Câteva gânduri...

M-am săturat de atâta ploaie și de vreme rece, vreau să vină o dată adevărata primăvară - ăsta e primul meu gând sincer, chiar sunt sătulă de vremea asta, de haine groase, de planuri date peste cap de ploaie. Încerc totuși să ies din starea asta proastă și să mă păcălesc singură că e primăvară, iar parfumurile ce au arome florale, delicate, sunt alegerile perfecte pentru asta (Neroli de la Yves Rocher e cel către care am întins mâna cel mai des în ultima perioadă). Rujurile și ojele în nuanțe primăvăratice au fost și ele printre primele alegeri...


Accesoriile colorate și haioase îmi dau de asemenea o stare bună, așa că am reînceput să le port (toată iarna nu prea am mai purtat accesorii sau bijuterii, decât foarte rar), iar săptămâna asta cerceii cu bufnițe colorate au fost vedetele... 


Evident că tot vremea m-a împiedicat să fac poze pentru blog zilele astea, am o grămadă de articole în plan pentru care aveam nevoie de lumină bună și să mă pot întinde cu toate lucrurile în voie afară (din păcate în casă n-am niciun loc suficient de bine luminat în prezent), ăsta a fost unul dintre motivele pentru care n-am mai scris în ultimele două zile, dar și pentru că am dedicat mult timp pregătirilor pentru niște schimbări de pe blog. V-am mai zis acum ceva vreme că plănuiesc să fac niște schimbări, în mare de design și organizare, iar cum pretențiile mele sunt prea multe (că vreau ceva simplu, dar nici chiar banal, nici prea serios, dar nici copilăros etc) e cam greu să mă decid, așa că am pierdut mult timp cu asta, însă cred că zilele viitoare o să fie toate gata, sper eu chiar mâine sau poimâine.

Lăsând vremea la o parte, de curând am realizat că n-am mai prezentat cumpărături pe blog de la cele făcute de Black Friday (aici), evident că în tot timpul ăsta s-au tot adunat, însă să le mai prezint pe toate încă din decembrie nici nu mai are rost, dar mă gândesc să adun toate noutățile din februarie și martie să vi le prezint, intuiesc că o să fie destul de multe, dar... nu cred că vă supărați, nu? Mai greu o să fie pentru mine să mi le amintesc pe toate, dar noroc cu postările Week in photos din fiecare duminică, unde prezint în general și cumpărăturile.

Și dacă tot am pomenit de articolele mele mai personale de duminica, mi-ar plăcea să știu dacă ar fi interesant pentru voi să mai public ocazional și articole de lifestyle sau pur și simplu mai personale și dacă da... cam ce v-ar plăcea să citiți. Încerc să mențin întreg conținutul la nivel de blog cât mai personal, încerc să fac asta și cu fiecare articol de beauty (eu sunt foarte tristă când văd pe tot mai multe bloguri prea mult conținut deloc personal, prea multe comunicate de presă cu copy-paste etc), dar cred că n-ar fi rău să mai discutăm și pe alte teme, din când în când. Chiar aș aprecia mult păreri și idei pe tema asta!

Plănuiesc de asemenea să mă concentrez mai mult pe postări despre îngrijirea tenului (informații generice pe o anumită temă, rutină de îngrijire, review la anumite produse etc), deja am încercat să fac asta și mă bucură să văd că au prins neașteptat de bine majoritatea postărilor, poate că tot mai multe femei sunt interesate de subiectul ăsta și asta e minunat! Dar tot cred că mai e și va mai fi mereu loc de discutat mult despre îngrijirea tenului, poate în mod special pentru fetele foarte tinere, care sunt atrase mai întâi de machiaj și abia mai târziu se gândesc și la îngrijirea tenului (am fost și eu acolo, cred că am fost multe dintre noi).

Habar n-aveam ce voiam să scriu în postarea asta când m-am apucat, în afară de faptul că mă enervează vremea, dar cuvintele au venit de la sine și iar m-am întins, așa că mă opresc și aștept și de la voi păreri/idei la ce am aberat eu mai sus.

