Week in photos #96

Deși vreau să profit de luna august din plin, fiind luna mea preferată și ultima de vară (ne mai bucurăm de temperaturi plăcute și-n septembrie, dar nici chiar așa), totuși am luat lucrurile destul de ușor săptămâna asta, am încercat să dedic mai mult timp liber pentru odihnă și relaxare, dar cred că mi-a ajuns și de mâine schimb foaia și încerc să profit mai mult de fiecare moment. O să vedem în ce măsură-mi iese, deocamdată să vă povestesc despre lucrurile faine din săptămâna ce urmează să se încheie...


Pe început de săptămână am primit de la Melkior un prim cadou pentru ziua mea, până la care mai sunt aproape încă două săptămâni, dar asta nu m-a împiedicat să mă bucur de coletul primit. M-au încântat în special detaliile cu mesajul „girls just wanna have fun” (mai ales oglinda, am o mică colecție cu oglinzi Melkior), iar restul produselor așteaptă să fie și folosite, nu doar admirate.


În multe din momentele de relaxare de săptămâna asta mi-a fost alături cartea „De cealaltă parte a lumii. Călătorind prin Australia” a lui Bill Bryson, o poveste care m-a fascinat - de fapt, în care sunt un amestesc de povești personale din călătoriile autorului prin Australia, spuse cu mult umor și îmbinate foarte bine cu istoria locurilor și alte informații interesante, aflate din cărțile pe care le-a studiat (nu puține). M-a captivat, m-a făcut să realizez cât de puține știam de fapt despre țara asta și am mai concluzionat încă o dată cât de mare e lumea asta și cât de multe locuri minunate sunt de descoperit.

Încă n-am ajuns la final, dar mai am doar vreo 40 de pagini, așa că pot deja s-o recomand ca lectură ușoară, dar captivantă, cu aventuri, multe informații interesante și cu asigurarea unor porții de râs.


Cu „vecinele” noastre blănoase, fiecare dimineață și seară e presărată cu situații comice - aș putea să scriu o postare întreagă numai cu cele de săptămâna asta, nu puține la număr. Nu mă apuc să povestesc acum, că e mult prea mult, dar m-am gândit să profit de faptul că le-am mai făcut câteva poze și să vi le arăt pe cele mici, cele mai haioase și cele mai curajoase - nu mai fug de mine așa ușor, ba chiar vin lângă mine, doar că în continuare nu mă lasă să le ating.


Cel roșcovan e de fapt motan, el a mai apărut pe blog, dar acum e cam... trist. Am crezut că e bonlav, dar încep să cred că e așa din cauză că a plecat de ceva vreme tatăl, de care stătea mereu lipit. A fost totuși haios când mi-a prins afară păturica blănoasă pe care fac pozele pentru blog de obicei, i-a tot dat târcoale și a inspectat fiecare centimentru, ca la final să plece dezamăgit - era mai răcoare pe asfalt, am presupus. :))


Sâmbătă am dat o fugă până la Palatul Mogoșoaia, un loc unde-mi doream de mult timp să ajung - am văzut atâtea alte palate/castele/cetăți din cealaltă parte a țării sau din alte țări, dar abia acum am ajuns prima oară la palatul ăsta, aflat atât de aproape de București. Mi-au plăcut foarte mult palatul, curtea, grădina și parcul de acolo, doar muzica de la o nuntă strica atmosfera (cei care cântau erau chiar afoni, nu e vorba doar că nu-mi plăcea mie genul). 


Am ignorat totuși muzica și ne-am bucurat de frumusețea locului. Cel mai mult mi-a plăcut grădina cu trandafiri. Cu siguranță o să mai revin pe viitor acolo și pentru o mică ședință foto, pentru a fotografia vreo ținută pentru blog (da, n-am mai făcut de foarte mult timp asta, știu). De data asta n-aveam ce, purtam o ținută pe care am mai prezentat-o pe blog, anul trecut (exceptând accesoriile).


Am dat apoi o fugă și până-n Buftea, zona unde e lacul ar fi foarte frumoasă, păcat că... e populată - grătare, manele, mizerie etc - nu tocmai pe placul meu, dar am trecut peste și m-am bucurat de o mică pauză acolo și de priveliște.

Cam atât pe săptămâna asta, o aștept cu interes pe următoarea, care va fi mult mai activă, cu siguranță - și cu treburi de care nu vă povestesc pe aici, dar și cu plimbări/distracții. Cel puțin... așa e planul.

Săptămâna voastră cum a fost? Ce planuri aveți pentru următoarele?
Pentru mai multe poze, vă aștept pe Instagram - @ellabeautycorner - aici.

