Top 5 produse Melkior

Continui seria postărilor Top 5 cu Melkior, un brand pe care l-am descoperit acum vreo 4-5 ani și de atunci am încercat treptat tot mai multe produse, din diferite categorii. Mă gândeam cât făceam selecția produselor dacă e ceva ce nu mi-a plăcut sau nu mi s-a potrivit de la acest brand și unicul care mi-a venit în minte a fost baza de pleoape, deși alte fete o laudă, mie nu mi s-a potrivit. În rest totul mi-a plăcut mai mult sau mai puțin, dar azi m-am oprit la cele 5 produse pe care le îndrăgesc cel mai tare - impropriu spus produse, că sunt categorii întregi în unele cazuri - și pe care le consider printre cele mai bune pe categoria dată, inclusiv comparativ cu alte branduri.


5. Fondul de ten Defining

E genul de fond de ten fluid, care se aplică ușor și oferă doar o acoperire mică spre medie, dar care se face una cu tenul, abia dacă se observă pe piele. Nu evidențiază nici zonele uscate sau încărcate, e printre cele mai bune fonduri de ten cu aspect natural pe care le-am încercat vreodată. L-am poziționat pe locul 5 doar pentru că eu nu-l pot folosi pe căldură prea mare, rezistența e mai bună față de altele cu același finish natural și totuși nu e suficient pentru un ten gras expus la căldură mare. În schimb, toamna-iarna e fondul de ten ideal. Pentru un ten uscat cred că ar fi potrivit oricând, poate și pentru un ten normal...

Nu-l mai am în prezent, de aceea am folosit o poză din arhivă unde apar și alte produse, dar inteționez să-l mai iau într-un viitor apropiat (tot pândesc o ofertă). Online îl găsiți aici.


4. Fardurile

Am încercat mai multe nuanțe, nu doar cele care apar în poze și îmi amintesc de unul singur mat care mi se păruse prea prăfos, dar în rest mi-au plăcut toate. Celelalte nuanțe mate mi s-au părut doar ușor prăfoase, dar și pigmentate, iar la celelalte finish-uri n-am ce reproșa, sunt foarte pigmentate, fine, se aplică și se amestecă frumos. Au și o selecție de nuanțe foarte bogată, sunt slabe șanse să nu găsești ce cauți, iar prețurile sunt foarte mici raportate la calitate și cantitate. Se pot achiziționa și ca mono, dar mai bună mi se pare varianta cu rezervele și paletele magnetice - la 6, 12 sau 24 rezerve achiziționate se primește cadou o paletă de dimensiune mică, medie sau mare, în funcție de numărul fardurilor cumpărate.

Dacă ar trebui să aleg un singur preferat cred că m-aș opri la nuanța Volcano (mini review aici), care arată demențial aplicată - și chiar dacă fardul din poză e abia atins, că n-am prea apucat să-l mai folosesc, l-am mai avut ca mono în trecut și l-am folosit pe acela mult mai mult. Le găsiți pe toate aici.


3. Ojele

Am o mulțime de oje de la Melkior - nu le-am scos pe toate pentru poze - din diferite game și toate îmi plac. Se aplică frumos, sunt opace din două straturi subțiri, se usucă repejor și rezistă mulțumitor, chiar și cele din gama de holografice. Nu știu exact câte oje am în total, dar oricum foarte multe, de la diferite branduri mai ieftine sau mai scumpe, iar cele Melkior se numără printre cele către care întind mâna cel mai des. De asemenea, că sunt pe aceeași zonă, trebuie să menționez că pilele lor de carton sunt singurele pe care le mai folosesc de vreo 2-3 ani. În general au o calitate bună la produsele pentru unghii.

Îmi place că au și o selecție largă de nuanțe și totodată faptul că există opțiunia de a alege dintre mai multe dimensiuni - cele micuțe (4,5 ml) mi se par ideale pentru cine are un număr mare de oje. Le găsiți pe toate aici.


