Produse consumate - Aprilie 2019

După o tură de cumpărături de primăvară merge numai bine și o postare cu niște produse terminate, mai ales că am amânat-o cam mult, deja încep să adun altele pe luna mai. Observ că e constantă cantitatea de consumate de câteva luni, ceea ce nu știu dacă e bine sau nu, pentru că mi se par destul de puține, tot sper să se adune și cantități mai mari, mai ales pe makeup. De data asta am reușit totuși să mai termin din acele produse de skincare pe care le aveam pe terminate de ceva vreme, dar încă mai am altele spre final, care rămân probabil pe luna asta. Sunt ele relativ puține produse, dar aproape toate sunt dintre preferate, pe care le recomand. Dar să le luăm pe rând...


Am terminat luna trecută doar un produs de makeup, mai exact rimelul Melkior Scandalash, despre care v-am mai spus că mi-a plăcut foarte mult, că a urcat undeva prin fruntea listei preferatelor și chiar l-am pus sus și în acest top Melkior, unde am și scris mai detaliat despre el. O să-l recumpăr cândva.

Față de crema Institut Esthederm Eau Cellulaire am sentimente amestecate, textura și modul în care îmi simțeam tenul după aplicare mi-au plăcut foarte mult, a fost și extraordinar de spornică, însă ambalajul tip borcan și faptul că are parfum nu prea mă încântă, așa că nu cred că aș lua-o în format full size.


Am consumat câteva produse pentru ten de la Paula's Choice, dar nu mă bucur decât pentru faptul că primele două n-ar mai fi avut prea mult termen, altfel eu suspin mai mereu când termin un produs (extraordinar) de-al lor. Gelul de curățare din gama Defense mi-a plăcut ca eficiență, textură și a ținut mult timp, singurul mic detaliu care nu-mi place e ambalajul, spre final m-am chinuit puțin să scot tot produsul.

Când am scris aici despre gama Defense am menționat că mie crema cu SPF nu prea mi se potrivește, o simțeam puțin grea pe tenul meu vara, în schimb de cum s-a răcit a început să-mi placă tot mai mult. Mă așteptam să mă înțeleg mai bine cu ea la temperaturi mai joase, dar nu credeam că o să ajungă să-mi placă atât de mult. Cineva cu alt timp de ten ar putea-o prefera oricând, dar pe ten gras sau mixt n-o recomand decât toamna-iarna.

Tot de la PC am stors și ultima fărâmă din crema Redness Relief, care mi-a plăcut atât de mult încât am pus-o pe același nivel cu preferata mea de câțiva ani buni atunci când i-am făcut un review aici. Nu mi-am schimbat impresia între timp, deși acum mi-e dor de cealaltă, dar cu timpul o să mai revin la amândouă. Le recomand pentru un ten gras sau mixt, dar mai multe citiți pe link-ul lăsat. Produsele Paula's Choice sunt disponibile în România doar aici.


Am zis eu că se lasă cu multe laude... și șamponul Bioderma Node G e tot ce mai folosesc de câteva luni, e singurul șampon care mi-a rezolvat parțial problemele cu scalpul și singurul care m-a scăpat total de mâncărimile îngrozitoare. Am scris în acest top despre el mai mult, nu mai insist. Am altul în uz acum și încă am emoții să mai încerc altceva prea curând.

Nu cred că am apucat să pomenesc pe undeva de spuma de duș Radox cu mango și mandarine, așa că vă zic acum că e genială! Eu am luat-o din Hello Free Zone, nu știam nimic despre ea, dar m-a tentat să mai încerc ceva nou și am fost încântată să descopăr că e foarte aproape ca textură de spumele de duș Douglas, doar că e mai ieftină (parcă 10 lei). Nu are un miros la fel de special, dar a fost fructată, plăcută, iar spuma e densă și fină. Dacă mai găsesc o s-o mai iau.

Am mai terminat și un gel de duș Balea Kiss the wave, pe care l-am mai avut în trecut și care-mi place mult cum miroase - ceva bombonicios, dar parcă și cu un iz mai intens, ușor masculin, e o combinație interesantă. Nu e variantă cremoasă, e gel obișnuit, dar important e că nu usucă pielea. Poate o să-l mai iau și pe el, oricum produsele de spălat de la Balea nu-mi lipsesc din baie.

Ați încercat vreunul dintre produse? Voi ce ați mai consumat în ultima vreme?

4 comentarii

  1. M-am uitat si eu pe Notino la spumele alea de dus de la Radox - au mai multe arome - dar nu stiam nimic despre ele, o sa iau si eu macar una sa vad daca imi place. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că o să-ți placă, sunt mai fine decât cele de la Balea, e mai bun și sistemul de dozare. Nu știam că sunt și pe Notino, o să mă uit să văd ce alte arome mai au, la Hello Free era doar asta când am luat-o eu.

      Ștergere
  2. eu am fost mult cu gelurile de dus, produse de ingrijire orala si o baza pentru machiaj. in rest, cam slabut la mine... produsele paula s choice trebuie sa isi faca loc si in rutina mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu mai consumat cantități așa mari ca altădată, poate și pentru că am produse mai sponice, nici nu mai folosesc pentru păr prea multe chestii etc. Da, da... merită să încerci mai multe, dacă o să te abonezi la ei o să vezi că mai au promoții bune.

      Ștergere