26 de comentarii

  1. Imi place mult la Mogosoaia. Nu e aproape de noi si din pacate nu ma pot bucura de toate partile lui, insa atunci cand ajungi acolo, trebuie sa imortalizezi momentele si locatia. E superba! Vreau sa vad Palatul Stirbey si vreau sa ajung si la Buftea. Erau aproape de casa mamei locatiile, iar acum sigur voi ajunge si mai rar...
    Avem oricum o tara frumoasa, pacat ca este locuita cu atata nepasare de atatia oameni rai...
    O saptamana frumoasa! te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur, am admirat cu plăcere și ultimele tale poze făcute acolo! Am fost și la Palatul Stirbey, dar n-am intrat... cu altă ocazie.
      Așa e, avem o țară frumoasă, păcat că e locuită de prea mulți care-și bat joc.
      O săptămână frumoasă și ție! :*

      Ștergere
  2. Heyyy pupicei, urmeaza o saptamana cu pregatiri pentru ziua mea <3, saptamana frumoasa iti doresc si tie <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să petreci cât mai frumos, așa cum îți dorești! :*

      Ștergere
  3. Mi-au lipsit pozele cu mancare din postrea asta :))) O saptamana minunata de care sa profiti din plin iti doresc! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu care credeam că-mi veți mulțumi pentru că n-am pus poze cu mâncare. :))
      Mulțumesc, la fel îți doresc și eu ție! Pupici!

      Ștergere
  4. Si mie mi-a placut mult la Mogosoaia cand am mers anul trecut. Nu mai fusesem din copilarie si am avut o surpriza mega placuta pentru ca pe vremea aia era o zona plina de burtuieni si mizerie. Parcul arata minunat iar palatul te poarta imediat intr-o calatorie imaginara prin trecut. M-as intoarce cu drag oricand acolo!Sa ai o saptamana cum ti-o doresti!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine să vedem că se mai fac și la noi schimbări și-n bine! Chiar m-am bucurat să văd și mulți turiști acolo, e un sentiment plăcut.
      O săptămână cât mai frumoasă să ai! :*

      Ștergere
  5. Ai avut o saptamana tare frumoasa!
    Sa fie la fel toate care vor urma! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Extrem de dragut gestul celor de la Melkior. Mesajul arata tare bine imprimat. :D Nu am nimic de la ei, ca mi se par cam scumpicele produsele lor. Nu as da 20-25 lei pe un simplu creion kajal...
    Dupa spusele tale, cred ca este o carte interesanta. Am salvat-o la lista mea. ☺
    Stiu, stiu...ma repet pentru a nu stiu cata oara. Dar esti o fata tare draguta si ai un par superb! ♥ Pisoiasii au niste mutrite asa simpatice. Cunosc tabieturile lor. Se pun fix acolo unde nu trebuie. Asa face si a mea chiar daca e batrana. Daca am haine pe pat, hop pe ele. :))
    Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie mi se pare drăguț gestul! Așa e, sunt mai scumpicele, dar au dese ori oferte foarte bune - eu am luat mereu rujurile la 20 lei, în loc de 40, de exemplu. Și la creioane cred că au avut oferte de tipul 1+1.
      Sper că îți va plăcea cartea, dacă te decizi să-i acorzi o șansă!
      Mulțumesc, mulțumesc mult!
      Haha, cred că vârta nu contează, e tipic lor. :))
      Pupici!

      Ștergere
  7. Cat de dragute sunt pisicutele :-D stau imbratisate ca doua printese.
    Saptamana mea a fost destul de aglomerata, tot pe drumuri si cu bagajul in spate :-D sper sa reusesti sa faci cat mai multe in august si sa profiti de aceasta luna cat mai mult !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În realitate erau și mai scumpe, dormeau așa de fapt, dar le-am trezit eu. :))
      Dacă e cu bagajul în spate, presupun că e de bine! Săptămânile aglomerate în felul ăsta, hoinărind și explorând, sunt printre preferatele mele. :))
      Mulțumesc mult! La fel și tu!

      Ștergere
  8. Ma bucur ca te-ai relaxat iar produsele Melkior arata de vis! Eu am avut o saptamana buna, in mare parte, mai putin ieri cand am incercat un experiment: am vrut sa urc pe Tampa cu baietelul meu de 5 ani, dar n-a fost chip, pentru ca e destul de fricos si nu a vrut sa se apropie de telecabina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că i-a fost frică să urce-n telecabină, dar poate când o să mai crească puțin o să devină mai curajos. :D

      Ștergere
  9. Daca o sa am ocazia o sa vizitez si eu Palatul Mogosoia, arat impresionant de frumos cat despre pisici suntatat de dragalsi, pacat ca nu poti deocamdata sa le mangai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să ai ocazia să vizitezi palatul, e tare frumos! Chiar mă oftic că nu pot pune mâna pe ele, că-mi sunt tare dragi.

      Ștergere
  10. La multi ani. Rimelul I feel pretty l-am incercat si eu, i-am facut chiar un review pe blog si este foarte fain. Alungeste foarte mult genele si nu se lasa mai prejos nici la capitolul volum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Mă bucur să aflu păreri bune cu privire la el, cred că o să-l încerc cât de curând. :D

      Ștergere
  11. ce de matseeee!!! pare foarte fain la Mogosoaia. mi-as dori sa avem si noi asemenea locuri prin oras! abia astept sa vina ziua mea, sa primesc si eu goodies de la Melkior :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Locuri frumoase sunt peste tot, sigur sunt și la tine în oraș și prin împrejurimile lui destule. :D

      Ștergere
  12. Motaneii sunt tare frumusei! Mie mi se insenineaza ziua cand vad pisici cuminti :)

    RăspundețiȘtergere