Somnul de frumusețe


Toate am auzit această expresie și știm cât de important este să ne facem „somnul de frumusețe”. Ce înseamnă asta, din punctul meu de vedere? Înseamnă să avem un somn liniștit, odihnitor. Dacă nu dormim bine, dacă avem un somn agitat, dacă nu ne odihnim suficient, a doua zi ne trezim cu cearcăne adânci, ochi roșii, chiar umflați, și nu avem aceeași energie și poftă de viață ca după un somn liniștit - și automat, toate acestea afectează atât starea de spirit cât și aspectul exterior. Iar la un somn odihnitor contribuie mulți factori externi, de la aerul curat din cameră până la pat, perne și nu în ultimul rând... lenjeria de pat.

Cel mai important aspect de luat în seamă în alegerea lenjeriei de pat este materialul acesteia. Trebuie să ne simțim confortabil și nimic nu e mai confortabil și ademenitor la somn decât atingerea fină a lenjeriei pe pielea proaspăt răsfățată cu cosmeticele preferate. Dar o lenjerie de pat din material sintetic nu ne poate oferi acest confort, avem nevoie de lenjerii de pat din materiale de calitate.

Pe site-ul dormitor-baie.ro găsim la prețuri accesibile o varietate largă de lenjerii de pat, cu imprimeuri pentru toate gusturile și din materiale de calitate, din bumbac 100%. Am găsit în acest magazin online mai multe lenjerii de pat de care efectiv m-am îndrăgostit, pentru că îmi inspiră eleganță, romantism și pasiune în același timp – exact pe gustul meu, exact acea lenjerie care să mă ademenească la somn și în care să mă simt bine. Iar modele de lenjerii sunt pentru toate gusturile, credeți-mă, puteți arunca un ochi pe site să vă convingeți.

Lenjeriile care m-au cucerit le găsiți în această categorie http://www.dormitor-baie.ro/dormitor-baie/eshop/1-1-Lenjerii-bumbac-100 și sunt următoarele:





Tot pe acest site mai găsim și pilote, perne, prosoape și halate de baie, toate de aceeași calitate ca și lenjeriile de pat.

În plus, îmi place că site-ul este frumos organizat și ne pune toate informațiile necesare la dispoziție. Un alt aspect de luat în calcul este și transportul gratuit pentru comenzile de peste 250 lei. De asemenea, ni se promite că dacă produsul nu are calitatea corespunzătoare sau vreun defect, ne va fi schimbat produsul sau ni se vor înapoia banii în termen de 30 zile.


Acest articol a fost realizat pentru concursul organizat de dormitor-baie.ro împreună cu Simona, pe care îl găsiți AICI.  Am luat acest concurs ca pe o promovocare frumoasă și interesantă, o posibilitate de a trata și alte aspecte ce ne influențează aspectul exterior nouă, fetelor și femeilor, iar pe mine chiar m-a convins acest magazin online.

Invit următoarele blogerițe să participe la acest concurs:



2 comentarii