Top 10 produse cu preț sub 20 lei

Am văzut această idee de postare la Taina Frumuseții și mi s-a părut foarte interesantă, așa că am decis să o preiau și eu! Vroiam inițial să fac două articole separate, unul pentru produsele de îngrijire și altul pentru cele de make-up, dar am realizat că n-am prea multe machiaje cu preț sub 20 lei care consider că ar merita menționate, așa că pun totul la grămadă. Acestea sunt produsele care eu consider că merită încercate, într-o ordine total aleatorie:


Creioane de ochi SuperShock - sunt cremoase, puternic pigmentate, rezistente și au un preț foarte mic, de doar 15 lei. Dacă nu le-ați încercat încă... nu știți ce pierdeți! Mai au și alte firme astfel de creioane gel pentru ochi, la fel de bune, dar la prețuri mult mai mari. De ce să dau 40-50 lei pe un astfel de produs, când pot să dau doar 15 lei?


Loțiune micelară Garnier - mai are nevoie de vreo prezentare? În opinia mea este la fel de bună ca Bioderma, inclusiv din punct de vedere al ingredientelor... doar că are un preț mult mai mic, în jur de 15 lei, depinde de oferte. Fără discuții... merită!


CC Cream Elmiplant - un alt produs ieftin și bun, care mi-a depășit orice așteptare! Se aplică frumos, hidratează, uniformizează culoarea pielii, rezistă bine... ce să-i mai ceri unui produs de 15-20 lei?


Demachiant bifazic Balea - se putea să lipsească? Este singurul demachiant bifazic care mi-a priit, în rest toate mi-au provocat usturimi sau alte neplăceri. E drept că eu am zona din jurul ochilor foarte sensibilă și mofturoasă... dar oricum, e  ieftin și bun!


Primer elf Essential - dacă pe pleoapele mele hiper-extra-ultra-mega uleioase face orice fard să reziste... îmi vine greu să cred că există vreo șansă să nu funcționeze la altcineva. Atâta timp cât este aplicat în cantitatea potrivită.. nu are de ce să nu-și facă treaba. E drept că nu prea intensifică culoarea fardurilor, dar totuși... câte să mai vrem de la un produs de 9 lei?


Scrub Avon Naturals cu ciocolată (primul din stânga) - dacă vă doriți un scrub care exfoliază pielea delicat și eficient și care în același timp să miroasă de-ți vine să-l mănânci... trebuie încercat! Cel puțin pe o piele normală își faci treaba excelent.... iar asta la un preț de până în 10 lei. În poză mai apar alte două produse din aceeași gamă cu scrub-ul, dintre care pot recomanda și loțiunea de corp, mie mi-a plăcut mult.


Loțiune de corp Elmiplant cu unt de cacao&macadamia - că tot vorbeam de răsfățuri olfactive... și această loțiune miroase la fel de delicios ca și exfoliantul mai sus numit. Hidratează foarte bine, intră imediat în piele, nu lasă peliculă... ce altceva ar mai putea face? Din păcate în prezent nu o mai am, dar chiar mi-e dor de ea, cândva sigur o voi recumpăra!


Illuskin Concealer The One - au fost părerile puțin împărțite cu privire la acest produs, dar eu rămân la a mea: e foarte bun! Și foarte ieftin! Doar 10 lei!


Întăritor de unghii cu vitamina B5 Farmec - a făcut minuni pe unghiile mele după ce am renunțat la tips-uri și știu că e renumită... și pe bună dreptate! Își face excelent treaba și are un preț de doar vreo 10 lei. Momentan nu îl mai dețin nici pe acesta, dar e în plan să-l recumpăr cu prima ocazie când îmi iese în cale, că am început să-i simt lipsa, ce folosesc acum ca întăritor nu mă ajută și la prevenirea exfolierii.


Cremă depilatoare pentru față Avon - sunt deja la al doilea tub și cu siguranță o s-o mai recumpăr de multe ori. Eu nu suport epilarea cu ceară pe față, așa că această cremă m-a salvat. Nu doare/ustură, nu irită și e super eficientă, întotdeauna îmi înlătură toate firele de păr, nu rămâne nimic. Eu zic că merită să-i dați o șansă dacă nu sunteți mulțumite de metoda folosită în prezent.

Dacă vreți să aflați părerea mea completă despre produsele de mai sus, puteți da un click pe denumire ca să ajungeți la postarea dedicată lor.

Realizez că nu v-am arătat mai nimic nou, doar v-am reamintit cât de mult îmi plac anumite produse :)), dar poate cuiva îi este de folos! E posibil să mai fac și alte astfel de postări pe viitor... dacă mai descopăr alte produse ieftine și bune. Acum aștept să-mi spuneți voi...