Revenind la ideea de la început... Voi cum vă înveseliți zilele astea mohorâte?

22 de comentarii

  1. Urasc vremea asta gretoasa. E ok sa fie asa toamna, pare romantic, pare cumva. Dar acum mi se rupe sufletul sa merg pe strada cu umbrela deasupra capului si sa vad pomisorii aia frumosi, infloriti, cum se scutura sub ploaia asta nesuferita. Si va fi si mai frig. Si eu nu scap de geaca si cizme si m-am saturaaaaaat. Vreau tricouri si bluzite si adidasi, ca mi s-a acrit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel gândesc și eu, că toamna e altceva, atunci are farmecul ei ploaia, poate și pentru că vine după căldura mare din vară. Din ce am văzut o să mai fie luna asta urât, iar de luna viitoare o dăm direct în vară. :))
      Eu oricum visez direct la fustițe, rochițe și săndăluțe, așa că nu mă supăr. Abia aștept să pot ascunde cizmele și să nu le mai văd muuuult timp.

      Ștergere
  2. Eu dorm pe mine de cateva zile, nu reusesc deloc sa ma detasez de vreme, asa ca te inteleg. Eu vreau sa citesc si altceva. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam așa sunt și eu, încerc să-mi ies din starea asta, dar nu mereu reușesc, am și făcut câteva prostii de om amețit zilele astea, din fericire minore. :))
      Bănuiam eu și o să țin cont!

      Ștergere
  3. Eu ador postarile personale si promit ca o sa fiu prin zona, deci go for it!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce mult imi plac postarile de acest gen!
    Nici eu nu sunt fana a vremii ploioase dar incerc sa covietuiesc cu ea.
    Si mie imi place sa apelez la cat mai multa culoare indiferent daca e vorba de machiaj, vestimentatie sau accesorii.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult!
      Încerc și eu să nu lasă vremea să-mi strice dispoziția, dar uneori ajung la saturație, iar săptămâna asta a fost acel moment.
      La fel sunt și eu!
      Pupici

      Ștergere
  5. Cred ca te asteptai ca eu sa fiu fana a postarilor personale si orice tine de ingrijire in general, asa ca go for it!
    In mod surprinzator, zilele astea n-au avut acelasi efect de adormire in cazul meu, am inceput o cura naturista si cred ca efectele ei contracareaza "anestezia" de primavara.
    Mult succes cu schimbarile, abia astept sa vad rezultatul final!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, nu mă surprinde răspunsul tău, dar tot îți mulțumesc mult pentru părere!
      Mă bucur pentru tine și cel mai probabil de la cură e, mi-am propus și eu ca de mâine să fac niște schimbări în stilul de viață și alimentație, dar și sper să reușesc să fac din ele un obicei (ex: consumul zilnic de fructe, care în general se întâmplă doar ocazional la mine, după cum am poftă).
      Mulțumesc mult!

      Ștergere
  6. Deci nu sunt singurica data peste cap de vremea asta capricioasa. Aceiasi problema o am si eu... Nu am reusit sa fac nicio poza clara la lumina naturala si se pare ca si inspiratia m-a parasit. :)) Tot sper sa ne viziteze soarele. Dar ma uit pe geam si nimic... :D Poate de saptamana viitoare.
    Cel mai bine sa scrii despre ce simti tu si doresti. Daca este sa-mi exprim parerea despre postari personale, eu ma aflu la polul opus. Sunt impotriva trendului. :)) Recunosc ca nici nu citesc astfel de postari la multe bloggerite. Dar tu esti una din fetele pe care pe urmaresc cu drag. Cand vine vorba de mine, evit total sa public chestii personale. Nu ma simt in largul meu sa stie toata lumea ce a mancat Madalina, unde a fost si ce a facut.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranță nu, uite câte fete suntem numai aici. :( Pe principiul „speranța moare ultima”... la fel zic și eu, deși meteorologii zic altceva. :))
      În general așa fac cu postările de beauty, scriu despre ce simt pe moment, dar când îmi vin idei de ceva mai personal tind să le resping, cu gândul că poate nu e nimeni interesat, de aceea am și vrut să aflu niște păreri.
      Mă bucur mult, fiindcă sentimentul e reciproc, legat de blogul tău, dar și de tine ca persoană!
      Nu sunt nici eu cu trendul ăsta pe facebook, să pun mereu unde sunt, ce mănânc etc. Doar pentru postarea de duminică mai fac la câte ceva de genul ăsta poze, mi se pare altceva fiindcă fiecare poate selecta să citească doar ce consideră interesant, poate multă lume intră doar să vadă ce cosmetice am mai cumpărat/primit, de exemplu. :D
      Pupici!

