conținut încă nu e în totalitate cunoscut, dar care pe mine deja mă atrage rău. 


O să le prezint împărțite pe branduri, ca să fie mai bine organizat...

Yves Rocher

Încep cu noutățile de la Yves Rocher pentru că au fost aduse parcă „pe furiș”, n-am văzut niciun comunicat și nici măcar vreun anunț pe facebook, le-am descoperit pur întâmplător pe site, când am dat o comandă. Și dacă tot le-am descoperit, am și pus în coș două produse, să văd ce-i cu ele. 

În primul rând, a apărut o nouă gamă de produse pentru corp, le găsiți printre produsele de aici, noi sunt mai multe loțiuni de corp și uleiuri de duș. Eu am ales o loțiune de corp (cea de aici), care are un miros mai interesant decât mă așteptam, e ceva fresh dar cu un iz masculin, intensitatea e doar atât cât trebuie, mă încântă rău. Textura e destul de densă, mai mult ca o cremă decât loțiune (în niciun caz nu e lapte, cum scrie pe site), dar în contact cu pielea se topește repede, intră destul de rapid în piele și o lasă fină, mătăsoasă. Chiar cred că ar face față și pe o piele foarte uscată, așa cum se laudă și deja îndrăznesc s-o recomand, după primele folosiri.


Mai multe noutăți am găsit și printre produsele de makeup, ceva creioane de ochi noi și un eyeliner, dar ce mi-a atras mie atenția dintre noutăți e un primer de pleoape, cel de aici, la care deocamdată îmi place textura și cum aderă fardurile peste el, dar încă e prea devreme să vă spun cât de eficient e ca rezistență, l-am purtat doar o dată timp de câteva ore și a fost super ok, dar mai trebuie să experimentez cu el. Oricum, cel puțin pentru cineva cu pleoape normale, nu foarte uleioase, îl văd ca o opțiune chiar bună.

Ce cadouri sunt oferite acum la plasarea unei compenzi, puteți să vedeți aici.

Melkior

La Melkior sunt lansate noutăți atât de des încât abia poți face față, nici n-am apucat să vă scriu despre noutățile de acum vreo 2-3 săptămâni că ei deja au mai scos și altele zilele astea, dar încep totuși cu „noutățile mai vechi”, de fapt doar cu cele mai interesante dintre ele...


Melkior Lip pen, în nuanța Bordo, m-a cucerit imediat încă de când l-am văzut în poza de prezentare și nu m-a dezamăgit nici când l-am încercat, e nuanța la care mă așteptam, are o textură plăcută, pigmentație foarte puternică și o rezistență destul de bună. Nu mă așteptam să fie chiar așa de glossy, dar îmi place și așa, cred că o să-l port des și în sezonul cald, chiar dacă e o nuanță mai închisă. Îl găiți online aici, unde sunt mereu oferte bune și de obicei transport gratuit.

Eyeliner Khol 24h nu e o noutate ca produs, a fost lansată doar o nouă nuanță, aceasta pe maro, cel negru fiind disponibil de mai mult timp aici. Eu l-am încercat însă pentru prima oară și sunt atât de încântată de el încât cred că o să-l iau cândva și pe negru - are o textură plăcută care alunecă imediat pe piele, o pigmentație puternică (în poză am desenat inima foaaarte lejer cu el) și o rezistență extrem de bună, nu se întinde nici la frecare cu mâna. N-am apucat să-l testez și pe waterline, dar pe pleoapă sigur e wow.


Dintre cele mai recente lansări de la Melkior, în care mai erau și niște nuanțe noi la creioanele de ochi și de buze, mie cele mai interesante  mi se par noutățile pentru unghii - Cuticle remover, denumit și apă emolientă, care înmoaie cuticulele și le pregtește pentru a fi curățate (pielea moartă și inestetică de sub ele, nu cu totul) și Nail polish thinner, adică un diluant pentru lacurile de unghii, care reglează consistența acestora - se pun câteva picături în oja îngroșată, se agită bine și se lasă minim 20 minute înainte de a o aplica pe unghii. 

Cele care mă urmăriți de mult poate știți că sunt fană Sally Hansen Cuticle remover, dar aș vrea să-l încerc și pe ăsta de la Melkior (aici e, l-am căutat de am înnebunit), iar de un Thinner chiar am nevoie pentru unele oje și nu strică oricum să-l am în casă. Cele două costă 25 lei fiecare, în varianta mică, dar văd că diluantul e aici în trei variante, probabil doar cantitatea fiind diferită și produsul același.


Paula's Choice

O nouă gamă de produse pentru ten a fost lansată de curând, este destinată tenurilor sensibile și produsele sunt formulate pentru ameliorarea iritației și roșeții pielii - le găsiți pe toate aici. Cum experiențele mele cu produsele Paula's Choice au fost numai bune și foarte bune, toate cele din rutina mea actuală (și sunt câteva) făcând mari diferențe în aspectul tenului meu, chiar cred în promisiunile acestor produse (justificate oricum prin prezența anumitor ingrediente din formulele lor) și vreau neapărat să încerc ceva, un toner m-ar tenta, mai exact cel din gama destinată tenului gras, care conține mai multe ingrediente anti-inflamatoare, anti-iritante și reparatoare. 

