Produse consumate - Martie 2019

Am aruncat acum un ochi pe postarea anterioară cu produse consumate și am văzut că mă întrebam la final câte dintre produsele alea foarte spornice aflate pe terminate o să reușesc să le consum luna asta. Acum știu răspunsul - niciunul. Ok, doar vreo două și alea de makeup, în schimb la produsele de îngrijire pentru ten am rămas cu câte puțin în mai multe tuburi, așa că luna asta chiar mă focusez pe ele să le dau gata, acolo unde e posibil și chiar se impune. Deși nu sunt foarte multe nici în rest, am adunat totuși câteva produse consumate despre care vreau să vă împărtășesc impresiile de final...


Despre rimelul Douglas Devil Eyes am mai scris, pentru că nu e primul tub pe care-l termin și încă îmi place, așa că e posibil să nu fie nici ultimul. Foarte mult îmi place periuța lui, dar și produsul în sine își face treaba foarte bine, e undeva pe acolo printre preferate.

Am din nou un ruj să vă arăt, deja e un record faptul că am terminat lunar câte un ruj de la începutul anului, deși de acum nu cred că o să mai consum vreunul prea curând, dar tot e ceva - că am adus tot atâtea în loc e altă poveste. De data asta am scos de la „colecție” rujul Miss Sporty Instant lip colour & shine în varianta roz (n-are vreun număr sau nume), care mi-a plăcut pentru nuanță (o puteți vedea aici) și rezistența foarte bună.

În acel ambalaj simpatic a fost un balsam de buze luat din Jumbo în urmă cu vreun an, l-am folosit rar pentru că nu a excelat cu nimic, a fost mediocru. Cu siguranță n-o să-l mai iau doar pentru că are un ambalaj haios, în general nu iau cosmetice din Jumbo.


Am consumat cât s-a putut de mult și din oja Avon Speed Dry în nuanța ballerina, un nude drăguț, care oferea doar o nuanță subtilă dintr-un strat și nici din trei stranuri nu era perfect opacă. Mi-a plăcut pentru uscarea rapidă și o aplicam uneori pentru 1-2 zile de nude, iar apoi puteam să vin direct peste ea cu o ojă colorată. Mai am totuși destule similare, nu cred că o mai recumpăr. 

V-am arătat și la favoritele anului 2018 pe Institut Esthederm Hydra Booster pentru că mi-a plăcut într-adevăr foarte mult, doar că avându-l primit nu-i știam prețul și când am văzut... mi-a cam pierit entuziasmul. E drept că eu am găsit în farmacie o variantă foarte mare, o să mă mai uit după el în formatul ăsta mini. Îmi plăcea să-l folosesc în loc de toner, pentru că are o aplicare foarte rapidă și conține destul de mulți antioxidanți.


Mi-am scos și eu măștile la plic undeva la vedere și sper ca în următoarea perioadă să folosesc din ele mai des, deocamdată am apelat la masca de mâini Skin Republic într-o seară în care aveam mâinile foarte uscate și mi-a plăcut, a fost interesantă și ca experiență, dar și rezultatul a fost mulțumitor, deși nu mult peste ce aș fi putut obține cu o cremă de mâini bună. Merge de dragul răsfățului mai mult...

Am mai dat gata și o cremă de mâini Yves Rocher în ediție limitată de sărbători, cred că de acum vreo doi ani. A fost faină pentru miros, ca textură e destul de fluidă și pentru mine nu e de ajuns pe timp de iarnă, am folosit-o în paralel cu altele. 

Trebuie să-mi refac stocul cât mai curând din minunatul gel de duș Balea, care miroase fix a prăjitură Albă ca Zăpada, un deliciu! Cred că e preferatul meu dintre toate gelurile de la ei, iar mie îmi plac în general produsele de spălat de la Balea. Am mai terminat și un antiperspirant Rexona, care pentru mine n-a fost de ajuns nici măcar la temperaturi scăzute, însă eu și am nevoie de produse cât mai puternice la capitolul ăsta.

Ați încercat vreunul dintre produse? Voi ce ați mai terminat în ultima perioadă?

6 comentarii

  1. Eu sunt hotarata pe skincare, dar cred ca ai vazut deja ce si cum. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am văzut, trebuie să iau exemplu. :)) Tot pe zona asta sunt și eu hotărâtă să mai reduc în perioada următoare, mai ales că la unele nu mai am prea mult termen.

      Ștergere
  2. chiar marti am fost sa caut gelul de dus de la balea, dar nu-l aveau. de fapt, eu am avut doar sapunul lichid, dar asa mult mi-a placut :). hydra booster la mine e gata demult iar crema de maini yr e pe terminate. mai am vreo 3, cu alte arome :)).

    acum cateva luni eram foarte inversunata sa termin anumite produse, acum imi ofer putina relaxare pe partea asta si parca le consum mult mai usor :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prima oară tot săpunul lichid l-am avut și eu cu aroma asta și mi-a plăcut atât de mult încât l-am luat imediat și gelul. Sper să-l găsesc, din fericire în București avem o grămadă de DM-uri. Eu am fost mai zgârcită cu hydra booster. :))
      Nu mă stresez nici eu prea tare, doar mă focusez pe câte unele, mai ales când știu că nu mai au prea mult termen...

      Ștergere
  3. eu folosesc rexona men si pe timp de vara, mi se pare cea mai buna solutie. sau perspirex. m-am lecuit de mult de deodorantele pentru femei, la mine sunt apa de ploaie. luna asta cred ca voi termina si eu ceva produse de make-up. cel putin asa am in plan. depinde cat chef am dimineata sa ma machiez :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am încercat și eu deodorantele bărbătești într-o perioadă, unele sunt mai eficiente, dar n-am mereu dispoziția să miros așa puternic, a... bărbat. :)) Tocmai am descoperit unul de dame de la Cien care pare eficient deocamdată, să văd la temperaturi mai mari...
      Succes la consumat din produsele de makeup!

      Ștergere