2. Rimelul Scandalash

Dacă toate celelalte favorite menționate sunt produse pe care le știu deja de câțiva ani, rimelul Scandalash e o descoperire mai recentă, cândva în cursul anului trecut l-am încercat prima oară și a intrat rapid pe o listă scurtă de rimeluri favorite, de altfel l-am și menționat printre produsele favorite descoperite în 2018. Are o consistență mai cremoasă, un negru destul de intens și o periuță simplă, ușor de mânuit. Eu am genele blonde, mici și firave, iar acest rimel le îmbracă frumos, oferind volumul pe care mi-l doresc și suficient de multă alungire, fără să arate încărcat în mod neplăcut. Nu trebuie să lucrez prea mult cu el, obțin efectul dorit rapid, rezistența e bună și se demachiază destul de repede.

L-aș pune fără să stau pe gânduri într-un top 5 de rimeluri preferate, e foarte aproape de perfecțiune. Online îl găsiți aici la o reducere specială până pe 31.01.2019.


1. Rujurile

Vai, ce surpriză... nu-i așa? Întotdeauna prima poziție pe un top de brand e ocupată de ceva previzibil, despre care am menționat de foarte multe ori pe blog. Într-un fel e normal, când îmi place foarte mult ceva aduc acel lucru în discuție cu orice ocazie, inevitabil. Preferatele mele sunt rujurile din gama clasică, dar îmi plac și alte game ale lor. Am scris deja despre rujurile mele Melkior și în acel articol puteți vedea fiecare nuanță în parte pe care o dețin și o impresie mai pe larg pentru fiecare gamă. Știu că sunt și persoane mai puțin încântate de ele decât mine, depinde și de pigmentul buzelor și de nevoi/așteptări, eu nu pot decât să-mi exprim propria părere - iar pe rujurile astea le iubesc.

Le găsiți aici pe toate, dar dați o raită pe articolul de aici dacă aveți nevoie de inspirație.


Mai îmi plac de la Melkior creioanele de ochi și de buze, spray-ul pentru fixare, balsamul de buze și crema de mâini reparatoare. Pensulele nu par deloc rele nici ele, am una de eyeliner genială, dar n-am apucat eu să încerc prea multe. Pe partea de blush și iluminator au de asemenea produse faine, alte rimeluri încercate au fost și ele bunicele, dar cel menționat în top mi se pare mult peste toate. Cam astea ar mai fi de menționat, din ce-mi amintesc acum. Ce n-am încercat de la ei și aș vrea e gelul pentru sprâncene.

Vouă ce produse vă plac cel mai mult de la Melkior?

8 comentarii

  1. Scandalash este preferatul preferatelor mele.
    <3
    Ojele si rujurile imi plac la nebunie si am un wishlist maaare la capitolul farduri. Toata lumea le iubeste. Trebuie sa le incerc si eu. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur să aflu că avem mai multe produse favorite în comun. Da, chiar trebuie musai să încerci și fardurile! :*

      Ștergere
  2. Lip Pen acelea vreau sa le incerc si eu, am tot zis sa cumpar dar cand imi aduc aminte cate produse de buze am , ma opresc, zic sa mai consum!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg, nu prea am mai cumpărat nici eu rujuri din același motiv - am mult prea multe.

      Ștergere
  3. pentru mine, ojele sunt maxime! imi plac foarte mult si au avut o idee buna cu variantele mini, eu am de la majoritatea brandurilor variante maxi, pe care nu o sa le termin in veci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți plac ojele lor și ție. Da, chiar au avut o idee foarte bună, mi-ar plăcea să aibă toate brandurile oje așa mici.

      Ștergere
  4. SI mie imi plac produsele Melkior. Tin minte ca anul trecut am facut un clip cu produsele mele preferate de la ei.
    Fondurile de ten nu le-am incercat, pudrele si nici pensulele.
    Scandalash imi place si mie tare mult! Fardurile, lacurile de unghii, ba chiar si gelul de sprancene mi-a placut. Intr-un timp l-am folosit foarte des, insa l-am inlocuit cu o pomada de la alt brand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu tot zic că o să mai iau niște pensule de la ei, dar adevărul e că nici nu mai am nevoie de vreuna în plus. Mă bucur să alfu că ți-a plăcut gelul pentru sprâncene, o să-l încerc și eu cândva, deocamdată am destule altele.

      Ștergere