Review: Avon Big & Multiplied volume mascara

Nu mai încercasem de ceva vreme un rimel de la Avon, deși au fost câteva de-a lungul timpului care mi-au plăcut, însă în privința ultimului lansat, Big & Multiplied volume mascara, am fost destul de curioasă și l-am luat de cum a apărut. Deși nu mă așteptam chiar la efectul fabulos cu care se laudă, totuși îmi imaginam ceva mulțumitor, însă m-am înșelat cum de mult n-am mai făcut-o. Vă las să parcurgeți articolul în continuare dacă sunteți curioase să aflați de ce...


Are 10 ml, valabilitate 3 luni de la deschidere și costă 20 lei la ofertă, din câte am văzut. Dar probabil că o să fie și mai ieftin cu timpul, majoritatea rimelurilor Avon le văd la ofertă pe la 14-15 lei.

Periuța nu e tocmai genul pe care să-l prefer, dar mi s-a părut interesantă și am trecut cu vederea chiar și faptul că iese prea încărcată din tub, o pot șterge bine și e ok din punctul ăsta de vedere.


Când am încercat rimelul prima oară am rămas crunt de dezamăgită, n-am văzut niciun mare volum, alungire deloc și nici măcar vreo definire foarte bună. L-am aplicat în vreo 4-5 straturi insistând (cred că niciodată n-am pus chiar atâta rimel pe gene) și rezultatul a fost ăsta:


E foarte spectaculos? Mai ales la atâtea straturi? Cu siguranță nu! E drept că am niște gene subțirele, deschise la culoare și nu foarte lungi, însă știu bine de câte ori am primit complimente pentru genele mele „lungi” sau „foarte frumoase” când am purtat un rimel cu un efect cu adevărat spectaculos. Am zis totuși că poate e prea subțire pasta, așa că l-am lăsat cu peria scoasă câteva ore ca să se mai usuce și parcă așa mai merge, dar tot nu sunt uluită cu nimic. Îmi oferă cam același efect ca în poza anterioară, doar că din două straturi și hai să zic că poate e un negru puțin mai intens. Da, merge, e ok pentru machiaje de zi cu zi, dar atât.

Rezistența e foarte ok, nu mi s-a scurs sau fărâmițat, nici măcar nu s-a transferat de pe genele inferioare (le am mai lungi, se freacă mult de piele și de la unele rămân cu ușoare urme, n-a fost cazul la el) și se demachiază ușor. E per total un rimel chiar foarte ok pentru un aspect natural, însă nu asta promite!

Pentru că am luat și beauty kit-ul Marie Claire de luna asta, în care era și acest rimel, m-am „pricopsit” cu două la fel și deși am decis că pe ăsta desfăcut îl păstrez (că nu e oricum igienic să-l pasez altcuiva), totuși să am și rezervă la un rimel care nu e foarte potrivit nevoilor și gusturilor mele, chiar n-avea sens, așa că am decis că mai bine ajunge la mama, ei poate o să-i placă mai mult.

N-am scris postarea asta ca să vă spun că nu e un produs bun, într-un final nici nu mai sunt chiar dezamăgită (ce nu-mi place în continuare e lipsa de alungire, dar nici nu promite asta), tot ce am vrut să spun e că nu oferă un efect „wow” - sau poate ar oferi un astfel de efect doar la cineva cu gene lungi și bogate. Chiar sunt curioasă să aflu...

L-ați încercat? Cum vi se pare? Sunteți mai încântate decât mine?

24 de comentarii

  1. Arată destul de bine aplicat pe gene! Mie-mi place Big&False lash de la Avon, are o formula foarte bună, dar problema cred că este la periuță, fiind ca și asta ceva mai mare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e ok, dar nu fenomenal. :D Îl știu și pe Big & False lash, l-am încercat când a apărut și mi-a plăcut mult mai mult ca ăsta, că avea periuța mare nu m-a deranjat, atât doar că se demachia greu.