Dacă aveți probleme cu tenul iritat, cu porțiuni mereu roșii sau aveți chiar rozacee, eu zic că sunt produse pe care merită să le luați în calcul, pe site o să găsiți toate informațiile necesare la fiecare produs în parte.


The Body Shop

Mi s-au aprins imediat beculețe când am ochit noua lor gamă, British Rose, fiindcă sunt înnebunită după mirosul de trandafir și de câteva zile tot încerc să ajung într-un magazin ca să miros produsele, n-am reușit să ajung, dar sper s-o fac zilele astea. Mai multe detalii puteți citit aici, la Camelia pe blog. N-am foarte multă experiență cu produsele TBS, dar știu sigur că unturile lor de corp mi-au plăcut și probabil asta aș alege.


Marie Claire Beauty Kit

După succesul pe care l-a avut primul beauty kit lansat de cei de la Marie Claire, de curând a fost anunțată o a doua ediție, aici deja sunt afișate câteva dintre produsele din noul kit, iar eu sunt încântată de primele trei și abia aștept să fie dezvăluite și următoarele, dar sunt oricum deja destul de convinsă că o să-l iau. Iar de data asta o să încerc să mă decid cât mai repede, fiindcă sunt ediții limitate și data trecută până m-am hotărât eu că parcă totuși mă atrage... deja nu mai era.


În mintea mea articolul ăsta era destul de scurt, dar mai scurtă de atât n-am putut să fiu, de obicei când scriu cu încântare despre ceva mă ia valul și uit să mă opresc din bătut la taste. Sper totuși să vă fi fost măcar puțin de folos postarea, mie toate cele prezentate mi se par serios de luat în calcul... indiferent că avem sau nu nevoie de cumpărat ceva - mai ales că vine ziua noastră pe 8 martie, merităm și noi niște răsfăț, nu?

Care dintre noutăți vă atrag? Ați încercat ceva din ele? Dacă da, vă aștept impresiile!

20 de comentarii

  1. Apa de cuticule este geniala. Comunicarea este noua ca eu o am de ceva timp :). Beauty Kitul mi-l comand si eu si TBS il ador :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm, bine de știut și mulțumesc pentru părere!
      Deja ești hotărâtă cu beauty kit-ul, ă? :)) Adevărul e că primele două produse full size anunțate deja acoperă valoarea kit-ului.

      Ștergere
  2. Trebuie sa pun gherutele pe diluantul pt oja. Am cateva ojute care au nevoie de un "refresh". Si beauty kit-ul suna bine. :D ❤
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să pui cât mai curând! Și eu îl vreau neapărat, am și eu câteva astfel de oje.
      Beauty kit-ul suntă tot mai bine, cel puțin pentru gustul meu, abia aștept să văd și ultimele trei produse. :D
      Pupici!

      Ștergere
  3. Sper sa nu imi scape kitul nr. 2 de la Marie Claire, m-am si inscris ca sa fiu notificata de data aceasta! Pare interesant continutul si sunt curioasa si de restul. Chiar azi voi da comanda la YR si ma voi uita la lotiunea de corp! Te pup, weekend minunat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți țin pumnii să-l prinzi, o să fie și eu pe fază de data asta. :))
      Dacă ai luat loțiunea de corp, te aștept cu impresii.
      Weeken frumos! Te pup!

      Ștergere
  4. habar n-aveam de noutatile yr :).

    beauty kit-ul ala pare interesant, am oscilat si data trecuta daca sa-l iau ori ba :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că nimeni n-avea. :))
      Mie deja mi se pare mai interesant decât data trecută, chiar dacă sunt oferite mai mult miniaturi, unele sunt destul de generoase și... sunt produse scumpe (și nu degeaba).

      Ștergere
  5. nici nu stiu la ce sa ma opresc sa cumpar as vrea de toate..desi stiu cu nu pot, dar treptat :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu sunt suparata ca pe buzele mele creionul de buze bordo se vede maro :( si e asa frumos pe pielea alba :))) pe buze e alta poveste. Ma bate gandul sa imi comand si eu kitul de la MC, doar pentru scrubul de la Collistar si oja rosie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe bune? Din mov se vede maro? Ciudat! La mine se vede cam ca pe mână.
      Eu zic că merită chiar și doar pentru cele două, deja cam acoperă valoarea kit-ului, iar pe restul le privești ca bonu. :)) Și eu sunt hotărâtă s-o iau!

      Ștergere
  7. Uuu, ce bine arata creionul de buze de la Melkior! Nuanta e dementiala. :*

    RăspundețiȘtergere
  8. De Marie Claire si TBS sunt cea mai incantata <3

    RăspundețiȘtergere
  9. Creionul Melkior arata grozav. Cred ca imi fac si eu un cadou cu beauty kit-ul MC, desi nu imi prea trebuie inca o oja rosie :D Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E superbă nuanța creionului! Știu ce zici, mă tot uit la produsele din conținut și nu pot spune că am măcar cea mai mică nevoie de ceva dintre ele, dar... totuși parcă l-aș vrea. Am zis că-n seara asta trebuie să mă decid. :))

      Ștergere
  10. Un nou LIp Pen de la Melkior - asta ma atrage! :))

    RăspundețiȘtergere