Produse favorite - Februarie 2016

Dacă m-aș fi lăsat purtată de val și aș fi inclus în postarea asta toate produsele noi încercate în februarie care mi-au plăcut la prima probă, ar fi ieșit o postare foarte lungă, dar ca de fiecare dată... încerc să-mi stăpânesc entuziasmul și să nu includ produse pe care am apucat să le încerc doar de 2-3 ori, să mă concentrez pe a vă arăta doar produse favorite noi, dar pe care le-am folosit mult într-o lună și care, evident, mi-au plăcut mult.


Așa se face că de data asta am să vă arăt doar câteva produse de makeup și câteva de skincare, unele sunt produs noi începute în februarie, altele le am mai de mult dar abia acum le-am sesizat beneficiile sau abia acum au reușit să mă cucerească, dar mai bine vă zic detaliat la fiecare ce și cum...


Toate cele trei produse Paula's Choice am început să le folosesc cam în aceeași perioadă, încă din ianuarie, dar pentru că atunci am apucat să le folosesc foarte puțin, ajung să le prezint la favoritele lunii abia acum. V-am și scris despre toate produsele PC pe care le folosesc acum în postarea de aici, celelalte de acolo fiind descoperiri mai vechi, deja prezentate pe la favoritele unei luni (fiindcă nu e nimic care să nu-mi fi plăcut).

Cleanserul și tonerul din gama Skin Balancing le-am folosit în fiecare dimineață și sunt foarte încântată de ele, de rezultatele pe care le oferă. La început a fost cam ciudat să utilizez un cleanser cu textură cremoasă, cum e a acestuia, dar m-am obișnuit  cu ea, parcă a început chiar să-mi placă, iar faptul că îmi curăță în profunzime tenul în cel mai blând mod, dar oferă și beneficii de reglare a sebumului, nu poate să nu mă încânte. De toner nu vă mai spun mai multe decât că e primul produs de tipul ăsta care-mi place și mai vreau să încerc și alte tonere de la ei, să văd dacă descopăr ceva care să-mi placă și mai mult.

Exfoliantul Resist Daily Smoothing 5% AHA îmi place la nebunie, cred că e următorul meu produs PC favorit după crema Clear Skin Hydrator și singurul motiv pentru care nu sunt sigură dacă o să-l recumpăr în full size e că mă bate gândul să încerc și o concentrație mai mare, cu 10% AHA, dar mă mai gândesc, nici nu știu de ce-mi place să mă complic când aș putea merge la sigur cu ăsta, un produs care are multe efecte benefice asupra tenului meu, pe care le văd cu ochiul liber (v-am scris mai multe în postarea de care ziceam mai sus, cu toate produsele).


Am două fonduri de ten care m-au cucerit în februarie și pe care le-am tot variat în funcție de ce-mi doream, pe unul m-am bazat când am vrut o rezistență foarte bună și o acoperire mai mare, iar pe celălalt pentru un aspect natural și o aplicare foarte rapidă (un mare plus când sunt în grabă). Primul e L'Oreal Infallible 24h Matte, pe care-l aveam de câteva luni, dar abia acum am găsit o metodă să-l fac să arate bine pe tenul meu (v-am spus aici cu ce pensulă, unde i-am făcut și un scurt review) și am ajuns să-l iubesc în special pentru rezistență, care parcă e puțin și mai bună decât a lui Revlon Colorstay!

Cel de-al doilea fond de ten e o noutate pentru mine - Melkior Defining, pe care l-am tot purtat în ultima vreme, îmi place la nebunie cât de frumos se întinde și se așează pe piele și cât de natural arată pe ten, singur neajuns fiind rezistența mai micuță, dar oricum foarte ok pentru cât de lejer e - cu o bază bună rezistă totuși destul de bine, l-am purtat până la 15-16 ore, cu câteva mici retușuri (doar am absorbit sebumul) și la finalul zilei încă era pe ten, doar mai estompat.

Ambele fonduri de ten au formule ok, lipsite de iritanți, nici măcar parfum nu au (și nici nu au totuși un miros neplăcut). 