      Ștergere
  2. Ce ochi frumosi ai <3 Pare un rimel ok, nu foarte spectaculos, nu se diferentiaza foarte mult de celelalte de pe piata:) Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Da, e ok, dar nu se ridică la nivelul altora, ca de exemplu unele de la Maybelline, care au același preț la reducere și chiar fac ceva mai special.
      Te pup!

      Ștergere
  3. Sunt superbi ochii tai!
    Eu n-am mai luat mascara Avon de 2-3 ani, mi se par de mai slaba calitate formulele noi fata de cele vechi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, ești o drăguță!
      Nu chiar toate, Aurora. Au scos în ultimii ani și unele reușite, dar nu e ăsta unul dintre ele. Oricum și la alea vechi au mai umblat la formulă și pe unele le-au stricat.

      Ștergere
  4. nu l-am incercat, dar intr-adevar nu face ceea ce promite :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că nu sunt eu nebună, începusem să cred că am ajuns să am eu pretenții prea mari de la orice rimel. :))

      Ștergere
  5. Nu l-am folosit, dar imi place cum arata pe genele tale <3.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur dacă îți place, sper să arate la tine și mai bine. :D

      Ștergere
  6. Nu l-am comandat, cu toate ca ma tenta la aparitie. Eu zic totusi sa il lasi vreo saptamana, doua, de multe ori pateam si eu sa nu-mi placa un rimel, iar dupa vreo 2 saptamani sa isi shimbe formula, si sa devina preferatul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îl am deja deschis de câteva săptămâni și, așa cum am precizat, l-am lăsat cu peria scoasă câteva ore bune în care chiar s-a uscat suficient pasta, dacă-l mai lăsam câteva se usca de tot. Mai bun de atât n-o să se facă decât poate când e pe final, aproape „mort”.

      Ștergere
  7. Ochisorii tai sunt superbi, draga mea! Nu tin minte sa fi incercat vreun rimel Avon pana acum insa pe acesta chiar nu sunt curioasa sa-l testez, probabil il voi darui si eu cuiva cu gene bogate de la natura :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, draga mea! Dacă nu crezi că ți s-ar potrivi, atunci cred că e mai bine să-l dai cuiva care nu are multe pretenții de la un rimel.
      Te pup!

      Ștergere
  8. EU de la Avon am incercat mai multe mascara...de-a lungul anilor, bineinteles!
    Mi-a placut mult cel de la Color Trend - cel albastru - l-am avut chiar de vreo 3 ori daca nu ma insel. Asta e ce merita mentionat..in rest nu-mi amintesc un altul care sa ma fi impresionat! :)
    Ai ochi foarte frumosi! :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai știu ce am încercat din gama Color Trend, știu doar că a fost ceva care nu m-a impresionat. Mult mi-a plăcut cândva SuperShock, l-am tot recumpărat acum niște ani buni. Mi-a mai plăcut și Big & False lash pentru efect, dar n-am mai revenit la el că se demachiază îngrozitor de greu.
      Mulțumesc! Te pup!

      Ștergere
  9. Ce bine ca ti-am citit reviuw-ul ca am avut intentia sa cumpar acest produs. Dar din punctul meu de vedere nu se merita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult că ți-a fost de ajutor postarea!

      Ștergere
  10. Nu l-am incercat, dar am o recomandare, daca iti plac genele alungite: Telescopic de la L'Oreal. E criminal, neasteptat de bun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pentru recomandare! M-am mai uitat la el, dar nu sunt sigură că mi s-ar potrivi. Mă interesează și alungirea, dar mai mult mă interesează volumul oferit, combinat cu ceva alungire - am pretenții cam multe, știu, dar am găsit destule care reușesc să le facă bine pe ambele. :D

      Ștergere
  11. desi nu am folosit de mult Avon, am 2 produse pe care urmeaza sa le incerc!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce dezamagire, era cat pe ce sa il comand.. imi placea ambalajul la acesta. Multumesc pentru review, chiar nu suport efectul asta natural pe gene.
    Maybelline Lash Sensational care ni l-ai recomandat e perfect! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult că ți-a fost de ajutor postarea, dar mai ales că-ți place Maybelline Lash Sensational, înseamnă că avem gusturi similare! <3

      Ștergere