Cumpărături: DM, Elf, Avon

Fetelor, azi am decis să vă prezint o parte din cumpărăturile cosmetice din ultima perioadă, împreună cu niște prime impresii despre acestea. Zic „o parte”, pentru că azi mi-a sosit și un colet de la Yves Rocher, dar n-am apucat să încerc niciun produs, așa că pe acelea vi le arăt într-un articol separat după ce le fac măcar o primă probă (poate chiar mâine). Să revenim la cumpărăturile pe care vi le arăt azi și încep cu cele de la Elf:



Eyeshadow Book everyday Elf - am luat-o mai mult pentru că mi-a plăcut ambalajul stil carte și pentru că avea la momentul respectiv o hiper-reducere pe site-ul Elf România, m-a costat doar 11 lei. Cum era s-o las acolo? :)) Să fiu sinceră, n-am apucat s-o folosesc, dar le-am făcut o probă și mi s-au părut fardurile la fel ca cele din paleta de la Elf despre care v-am scris aici, adică destul de bune pentru prețul foarte mic.

Oje Elf - nuanțele Party purple, Purple dream și Passion pink (nu se văd nuanțele reale în poză, seamănă bine în realitate cu cele de pe site). Special pentru ele am dat comanda atunci, sunt primele mele oje de la ei. Am apucat să le încerc pe toate, deși manichiurile n-au mai apucat să fie pozate și postate (sper să vi le arăt totuși cât mai curând) și mi-au plăcut, chiar foarte mult. Se aplică frumos, sunt opace din două straturi (deși după primul n-ar părea), se usucă foarte repede, iar pe unghiuțele mele rezistă bine. Eu le-am luat la reducere cu vreo 7 lei, dar prețul lor normal este de 14 lei pe site.

Trecem acum la prima parte de cumpărături din DM:


Loțiune de corp Balea cu pepene roșu - sunt complet îndrăgostită de această loțiune de corp, o s-o mai vedeți pe blog în mai multe postări. Mare păcat că e în ediție limitată! Foarte mare păcat! Momentan vă zic doar că e bună și că are un miros de-li-cios!!!! Unde mai pui că e doar vreo 7-8 lei. Cu mai multe detalii o să revin într-un articol dedicat.

Gel de duș Bourjois - n-am putut să nu profit de reducerea de la acest gel de duș ( aici vă vorbeam de reducerile din DM din această perioadă, până mâine mai sunt disponibile) și am ales această aromă pentru că mi-a plăcut foarte mult cum miroase. Mai multe nu vă pot spune despre el pentru că încă nu l-am încercat, mai am stocuri de terminat înainte. :))

Gel de curățare Pure Active Garnier - vă vorbeam aici despre gelul de curățare Pure de la Garnier din care încă mai am dar e pe terminate și care-mi place la nebunie, iar în opinia mea mare diferență nu e între ele, așa că am decis să-l iau pe acesta deoarece celălalt nu era la raft în momentul respectiv.

Ulei de corp Gerovital Sun SPF 6 - are protecție foarte mică dar promite să ajute la intensificarea bronzului, așa că l-am luat pentru a-l folosi din când în când la plajă pe picioare (nu pentru mult timp, nu o să stau ziua întreagă doar cu o protecție așa de mică). Nu vă pot spune mai multe despre el pentru că n-am apucat să-l folosesc, revin cu o părere după ce mă întorc din vacanță.

Base coat fortifiant Farmec - cred că v-ați dat seama cât de multe îmi plac produsele pentru unghii de la Farmec, lucru valabil și pentru acest base coat proaspăt achiziționat. Se usucă destul de repede, se aplică frumos și pe unghie nu e așa crem cum pare în sticlă, cel puțin pe unghia mea e aproape transparent, cu o ușoară tentă de crem.

Azi am ajuns iar în DM și am plecat de acolo cu următoarele (hai că am fost cuminte):


Spumant de baie Balea cu vanilie - pentru că mi-a plăcut mult cel cu portocală din care nu mai am foarte mult, am decis să mai încerc și alte arome. Nu l-am pus încă la treabă, dar bănuiesc că sunt toate cam la fel, în afară de aromă. Așadar, vă spun momentan doar că-mi place cum miroase!