Pudra Bourjois Silk Edition am luat-o la Beauty Swap și de atunci am folosit-o zilnic, îmi place mult, are o textură catifelată, matifiază bine și nu încarcă tenul deloc, cred că aș putea să reaplic pudra și din oră în oră și tot n-ar încărca. E atât de fină încât e bună și pentru fixat concealerul sub ochi, nu încarcă dacă e aplicată cu măsură. Mă încântă la ea și ambalajul elegant, iar uneori consider un plus și faptul că n-are miros. N-o să-mi detroneze totuși în preferințe pudra Max Factor Creme Puff, dar intră în topul preferatelor și aceasta de la Bourjois!

La rujuri iar am adunat cam multe noutăți, dar dintre ele singurul pe care l-am purtat de mai multe ori și evident că-mi place, e Max Factor Lipfinity, nuanța 45 So vivid, un ruj cu o textură lejeră și plăcută la purtare, care oferă hidratare și se menține totuși binișor pe buze, iar culoarea e foarte drăguță și ușor de purtat - nu e atât de intensă pe cât a vrut să se arate în poză, e un roz mai închis, zmeuriu. Mai am din gama asta încă două nuanțe (pe toate le am de la Camelia, ea fiind și cea care m-a tentat cu gama asta), dar pe acelea n-am apucat încă să le port.

Iar m-am lungit mult și vorbind doar despre câteva produse, am sesizat că eu nu știu (chiar dacă uneori vreau) să scriu postări scurte, mereu mă întind mai mult decât îmi propun, însă și vreau să vă fie utile astfel de postări, nu cred că v-ar ajuta prea mult doar să menționez niște produse favorite, fără să vă spun ce-i cu ele, de ce-mi plac. 

Pe voi ce produse v-au cucerit în februarie? Avem vreun produs favorit în comun?

14 comentarii

  1. ma tenteaza fdt de la melkior, dar cred ca am mai zis asta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că ți-ar plăcea, eu îl văd potrivit pentru un ten uscat!

      Ștergere
  2. Ma tentează tonerul, dar oricum, nu cred că există ceva de la Paula's Choice care sa nu ma tenteze. :)) Păcat că bugetul meu este limitat. În februarie mi-au plăcut uleiul de cocos de la Solaris (folosit pe post de cleanser) și exfoliantul Skin Perfecting 2% Bha Liquid. ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu ce zici! :)) Și mie-mi place mult exfoliantul lichid cu 2% BHA, chiar a fost primul produs PC încercat de mine.

      Ștergere
  3. Pudra Bourjois ma incanta, pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
  4. De fiecare data cand vad ca scrii despre produsele de la PC zic ca atententez la pusculita si de ficare data mi se intampla cate o nepatita (de data asta a fost masina :))).
    Eh, nu-i nimic! Pana la urma tot pun eu gheruta pe ele! ;))
    Sa le folsoesti cu drag si spor in continuare!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău, sper că nu e defecțiunea prea mare la mașină și o rezolvați repede. Dacă ți le dorești așa mult, trebuie să prinzi cândva momentul să încerci câte ceva PC.
      Mulțumesc! Pupici!

      Ștergere
  5. Pe mine ma tenteaza fondul de ten de la Melkior.
    In februarie am purtat BB Creamul de la Nivea, rujul creion si rimelul Sexy Pulp de la Yves Rocher si crema antirid cu ulei de argan de la Farmec.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E de luat în calcul!
      Cele două produse Yves Rocher au rămas și printre favorite mele permanente de când le-am descoperit.

      Ștergere
  6. M-ai facut curioasa despre acel fond de ten...i-ai da o nota mai mare lui decat lui Colorstay...mmm.
    Rujul arata foarte bine! :)
    Sa le folosesti in continuare cu drag!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar pe partea de rezistență îl consider mai bun, ca aspect pe ten îmi place totuși mai mult Colorstay, e mai puțin pretențios.
      Mulțumesc! Pupici!

      Ștergere
  7. Pe mine ma tenteaza toate favoritele tale!

    RăspundețiȘtergere