Care sunt cele 10 produse cu preț sub 20 lei pe care le-ați pune în top? Ați încercat vreunul din cele de mai sus?


32 de comentarii

  1. Sunt câteva produse menționate de tine pe care nu le-am încercat deci nu știu care ar fi părerea mea despre ele. Cu un singur lucru menționat de tine în această postare nu m-am înțeles deloc, deși aproape toate fetele din blogosferă îl ridică în slăvi. Dar prefer să nu spun nimic deocamdată, sunt luni de zile de când stau în cumpănă dacă să-i dedic o postare întreagă sau doar să-l includ într-un articol despre produse dezamăgitoare. Mă mai gândesc. :)
    E foarte interesant articolul și dacă nu te superi o să-l preiau și eu în viitorul apropiat. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, m-ai făcut curioasă. Am analizat bine toate produse încercând să-mi dau seama care ar putea să nu fie totuși pe placul tuturor și am un feeling că e vorba de CC Cream. E adevărat? :D De micelară și primer știu sigur că-ți plac, iar dintre restul îmi e greu să cred că se poate să nu placă cuiva. :)) Doar când vine vorba de CC Cream/fond de ten există mereu șansa să nu se potrivească cuiva. Părerea mea e că ar fi bine să dedici un articol, indiferente care e produsul la care faci referire, întotdeauna e bine venită o părere în plus.
      Nu am de ce să mă supăr, chiar te rog să-l preiei! :D

      Ștergere
    2. He, he, bravo! Despre CC Cream e vorba. Nu ne-am înțeles și pace. :)) I-am dat nenumărate șanse și nimic. O să-i dedic un articol că prea e lumea înnebunită după el. Să afle că nu funcționează chiar la toată lumea. Că doar n-oi fi eu singura care nu s-a înțeles cu el. :))
      Mersiii!! :*

      Ștergere
    3. Ce tare sunt, trebuia să mă fac ghicitoare. :))) Mna, niciun produs nu poate fi chiar pe placul tuturor, oricât de bun ar fi el, depinde de PH, de nevoi, de așteptări, etc. Nici eu nu mă așteptam să reziste pe tenul meu gras, dar s-au înțeles bine, spre marea mea bucurie.
      Cu mare drag, abia aștept să văd ce produse ieftine și bune ne propui! :D
      Pupici :*

      Ștergere
  2. sincer, o sa fac si eu o postare de genul asta, pentru am si eu cateva favorite, si d obicei, oricum nu dau o grămada de bani pe cosmetice si produse de ingrijire. pot sa-ti spun ca una din vedete este cu siguranta crema depilatoare pentru fata de la avon, e geniala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar te rog să preiei ideea de articol, mi se pare foarte util, ne putem inspira de produse ieftine care merită încercate. Nici eu nu dau prea mulți bani pe astfel de produse, decât în cazuri excepționale, atunci când consider că merită din plin și nu prea există alternative mai bune. :D
      Ce mă bucur că și ție îți place crema depilatoare pentru față, e super bună, păcat că nu e suficient de mult băgată în seamă.
      Pupici :*

      Ștergere
  3. CC Cream-ul de la Elmiplant imi place si mie foarte mult!
    La fel si in cazul primerului del a elf!
    Cat despre intaritorul de unghii del a farmec,mi-a oferit cele mai lungi si rezistente unghii pe car ele-am avut vreodata in viata mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că avem câteva favorite în comun!
      Așa și mie, iar curios e că efectul a rămas pe termen mai lung și după ce am renunțat la el, nici acum nu-mi vine să cred ce unghii lungi am. :))

      Ștergere
  4. Tocmai am dat gata o lotiune Elmiplant si mi-a placut tare mult! Isi merita banii din plin si miroase delicios, chiar se pastreaza mirosul pe piele pana la urmatorul dus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-a plăcut, eu sunt îndrăgostită de loțiunea asta, cred că la prima vizită prin DM o recumpăr. Așa e, mai și rezistă mirosul foarte mult, iar eu acum am și gel de duș cu aceeași aromă tot de la Elmiplant, deci cred că dacă le folosesc împreună se va păstra și mai bine mirosul. :D

      Ștergere
  5. Doamneee, deci vreau sa imi cumpar neaparat micelara asta de la Garnier, deja am si uitat de cea de la Bioderma. :))
    Dintre cele enumerate de tine am folosit cate ceva, iar de CC cream-ul de la Elmiplant aduc si eu cuvinte doar de lauda, in ultimul timp numai pe el il folosesc, nu am mi pus mana de vreun fond de ten..
    As mai vrea acest gen de articole pe viitor, sunt sigura ca vor fi de folos pentru multe fete. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai amâna, că sigur n-o să regreți nicio secundă că ai achiziționat-o!
      Ce mă bucur că și ție ți-a plăcut CC Cream-ul Elmiplant. Eu nu îl folosesc chiar zilnic, dar destul de des și probabil că n-o să-mi mai lipsească din casă, îmi place că e mult mai rapid de aplicat decât fondul de ten, așa că întind mereu mâna spre el când sunt pe fugă, mai ales că pot sări și peste crema hidratantă, așa că e economie dublă de timp. :))
      Cu siguranță voi mai face după ce o să descopăr mai multe alte produse ieftine și bune. Mulțumesc mult pentru părere!
      Pupici :*