      Ștergere
  7. Eu te voi citi indiferent ce teme abordezi! :) Imi plac cerceii tai veseli si abia astept sa vad noul look al blogului, intre timp iti doresc multa rabdare si sa iasa cum doresti tu! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, Georgia! Sunt și eu curioasă de ce o să iasă, încă am niște idei amestecate și sunt în dilemă dacă să mă pun acum pe treabă sau să mai amân puțin. :))

      Ștergere
  8. Asta e astenia de primavara, e ceva normal la toata lumea. De aceia trebuie sa ajutam un pic organismul ,prin exercitii, vitamine, diverse activitati, hobby-uri, dansuri, ganduri bune. Sa nu mocnim in pat sau in casa in niciun caz. O primavara frumoasa sa ai, draga mea frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu ce să zic, poate e, dar eu n-am avut vreo dată probleme la început de primăvară, dacă vremea a fost mai caldă și plăcută, mă afectează doar când e așa zăpăcită, ba foarte cald, ba prea frig.
      Sunt totuși de acord cu tot ce ai recomandat, deși cred că lucrurile astea e bine să le facem mereu, indiferent de anotimp sau vreme.
      O primăvară frumoasă și ție!

      Ștergere
  9. nici eu nu prea port bijuterii iarna, am cam renuntat si la cercei fiindca ii trag cu fularul/caciula si ii pierd :(.

    eu sunt de acord cu articolele personale, cat despre subiecte, cred ca ar fi cele care te inspira pe moment.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel și eu, în afară de câteva ocazii mai speciale, ori am purtat cercei foarte mici și finuți, ori deloc. Se și agață, dar și țin de frig cele din metale de orice fel. :))
      Mulțume mult pentru feedback! La fel mă gândesc și eu, că cele scrise când simți sunt cele mai ok, că sunt naturale, sincere.

      Ștergere
  10. Incerc sa fac abstractie de vreme, citesc mult, scriu la fel de mult, beau cola si mananc dulciuri. Imi place sa citesc review-uri, articole despre produsele consumate, weeks in photos, intimplari vesele si triste din viata personala si orice articol legat de frumusete.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine că reușești să faci abstracție de vreme!

      Ștergere
  11. Pai..cum suntem in cautarea unui apartament (desi ne dorim o casa, e mai greu ca si preturile cresc si intretinerea unei case e mai mare intotdeauna), cam asta fac mai toata ziua. La munca, cand am putin timp liber, mai citesc un articol, doua, mai las un comentariu, doua...Iar in rest, caut si iar caut...
    De blog m-am ocupat mai putin, insa chiar si asa incerc sa mentin numarul postarilor la 3 pe saptamana...incerc sa ajung cu colaborarile la zi si incerc sa fac review-uri pe care lumea ar fi interesata sa le citeasca...and so on! :D
    Si da, cand vreau sa ma inveselesc, mai port ceva colorat sau ma uit la Jaclyn Hill Imi place maxim de ea! :D
    Sau urmaresc un episod din RObotziii! :D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit pe profilul tău că ești în căutări, îți urez succes!
      O urmăresc și eu pe Jaclyn, dar nu neapărat că-mi place stilul ei, mai mult pentru că-mi pare că știe că știe ce spune, are o tonă de experiență.
      Te pup!

      Ștergere