Melkior - 3 propuneri pentru toamnă

Nu știu cum se face, dar deși toamna nu e nici pe departe anotimpul meu favorit, am totuși o mulțime de idei de articole pentru acest sezon. Poate tocmai pentru că încerc să îmi fac zilele astea reci și mohorâte mai frumoase, iar produsele de makeup, ojele, parfumurile sau cremele frumos parfumate îmi sunt de un real ajutor în sensul ăsta și cred eu că și vouă, așa că sper că articolele din rubrica „De toamnă” să vă fie de ajutor, să vă inspire în vreun fel sau să descoperiți astfel produse interesante!

Lăsând poveștile la o parte, azi continui seria propunerilor pentru toamnă cu 3 produse Melkior:


Mai exact, vă propun o ojă, un ruj și un fard, toate în nuanțe foarte frumoase. Dar să le luăm pe rând...

Fard în nuanța Volcano


Acest fard face parte din gama Let’s Love Life, iar pe mine m-a cucerit de când l-am văzut prima oară în pozele oficiale, atunci când a fost anunțată lansarea acestei game. Mi s-a părut potrivit pentru toamnă din prima clipă în care l-am văzut și îmi mențin părerea și acum, după ce m-am jucat puțin cu el.

Fardul aplicat direct pe piele pare o nuanță mai deschisă decât e pastila de fard, însă în combinație cu farduri mai închise la culoare, aplicat eventual peste o bază mai închisă, se poate obține exact nuanța roșiatică pe care o vedeți în poza anterioară. Face parte din gama de farduri sidefate, însă sideful e foarte subtil și plăcut, particulele de sclipici din conținut fiind extrem de fine, deloc evidente. Dar mai bine vă las să vedeți la ce mă refer:


E puternic pigmentat, are o textură fină și e doar foarte puțin prăfos. Se pot obține cu el o mulțime de combinații frumoase și interesante, potrivite pentru toamnă (dar nu numai), doar imaginație să aveți! Îl recomand fără să stau pe gânduri, atât pentru nuanța superbă, cât și pentru calitate! Prețul e de 27 lei aici

Lip pen, nuanța Mystic


V-am propus deja câteva rujuri pentru toamnă în postarea de aici, printre care două chiar de la Melkior, însă trebuia să vă recomand și acest creion de buze, potrivit pentru toamnă din toate punctele de vedere, în opinia mea. 

Spre deosebire de rujurile clasice de la Melkior, rujurile creion sunt mult mai hidratante și nu au acel miros de trandafir (acestea nu miros a nimic), însă pigmentația e aproape la fel de puternică, iar textura de asemenea lejeră. De rezistență am rămas cel mai plăcut surprinsă, mă așteptam să se șteargă destul de repede la cât e de cremos, însă m-am înșelat pentru că rezistă foarte bine, se estompează treptat. 


Mystic mi se pare o nuanță potrivită oricui, ușor de purtat și numai bună pentru toamnă. Pe lângă culoarea naturală și plăcută pe care o oferă buzelor, acesta oferă și o subtilă strălucire, fără a fi însă foarte lucios sau sclipicios. Recunosc că într-o primă fază, din ambalaj, nu mi s-a părut prea atractiv, dar aplicat arată mult mai frumos și e printre primele mele opțiuni în perioada asta, atunci când vreau ceva mai subtil pe buze.

Creionul este retractabil și costă 35,90 lei (online îl găsiți aici).

Ojă în nuanța Sexy Rich


Oje pentru toamnă v-am mai propus de asemenea, aici găsiți articolul respectiv, dar am vrut neapărat să vă aduc în atenție și această superbă ojă, chiar dacă a mai apărut la un moment dat pe blog, însă doar în cadrul unui model unde nu ieșea prea mult în evidență (aici, mai exact). 

E o ojă specială fiindcă nuanța i se schimbă foarte mult în funcție de lumină. De la albastru royal la indigo și până la mov, e destul de greu de zis ce culoare e de fapt - la lumina zilei arată cam cum o vedeți în swach-ul de mai sus. Partea bună e că toate variantele sunt frumoase și zic eu că potrivite pentru toamnă. Totuși, dacă ar fi să aleg o singură ojă Melkior pentru acest sezon, aceea ar fi cu siguranță Lava (aici o puteți vedea în toată splendoarea), pe care din păcate încă n-o dețin, dar e pe wishlist, că nu-mi mai pot lua gândul de la ea. 

Așa cum am mai zis, ojele Melkior mie mi se par calitative și le recomand - se aplică frumos, se usucă rapid, rezistă bine și au o gamă destul de largă de nuanțe. 

Vă plac propunerile mele de la Melkior? Ce vă atrage mai mult?

18 comentarii

  1. Creionul de buze si oja (in nuanta Lava) ar fi alegerile mele, sunt superbe! Imi plac mult frunzulitele folosite ca decor! :)
    Te pup, weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oja în nuanța Lava mie îmi bântuie visele, e prea frumoasă! Mă bucur mult că îți plac frunzulițele, erau proaspăt culese de pe jos. :))
      Te pup!

      Ștergere
  2. Super produsele, fardul arata foarte bine! Sa le folosesti cu drag. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oooo, ce frumos e fardul, perfect pentru ochii verzi :D. Si stick-ul de buze e foarte fain, potrivit pentru toamna, intr-adevar.
    Frumoase propunerile Melikor, sa le folosesti cu drag! :)
    Te pup, frumoaso!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După ce ți-am citit comentariul mi-am amintit că am vrut să menționez și asta, că scoate foarte frumos în evidență ochii verzi! :D
      Mă bucur că-ți plac propunerile mele și mulțumesc!
      Te pup, draga mea!

      Ștergere
  4. Fardul! Fardul!!! ❤ Sunt absolut innebunita dupa nuantele rosiatice in ultima vreme. Mai am pe wishlist si fardurile metalice, tocmai am vazut niste swatch-uri la ele ❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, merg de minune în perioada asta nuanțele roșiatice! :D
      Mă bate gândul să-mi fac și eu o paletuță de farduri cu mai multe de la Melkior, sunt destule care-mi fac tare cu ochiul.

      Ștergere
  5. imi place fardul, l-am primti si eu, insa mie nu imi sta bine cu aceasta culoare, din pacate...
    te pup, sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce să nu-ți stea bine? Eu te-aș vedea cu el, în anumite combinații, iar eu zic că ți s-ar potrivi.
      Mulțumesc! Te pup și eu!

      Ștergere
  6. Iubesc creionul de buze Lip Pen de la Melkior - atat de usor de aplicat...si o nuanta superba pentru zi cu zi!
    Fardul Volcano l-am folosit de cateva ori...intr-adevar devine roz la blenduire. Este oricum un produs bun si frumos! :)
    Oje nu am ...inca! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție-ți place, chiar e foarte fain!
      Se poate obține și o nuanță mai închisă dacă e aplicat pe o bază închisă. :D
      Eu am adunat câteva de la ei și îmi plac mult toate, mai vreau și altele.
      Pupici

      Ștergere