      Ștergere
    2. Si cred ca s-ar putea sa incerc si intaritorul de unghii, m-ai facut curioasa rau. :D

      Ștergere
    3. Ți-l recomand din suflet! :*

      Ștergere
  6. Ma bucur ca am citit postarea ta! Se pare ca iubesc si eu unele produse mentionate!
    Multi pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, am văzut că avem câteva preferate în comun. :D
      Pupicei :*

      Ștergere
  7. Mie imi este de folos postarea! :) Apoi, te admir si te felicit pentru faptul ca ai review la toate!
    Imi plac si mie creioanele Avon, primerul Elf, micelara Garnier (pe sticluta luata de mine e trect pretul de 20 lei - traiesc, se pare, intr-un oras de bancheri :P).
    Am luat in calcul crema depilatoare Avon (desi eu folosesc ceara pentru les moustache) si lotiunea Elmiplant (am mai vazut-o pe alocuri dar tot uit de ea, din pacate).

    Pupici, Miha Ella!
    Ilda
    lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți este de folos! Hihi, mulțumesc mult. Încerc să scriu despre fiecare, dar în ultimul timp am rămas puțin în urmă. Recuperez eu! :D
      Mă bucur că avem câteva produse preferate în comun!
      Merită, merită... amândouă!
      Pupici, Ilduca! :*

      Ștergere
  8. primerul de la elf este intr-adevar un produs ieftin si bun, trebuie sa imi cumpar si eu lotiunea micelara Garnier ca prea o lauda toata lumea :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e! Trebuie neapărat încercată, merită!
      Pupici :*

      Ștergere
  9. Si eu am CC Creamul si il iubesc si corectorul de la The One cu care la inceput nu m-am inteles deloc dar cu timpul a inceput sa-mi placa.
    Mai facut curioasa in privinta lotiuni micelare despre care am auzit numai de bine, a intaritorului pentru unghii fiindca tocmai mi-am scos unghiile cu gel si saracele mele unghii arata jalnic si a lotiuni de corp de la Elmiplant pe care vreau neaparat sa o incerc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem câteva preferate în comun!
      Micelara și loțiunea merită fără discuții! Cât despre întăritor, ți-l recomand din suflet mai ales dacă ai probleme, mie mi-a reparat imediat unghiile deteriorate de la tipsuri.

      Ștergere
  10. doar corectorul de la oriflame il am si pot spune ca e foarte fain :).

    RăspundețiȘtergere
  11. Maine imi iau si eu, in sfarsit, minunatul CC Cream. Abia astept. :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Mi se pare super ideea de a face o astfel de postare...pentru ca toate meritam sa avem grija de noi, indiferent ca ne permitem sa dam 50lei pe un creion de ochi sau nu.

    Din cele mentionate mai sus, CC cream-ul si laptele de corp de la Elmiplant s-ar afla si pe lista mea.
    Am auzit o gramada de lucruri bune despre apa micelara de la Garnier. (vreau sa o cumpar dupa ce o termin pe aia de la Nivea)

    Eu as mai adauga roll-on-ul de la Nivea : invisible for black and white. (Pentru mine este cel mai potrivit.), Placenta de la Kallos si samponul regenerant de la Gerovital.

    Super postarea.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ups, scuze de răspunsul întârziat, nu știu cum de am ratat comentariile voastre! :(

      Așa am considerat și eu, mi se pare foarte utilă o astfel de postare și m-aș bucura să mai văd și la alte fete! Mă bucur mult că avem produse favorite în comun, știu că între timp ai achiziționat și micelara și-ți place! :D
      N-am încercat acel roll-on și nici șamponul, dar placenta aș pune-o și eu pe listă, chiar m-am gândit la ea dar n-am mai avut loc. :))
      Te pup, draga mea!

      Ștergere
  13. Cate produse sub 20 lei pe care le-as recomanda avem in comun!! Apa micelara Garnier ...CC crem-ul , demachiantul bifazic Balea, lotiunea de corp Elmiplant , exfoliantul de la avon si anticearcanul the ONE!!!! :O <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze și ție Diana, pentru răspunsul întârziat, sunt o amețită!
      Wow, dar chiar avem o mulțime de favorite în comun, aproape toată lista! :)) Mă bucur, mă bucur mult!
      Pupici!

      Ștergere