Produse consumate - Octombrie 2019

După o lună în care m-am neglijat destul de mult și în afară de partea de igienă abia dacă m-am mai îngrijit ocazional de ten și foarte rar m-am machiat, în octombrie am revenit la obiceiuri mai bune, ba chiar a trebuit să recuperez perioada de după operație când din cauza neglijenței mi-au cam luat-o razna tenul și părul, ba chiar și anumite porțiuni de pe corp. Nu se reflectă asta chiar așa de mult asupra produselor consumate, pentru că aveam mai multe în uz și am început și alte noutăți, dar în a doua parte din octombrie s-au dus produsele unul după altul din cele pentru corp, în special... așa că am zis că e timpul să vă împărtășesc impresiile finale despre ultimele produse consumate.


Am un singur produs de makeup de data asta, deși mai am unul pe care-l puteam considera terminat deja, numai că încerc să scot la maxim ce se poate din el, fiind un produs care-mi place foarte mult. Faceți și voi asta când vă place super mult un produs? Revenind... am dat gata încă un tub din Maybelline Eraser Concealer, despre care am scris pe larg aici, este concealerul meu favorit de zi cu zi. N-a fost nevoie să-l recumpăr, aveam deja încă unul început.

Consider terminată și oja Miss Sporty, deși mai are ceva produs pe fundul sticlei, dar e imposibil să mai scot ceva, a fost o ojă mai groasă de la început și pe măsură ce am consumat din ea s-a îngroșat până s-a întărit de tot. Este nuanța #064 din gama Crush on you, o gamă de texturate care mie-mi place foarte mult, dar nuanța asta cred că m-a impresionat cel mai puțin. Recomand cel mai mult variantele pe negru și pe portocaliu.


Când aveam mâinile într-o stare deplorabilă am zis să încerc un tub din crema Vectem cu 15% urea, dar n-am fost deloc impresionată de efecte, iar mirosul abia l-am suportat. Aveam de la Vectem câteva produse mici și mari de câțiva ani, nu mă întrebați de ce nu le-am început până acum - dar poate așa se înțelege de ce mă simt copleșită uneori de prea multe produse adunate - și acum îmi vine să intru în toate numai să scap de ele, dacă toate miros așa și sunt la fel de mediocre. Groaznică n-a fost crema asta, a fost doar foarte... meeeh.

Să revin la impresii mai bune și ce e mai potrivit decât încă un tub de Bioderma Aquafluide SPF 50+ terminat? Faptul că revin la crema asta în mod frecvent de câțiva ani, în special vara, cred că arată destul de clar cât de mult îmi place. Mai detaliat am scris despre ea aici, acum mai bine de 3 ani, dar rămân valabile impresiile. Pentru mine e crema cu protecție solară cea mai bună ca raport calitate/preț - adică știu și altele mai faine ca textură, dar cu un preț semnificativ mai mare.


Alt produs bun de la același brand e și crema Bioderma Atoderm Intensive Baume, pe care eu am folosit-o mai mult pe mâini, de câte ori aveam mâinile foarte uscate apelam la ea și își făcea treaba foarte bine. Singura situație în care nu mi-a mai fost de ajuns a fost când am avut o reacție urâtă de la antibiotic, dar a fost un caz mai special. Deocamdată mai am altă cremă din gama Atoderm, mai am și o grămadă de alte creme de mâini, dar pe viitor aș mai reveni la varianta asta.

Am mai terminat încă un antiperspirant Niveal black&white, eu prefer altă variantă de la ei, dar e destul de eficient și acesta, nu e prima oară când îl folosesc.

De data asta am și două produse de la Avon și ambele mi-au plăcut în mod special pentru miros. De fapt exfoliantul Naturals cu căpșună l-am avut de mai multe ori acum niște ani, l-am redescoperit anul trecut și mi-a plăcut la fel de mult mirosul delicios, iar ca eficiență e ok pentru mine, sigur mai revin la el din când în când. Pe spumantul Bubble Gum l-am folosit și ca gel de duș, nu excelează neapărat nici ca spumant, nici ca gel, dar miroase demențial și de dragul ăsta poate o să-l mai iau cândva.


Iar s-au adunat câteva produse terminate de la Balea, iar două dintre ele sunt dintre favoritele mele de la ei - spuma de duș cu cocos și crema de duș buttermilk&lemon. Ambele miros foarte bine, după cel din urmă sunt înnebunită, l-am avut deja de multe ori. Sigur mai apar ambele pe la consumate cu timpul, din spuma de duș aveam deja rezervă.

E pentru prima oară când iau balsamul de păr Balea cu piersică, dar în afară de faptul că miroase frumos nu m-a impresionat în mod deosebit, așa că nu cred că o să-l mai iau. Să vă zic ceva amuzant - în parte l-am terminat eu pe păr, dar o altă parte a consumat-o „cineva” care a crezut că e gel de duș.

Am observat că anul ăsta predomină trei branduri printre produsele pe care le tot consum - Paula's Choice, Bioderma şi Balea. Primul a lipsit de la apel tura asta, dar în uz am mai multe decât de la celelalte două. Nu cred că m-am plafonat neapărat, am produse de la multe branduri diferite, dar cumva tot la ce-mi place cel mai mult trag cel mai des. Gata, am încheiat...

Voi ce produse ați mai consumat în ultima vreme?

6 comentarii

  1. Am adunat si eu multe produse, dar nu stiu cand imi fac timp de poze.
    Spuma de la Balea imi place si mie mult. O folosesc in combinatie cu un peeling de la ei cu acelasi nume.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am remarcat peeling-ul în aceeași variantă, o să mă uit când mai ajung printr-un DM.

      Ștergere
  2. Produsele Balea și Nivea îmi plac și mie.

    RăspundețiȘtergere
  3. in ultima vreme... nu stiu daca am terminat mare lucru. ma tot chinui cu un bb cream, dar de 2 saptamani nu am avut vreme de machiaj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am avut chef de experimentat mai mult cu machiajul în ultima vreme, nu mi-am făcut timp chiar pe cât de des aș fi vrut, dar am mai întins mâna ocazional și către farduri, eye linere etc.

      Ștergere