Locul în care părerea fiecărui membru contează!

S-a întâmplat vreodată să plătiți pentru un serviciu de care n-ați fost mulțumite? De câte ori ați achiziționat un produs care nu s-a potrivit cu nevoile și/sau așteptările voastre? Sunt convinsă că de multe ori, de aceea consider că întotdeauna trebuie să ne informăm înainte de a scoate banul din portofel. Din moment ce vă aflați aici, pe un blog de beauty care se bazează într-o mare măsură pe recenzii de cosmetice și diverse magazine online, înseamnă că vă place să vă informați înainte de a cumpăra, că vreți să aflați mai multe păreri direct de la cei care au încercat produsele/serviciile pe care sunteți interesate să le încercați, lucru foarte bun deoarece este modalitatea ideală de a evita pe cât posibil să plătiți pentru produse sau servicii care nu prezintă încredere sau care pur și simplu nu s-ar potrivi nevoilor voastre.


Însă nu doar blogurile sunt modalitatea prin care ne putem informa înainte de a cumpăra! Recent am descoperit o platformă numită recomandati.ro unde oricine poate face o recomandare, la fel cum oricine poate face o recenzie la serviciile sau evenimentele recomandate de alte persoane! Este locul în care părerea fiecărui membru al comunității contează, iar categoriile pe care se discută sunt foarte multe, de la frumusețe, shopping, sănătate, sport și până la copii, restaurante, turism și IT. În afară de acestea, se mai pot face recomandări și de evenimente din categoriile: muzică, teatru/cultură, sport sau diverse. Acest site nu este unul comercial, nu se vând sau cumpără servicii de pe el, reprezintă doar o comunitate a oamenilor care vor să împărtășească opinii cu alți oameni!


Modul în care funcționează această platformă este foarte simplu: vă faceți un cont introducând numele și adresa de e-mail, apoi puteți adăuga ca recomandare un eveniment sau o firmă de a căror servicii ați fost mulțumite și/sau puteți lăsa o părere la serviciile sau evenimentele recomandate de alte persoane, în caz că și voi le-ați încercat. Funcționează atât de simplu, nu-i așa? Bineînțeles, în afară de acestea vă recomand să analizați bine site-ul pentru a vedea ce recomandări și păreri și-au expus și ceilalți membrii ai comunități, veți găsi multe recomandări interesante. Eu deja m-am înregistrat pe site și am analizat cu atenție fiecare secțiune a site-ului! După cum probabil vă așteptați, prima secțiune analizat a fost cea de Fumusețe și cosmetică:


În această secțiune am descoperit cinci pagini pline de recomandări, printre care o mulțime de saloane cosmetice și chiar am văzut câteva la care am fost de-a lungul timpului și pe care la rândul meu le recomand. Eu evit să mai merg la un salon cosmetic fără să știu nimic despre el, din cauza experiențelor mai puțin plăcute pe care le-am avut cu saloane în care am intrat la întâmplare. Cred că toate ați păți cel puțin o dată să nu fiți mulțumite de serviciile unui salon cosmetic, fie din cauza unei tunsori nereușite, din cauza modului în care ați fost tratate sau din orice alt motiv. Din păcate nu toate saloanele oferă servicii ireproșabile, așa că e mai bine să mergem pe recomandări! Sunt convinsă că și voi ați fost de-a lungul timpului la mai multe saloane cosmetice, așa că vă invit să adăugați recomandările voastre pe site, sigur vor fi de folos! Tot în categoria „Frumusețe și cosmetică” am găsit câteva saloane pentru tatuaje pe care le-am analizat și dintre care am trecut câteva la favorite, ca să-mi fie mai ușor să le găsesc pe viitor, deoarece am nevoie de un retuș la tatuaj și nu mai vreau să mă las pe mâna oricui!

 Sursă foto

Când vine vorba de sănătate, atenția trebuie să fie de zeci de ori mai mare decât la orice alt serviciu! Având până acum diverse probleme de sănătate mai mici sau mai mari, de-a lungul timpului am fost într-o mulțime de policlinici private sau de stat și experiențele n-au fost întotdeauna tocmai fericite. Spre exemplu, acum câteva luni am fost la o policlinică la întâmplare pentru o ecografie și a fost o foarte mare greșeală! Am fost diagnosticată greșit, mi s-a spus că mi-a reapărut un nodul la tiroidă deși de fapt eu nu aveam absolut nimic. Nu mi-a inspirat încredere doctorița respectivă, așa că la scurt timp am fost în altă parte, pe o recomandare. Acolo am găsit o doctoriță competentă și aparaturi ultra-performante, iar rezultatul a fost că nu am absolut nimic! Așadar, nu vă recomand să faceți ca mine, mergeți întotdeauna pe recomandări când vine vorba de doctori și analize. Pe recomandati.ro veți găsi multe recomandări în acest sens în secțiunea sănătate, iar câteva dintre ele vi le recomand și eu, în special Synevo la care eu îmi fac analizele la sânge destul de des de peste 8 ani și sunt complet mulțumită de serviciile lor profesionale, curățenia din saloane, amabilitatea asistentelor și rapiditatea cu care sunt gata rezultatele.

Sursă foto

Când vine vorba de restaurante, cei mai mulți dintre noi le încercăm în propriul oraș sau în vacanțe, fără să știm prea multe despre ele. Ne legăm doar de aspect, poate și de prețuri, dar acestea nu ne vor garanta că mâncarea va fi bună sau că ospătarii sunt amabili și prompți! Așa ajungem dese ori să fim nemulțumiți de mâncare sau poate chiar de servirea ospătarilor, cum am pățit eu dese ori când am așteptat câte 10-15 minute doar după un meniu. Ce ar fi totuși să facem o schimbare în acest sens și să ne informăm puțin și despre restaurantele la care urmează să mergem direct de la cei care au fost acolo? Pe recomandati.ro am găsit câteva pagini bune de restaurante recomandate, dar și recenzii din partea celor care au mai fost acolo, care sunt de un real ajutor! În aceeași secțiune veți mai găsi recomandări de cofetării, patiserii, pub-uri și cafenele. Eu mi-am salvat deja câteva de care nu știam, în urma părerilor citite pe site, pe care le voi lua în calcul pentru ieșirile viitoare!


Restul categoriilor vă las să le descoperiți singure, merită aruncat un ochi peste fiecare! Ideea site-ului mi se pare una originală și îmi place că are o interfață prietenoasă, ușor de folosit. În plus, are multe opțiuni care ușurează căutarea pe site sau prin categorii. Așadar, vă invit să vă alăturați comunității recomandati.ro și să veniți cu cât mai multe recomandări și păreri, sunt sigură că aveți suficient de multe și nu uitați: este locul în care părerea fiecărui membru contează!


Ce părere aveți despre această platformă? Știați de ea? Cum vi se pare? Vă atrage ideea?

4 comentarii

  1. Foarte interesant!
    Nu stiam de existenta sa dar o sa-l am in vedere pe viitor. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte bun site-ul. Nu stiam de el. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur cu l-ai descoperit datorită articolului meu!
      Pupici!

      Ștergere