Review: Mască exfoliantă/abrazivă pentru picioare Avon


Întotdeauna mi-au plăcut produsele pentru picioare de la Avon. Cam toate fac ceea ce promit și au și prețuri foarte bune.  Din punctul meu de vedere,  e una din cele mai bune game de la Avon. 

Azi o să vorbesc despre masca exfoliantă:


Cantitate: 75 ml 
Valabilitate: 12 luni de la deschidere 
Preț: variază undeva între 7-15 lei, depinde de oferte.

Promite: La o utilizare regulată, pielea aspră devine moale și catifelată.

Mod de utilizare: Aplicați pe picioarele curate și uscate. Așteptați timp de 60 de secunde și apoi masați. Clătiți cu apă din abundență și tamponați picioarele cu un prosop.

Părerea mea:

Are un miros mentolat plăcut, se simte destul de puternic, dar nu deranjant. Îmi place foarte mult acest produs în primul rând pentru senzația răcoritoare și relaxantă pe care o oferă în timpul masajului.  Mi se pare numai bună după o zi în care am mers mult pe jos.

Referitor la rezultatele pe care ar trebui să le ofere... pot spune că își face bine treaba! Într-adevăr, pielea aspră devine mai moale și mai catifelată, încă de la prima utilizare. La o utilizare regulată a produsului se văd și mai bine rezultatele. Evident, nu trebuie sărit peste hidratare, dar contribuie și această mască la un aspect mai frumos al picioarelor.

Momentan eu o folosesc mai mult pentru senzația răcoritoare și relaxantă din timpul masajului, cam de două ori pe săptămână. Cu siguranță vara, când picioarele au nevoie de mai multă îngrijire, o s-o folosesc mai des și într-o măsură mai mare și pentru efectele pe care le oferă.

Îmi place, o recomand!

Niciun comentariu