Balsam de păr Balea pentru volum - voiam să-mi iau o mască de păr dar până la urmă mi-am luat balsam, tot n-am mai folosit de o veșnicie de timp. Nu știu ce m-a atras la acesta, dar sper să fie bun de ceva că am de gând să-l iau cu mine în vacanță (n-am uitat de articolul cu ce cosmetice iau în vacanță, va urmă... încă nu sunt hotărâtă ce și cum :)) ). Costă doar vreo 10 lei.

Săpun lichid Balea cu pepene roșu - această achiziție întărește ce am spus mai devreme, că îmi place mult prea mult aroma acestei game! Voiam să iau gelul de duș dar mi-am dat peste mână, am deja mult prea multe, trebuie să mai consum din ele înainte să mai cumpăr altele, am zis!! Este ușor cremos și hidratant, miroase la fel de demențial ca loțiunea de corp, aroma se menține binișor pe mâini și costă doar vreo 5,50 lei... deci dați fuga în DM și goliți raftul, că merită!

Sursă foto - n-am reușit să le fac eu niște poze bune

De la Avon mi-am mai luat în ultima perioada doar două oje din noua gamă Art of change, respectiv nuanțele Vary Violet și Contrast Coral. De prima nuanță sunt foarte dezamăgită, culoarea reală nu are nicio treabă cu cea din catalog și pe deasupra mai e și sidefată. Nici de a doua nu sunt atât de încântată pe cât m-aș fi așteptat. O să revin cu un articol cu swach-uri și mai multe păreri. În poză vedeți și a treia nuanță care bag de seamă că nici ea n-are vreo legătură cu nuanța din catalog.


Voi ce v-ați mai cumpărat în ultimul timp? Ați profitat de vreo reducere? Vreunul din produsele de mai sus le-ați încercat?

18 comentarii

  1. Numai bunatati! ♥
    Sa le folosesti cu drag pe toate! Trebuie sa recunosc ca de la Elf nu am niciun produs.
    Nu stiu din ce cauza, dar nu am fost curioasa sa incerc nimic de la ei. :)) Suna aiurea, dar asta este adevarul.
    De la Bourjois am gelul de dush Reveille moi! care miroase super. De baza Farmec sunt multumita, dar nu imi place mirosul. Oricum e bine ca nu persista prea mult.
    Produsele de la Balea, nu am incercat niciunul din cele mentionate de tine. Am ramas fan Cien din Lidl pentru moment. Vad ca tu ti-ai luat balsamul pentru volum, eu folosesc acum samponul din aceiasi gama.
    Dupa a 4-a utilizare, deja nu mai are efect la parul meu subtire si lipsit de vlaga si sunt super curioasa sa revii cu impresii despre el. Oja Contrast Coral este superba! ♥
    Te pup si o seara faina sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, draga mea!
      Nici pe mine nu m-au atras de la început, am fost sceptică din cauza prețurilor foarte mici, dar după câteva review-uri pozitive au început să-mi stârnească curiozitatea, iar acum am câteva produse de la ei care-mi plac foarte mult! :D
      Mmm, eu nu am sesizat mirosul bazei, nu m-a deranjat.
      Prin Lidl nu prea am drum :(, am auzit multe lucruri bune despre gelurilor lor de duș, dar n-am reușit încă să încerc vreunul. De la Cien momentan am dizolvantul pentru lacul de unghii, dischetele demachiante și o cremă de mâini care-mi plac mult! Sper să mai încerc și altele pe viitor!
      Eu nici nu mă aștept să-mi ofere volum, tot ce mă interesează e să hidrateze bine, dar o să analizez și acest aspect ca să pot reveni cu o părere completă! :D
      Pupici! :*

      Ștergere
  2. Ce de cumpărături!! Să le folosești cu plăcere pe toate. În afara de gelul de curățare Garnier și tratamentul Farmec (despre care am ami vorbit noi și știi că-mi plac) nu cred că am mai încercat ceva. A, ba da! Gelul de duș Bourjois, cu altă aromă. Dar nu prea m-a impresionat..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Știu, știu că cele două sunt și printre preferatele tale!
      Sunt curioasă dacă pe mine o să mă impresioneze în vreun fel, că toată lumea le laudă. :D
      Pupici! :*

