Week in photos #133

Mă bate gândul de ceva vreme să renunț la retrospectivele astea săptămânale, iar în locul lor să fac una lunară, iar acum sunt aproape decisă pentru schimbarea asta. Mă tot gândesc că am săptămâni în care mă plimb mult, fac diverse chestii și foarte multe poze, pe când în altele nu am prea multe de arătat și povestit - cum e cazul chiar a săptămânii trecute - și, în plus, prefer să folosesc timpul dedicat redactării acestor postări pentru a scrie altele din lista aia luuungă pe care o am. Cam acestea ar fi motivele, dar aștept și impresia voastră în sensul ăsta - n-ar suna mai bine o retrospectivă lunară?

După cum am spus deja, săptămâna trecută n-am făcut foarte multe fotografii, a fost o săptămână mai liniștită puțin, în care am reușit să mă odihnesc cât de cât după săptămânile anterioare, așa că postarea asta am decis s-o scriu mai mult pentru explicația din introducere, dar am totuși câte ceva să vă arăt...


În toate weekend-urile din iulie Bucureștiul a fost animat cu reprezentațiile din cadrul festivalului B-FIT, însă eu cum am tot fost plecată nu apucasem să văd nimic, așa că am profitat de ultimul weekend în care avea loc și am ieșit să văd ce se întâmplă, am participat și la paradă... dar deși a fost drăguț, prin comparație cu ediția de anul trecut a fost și puțin dezamăgitor, au participat mult mai puține țări, iar parada a părut sărăcuță tare cu atât de puțini. Îmi amintesc în detaliu spectacolul făcut de cei din Franța anul trecut, precum și show-ul foarte tare dat de cei din Olanda în ultima seară, ca să nu mai zic de parada care părea că nu se mai termină... Să dau vina pe noua primăriță pentru zgârcenia de anul ăsta? Nu mai contează, bine că totuși s-a ținut.


Mi-a plăcut, totuși, spectacolul celor din Spania, a fost fix pe placul meu, cu muuulte artificii! N-am făcut prea multe poze de data asta, oricum era greu de surprins în imagini, dar o mică idee cred că vă puteți face din poză.


Am citit foarte puțin în a doua parte a lunii iulie, dar încerc să dedic din nou mai mult timp pentru lectură, iar zilele astea am citit din cartea lui Richard Flanagan, pe care puteți vedea că am pozat-o la munte, deci e începută de vreo două săptămâni - în mod normal aș fi citit-o lejer în 2-3 zile, asta ca să înțelegeți cam cât de puțin am citit. Recuperez în următoarea perioadă. Sau la toamnă...


Chiar dacă aspectul nu e punctul forte, am vrut să vă scriu că am încercat pizza pe blat de broccoli, de care citisem la Camelia - a povestit aici cum a făcut-o, în mare am respectat ingredientele, doar am pus alte condimente și am scos ciupercile - și care mi-a plăcut, gustul de broccoli nici nu se simte, e și sănătoasă, e și ușor de făcut. O să mai fac și o să mai încerc și alte combinații.


Dacă tot n-aveam multe poze de săptămâna trecută, am zis să includ și ceva de azi, când am umblat ceva prin magazine pentru cadouri (v-am mai zis că luna august e plină de sărbătoriți, nu?), iar marea provocare a fost să cumpăr niște hăinuțe unei fetițe de 4-5 luni. Pfff, e clar că nu mă pricep deloc. :)) Mă duceam mereu la câte un raft unde constatam că sunt lucruri pentru 2-3 ani, deci n-am nicio treabă. Cum nu mă bazez nici pe ce scrie pe etichetă, am preferat să iau lucruri mai mari, decât unele prea mici, în poză am pus doar o pereche de pantalonași, din ce am luat, care sunt mult mai simpatici în realitate (poza e făcută la lumina becului). Cu ocazia asta vă zic că ceva reduceri sunt și pentru copii la H&M... 

Pentru mine nu intenționam să iau nimic, dar mi s-au lipit de mână un gel de duș Balea în ediție limitată, cu o aromă răcoritoare și un set de brățări la doar 5 lei, tot de la H&M. Încă se mai găsesc multicele lucruri la reduceri mari, dar eu am închis ochii că am cumpărat destule săptămânile trecute. 

O săptămână frumoasă să aveți! Vă aștept impresiile cu privire la ce spuneam în introducere, aș mai adăuga și că o să încerc să postez ceva mai multe lucruri personale și pe pagina de facebook, iar pe unde mă mai plimb puteți vedea pe contul meu de Instagram, unde postez doar chestii legat de călătorii - și urmează una nouă curââând, iar până atunci mai postez din arhivă, că am de unde alege poze.

Cum a fost săptămâna trecută pentru voi?

6 comentarii

  1. Spatamana mea a fost destul de ok, cu intalniri cu prieteni dragi si relaxare cat cuprinde in momente cheie. Imi place ideea de pizza asta inedita si sigur o sa incerc si eu. Stiu ca mai aveam niste conopida prin congelator, deci am materie prima. Nici eu n.am mai apucat sa citesc cine stie ce luna asta...sper sa recuperez curand

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ai avut o săptămână bună. Să încerci, e interesant rezultatul, poate o să fac și eu cândva în varianta cu conopidă, deși mie-mi place mai mult broccoli.
      O să recuperăm cu siguranță atunci când frigul și ploile o să ne facă să stăm mai mult în casă. :D

      Ștergere
  2. Deci ti-a placut pizza, ma bucur. Sa ai o saptamana frumoasa! (nu stiu ce sa zic despre renuntatul la postarile saptamanale, eu m-am obisnuit cu ele)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, aveam puțin emoții că n-o să-mi iasă, dar a ieșit ce trebuie. :)) Știu ce zici, mă gândeam că ar fi și pentru mine ciudat să nu mai scriu săptămânal, m-am obișnuit cu ele, dar aș încerca și varianta lunară. Încă mă mai gândesc. :D
      O săptămână frumoasă și ție!

      Ștergere
  3. Am avut si eu in cap sa ma apuc de astfel de postari, apoi am renuntat, cred ca odata pe luna e mai ok, te pup sa ai o saptamana frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-ar plăcea să văd și la tine niște postări mai personale, fie că e week in photos, ceva lunar sau altceva... :D Mulțumesc mult pentru părere!
      O săptămână frumoasă și ție! Pupici

      Ștergere