Review: Demachiant bifazic Balea

Nu cred că mai este o noutate pentru nimeni existența acestui demachiant, toată blogosfera a discutat despre el. Cred totuși că o părere în plus nu strică, de aceea m-am decis să-i dedic și eu o postare.


Cantitate: 100 ml 
Preț: 7 lei

Descriere oficială:Demachiantul de ochi de la Balea, înlătură machiajul ochilor în fiecare zi și ingrijeste. Înlătură de asemenea și rujul rezistent la transfer. Provitamina B5 hidratează pielea devenind catifelată și zona ochilor pentru prospețime și confort pentru o piele îngrijită.Se agită flaconul, se pune pe o dischetă demachiantă și se șterg pleoapele prin mișcări ușoare.”

Ingrediente: Aqua, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Isopropyl Palmitate, Panthenol, Sodium Cloride, Potassium Phosphate, Polyaminopropyl Biguanide, Cl. 61565

Ce îmi place/Avantaje:

- Recipientul este ok realizat, se poate doza exact cât produs se dorește, fără risipă. Fiind micuț, este și ușor de transportat, la nevoie. Capacul se înfiletează foarte bine, nu există riscuri să curgă.
- Îndepărtează rapid machiajul ochilor cu mișcări delicate, fără frecări dure care agresează pielea.  Mie îmi sunt suficient 2-3 dischete (în funcție de machiaj) pentru ambii ochi.  
- Cele menționate la punctul anterior sunt în întregime valabile și pentru machiajul waterproof ( testat de mine pe rimel și eyeliner ).
- Nu pot spune că hidratează zona ochilor, dar nici nu o usucă sau irită.
- Nu mi-a provocat usturimi nici măcar atunci când mi s-a întâmplat să-mi intre produs în ochi.

Ce nu îmi place/Dezavantaje:

- Cele două lichide ( apa și uleiul ) se separă prea repede, trebuie turnat rapid produsul pe dischetă (dar din câte am înțeles același lucru este valabil pentru toate produsele similare).
- Se consumă destul de repede, dar ținând cont de prețul foarte mic, nu e un dezavantaj uriaș.
- Lasă peliculă uleioasă pe pielea, lucru normal dat fiind faptul că are în compoziție ulei.


În concluzie, îmi place foarte mult, l-am recumpărat deja de mai multe ori. Sunt tentată să mai încerc și altele, dar momentan i-am rămas fidelă acestuia.

Niciun comentariu