Despre mine și blog

Numele meu este Mihaela, pentru prieteni sunt Ella, locuiesc în București și îmi place să aștern în scris impresii și povești personale care consider că ar putea ajuta alți oameni. Pe blog am început să scriu din 25 noiembrie 2013, inițial doar pe nișa de beauty - îngrijire, machiaj și alte artificii - însă odată cu schimbările de interese și priorități din viața mea am început să povestesc despre o arie mai largă de subiecte, în special despre călătorii și lecturi.

Continui să împărtășesc experiențe și impresii despre produse de îngrijire sau de machiaj, dar mai scriu și despre lucruri care mă pasionează poate și mai mult, cum sunt călătoriile active, natura și cărțile, iar dese ori împărtășesc și alt gen de gânduri, experiențe, trăiri și recomandări. Sunt frânturi din universul personal, în care dragostea pentru natură, animale, stare de bine și frumos predomină în majoritatea articolelor. De aceea am păstrat numele blogului - Ella's Beauty Corner - un nume poate superficial, totuși reprezentativ în continuare pentru conținut.

Îmi plac lecturile complexe și profunde, dar încerc să citesc câte puțin din toate, lucru ușor de văzut parcurgând secțiunea de lecturi, toate călătoriile mele sunt organizate pe cont propriu și în marea majoritate a cazurilor sunt plecări în cuplu, de aceea în articolele de călătorie mă exprim uneori la plural, iar când vine vorba de îngrijirea pielii alegerile mele sunt în funcție de ingredientele benefice pielii, nu după popularitate sau promisiuni goale. Orice recomand pe blog e bazat pe experiența personală.

Mă simt cel mai bine aproape de natură, îmi plac drumețiile în munți, prefer plajele neamenajate/sălbatice și iubesc cu patos câinii. Nu mă limitez să vizitez doar locuri faimoase și-mi plac călătoriile în extrasezon. Îmi place diversitatea lumii în care trăim, am umblat foarte mult prin România și o s-o mai fac, dar în paralel mă îndrept cât pot de des și spre alte meleaguri.

După ce am trecut printr-o perioadă de „hoarder” am început să fac treptat trecerea spre o viață încărcată doar de amintiri multe, dar de lucruri mai puține și am început să fiu interesată de obiceiuri sustenabile înainte să cunosc termenul ăsta sau faptul că a devenit un trend. Încerc să am un stil de viață cât mai sănătos și echilibrat, fizic și psihic. Uneori mai povestesc și despre lucrurile astea.

Mai multe despre mine puteți afla din postările personale - pe care le găsiți aici - și din ceea ce mai public în social media, canalul pe care sunt cel mai activă fiind Instagram, cu numele ellabeautycorner mă găsiți și acolo.

Nu ezitați să-mi scrieți pentru informații suplimentare sau să-mi împărtășiți alte experiențe pe subiectele pe care le abordez.
 
Articol actualizat în 2021







Un comentariu