      Ștergere
  3. Ma batea gandul sa-mi iau niste oje OPI, dar am lasat-o balta ca am prea multe oje si pe unele nici nu le folosesc, in plus unele fete din blogosfera zic ca nu sunt asa de stralucite precum se spune. Eu mi-am mai luat recent niste hainute pt vara si sandalutem la capitotlul cosmetice ma mir si eu ca am facut o pauza. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mmm, nu știu ce să zic. Am încercat și eu câteva și nu pot spune că nu sunt bune, doar că rezistența lor diferă... unele rezistă foarte bine, altele nu prea orice le-aș fi făcut. Oricum, asta mai diferă și în funcție de unghii. Eu una n-aș da atâția bani pe o ojă de la ei decât dacă ar fi ceva foarte special, de care să știu că sigur nu mai găsesc în altă parte.
      Să folosești cu plăcere hăinuțele! Ce cuminte ești, tot zic că vreau să fac și eu o pauză la cosmetice, un fel de project pan, dar nu prea-mi iese. :))

      Ștergere
  4. Ce de cumpărături!
    Acum, ce vreau şi eu să îmi iau de aici sau ce m-ar tenta: gelul de curățare de la Garnier, ojele de la e.l.f. şi spumantul de la Balea. Aştept ăm păreri despre fiecare!
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele numite ți le recomand cu căldură, mie-mi plac foarte mult, cu mențiunea că eu tenul gras, nu știu dacă s-ar potrivit altui tip de ten gelul de curățare. Sper să revin cu păreri cât mai curând!
      Te pup și eu! :*

      Ștergere
  5. Tentatii peste tentatii :)) Alexandra rezista :)) Dar spumant de baie tot imi iau...curand. Deocamdata n-am nevoie. Cum sa fie fix 30 de grade la ora 23?? No more summer, pretty please

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eee, Alexandra e fată cuminte, Ella nu. :))
      Daaa, a fost cumplit de cald zilele astea :( și tot așa o să o țină. Eu într-un fel mă bucur că urmează să plec la mare și vreau să prind căldură, dar aici în București nu prea mi-a convenit. :))

      Ștergere
  6. sa le folosseti cu placere!

    trebuie sa-mi iau sapunul lichid cu pepene dupa ce termin cien-ul pe care-l am acum :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult!
      Merită, merită... dar cred că știi deja, că ai încercat produsele din gama aceasta. :D

      Ștergere
  7. Ce de tentatii de vara... eu inca inghit in sec dupa produsele Balea... Pacat ca nu se comercializeaza si in magazinele mai mici :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa-i, sunt multe tentații la tot pasul, prea multe! :)) Din păcate se găsesc doar în DM care nu există în toate orașele. :(

      Ștergere
  8. Sa le folosesti cu drag !
    Am facut si eu cateva cumparaturi saptamana trecuta . Din Dm am luat 5 geluri de dus ( maracuja , capsuni , 3 editie limitata : pepene , mar si carambola lambada ) , crema de galbenele , lotiune maini cu zmeura (editie limitata ), balsam buze urea , gel igienizant maini . Din Auchan 3 geluri de dus Extra doux (zmeura , vanilie si migdale ) , un sampon gerocossen , un ulei de migdale dulci si un spray pentru uscare rapida a manichiurii de la Farmec. Din carrefour 3 paste de dinti himalya , un gel de dus nectar of nature cu orhidee . Aaa si 2 oje Flormar supershine miracle color .
    Sper ca nu am uitat ceva :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult!
      Ohoo, ce de cumpărături ai făcut, m-ai întrecut! :)) Să le folosești pe toate cu plăcere!
      Credeam că sunt singura care am dat iama în gelurile de duș în ultima perioadă. :)) Sunt curioasă cum este spray-ul pentru uscarea manichiurii de la Farmec! :D
      Pupici! :*

      Ștergere
    2. Multumesc !
      Spray-ul de la Farmec pare bun . L-am folosit la o manichiura :)

      Am uitat sa mentionez tratamentele pentru unghii Coral Pharma : Multivitamin si Ceramide cumparate de la Plafar :))
      Pupici :*

      Ștergere
    3. Mă bucur că îți place, poate îl încerc și eu cândva. :D
      Haha. :))
      Pupici!

      Ștergere