O mică obsesie și un wishlist...

Vă spuneam aseară, pe pagina de facebook, că mi-am petrecut vreo două ore prin diverse magazine online cu haine... fără niciun rezultat! Orice găseam să-mi placă nu aveau mărimea mea, asta indiferent că era vorba de o rochie, o pereche de pantaloni, un cardigan sau o pereche de pantofi. Nu căutam ceva anume, verificam doar reducerile, să văd dacă e ceva mega-tentant de care să profit și totodată am aruncat câte un ochi peste piesele vestimentare potrivite pentru toamnă, pe ideea că niciodată nu strică niște articole noi pentru următorul sezon, nu-i așa? După cele două ore m-am lăsat păgubașă cu căutatul, dar am început să mă gândesc ce anume mi-aș dori în mod deosebit pentru toamnă...

N-am reușit să-mi formez un wishlist complet, dar o obsesia și-a făcut simțită prezența: teniși cu dantelă/broderie! V-am mai spus că iubesc dantela și broderia, dar încălțăminte cu astfel de detalii chiar nu am. Azi mi-am amintit de walkin-incaltaminte.ro despre care v-am mai scris în trecut și am intrat să arunc un ochi pe site. Am sărit în sus de bucurie să văd atât de multe modele de teniși cu broderie și totodată o mulțime de reduceri!



Nu m-au atras până acum tenișii cu platformă, dar aceștia chiar îmi plac mult! Sunt finuți, au acel detaliu din broderie pe care mi-l doream și au un preț super prietenos, de doar 39,90 lei. Pe albastru îi găsiți aici și pe negru aici, în ambele cazuri fiind disponibile mai multe mărimi (între 36-40). Eu nu m-am hotărât încă pe ce ce culoare-mi plac mai mult.


Aceștia aduc puțin a teniși de școlăriță, dar îmi plac tare mult, sunt super simpatici! De obicei mă feresc de articolele cu buline, nu prea mă încântă în altă parte în afară de unghii, dar aceștia sunt o excepție, îmi plac chiar și acele bulinuțe. Îi găsiți aici, la prețul de 49,90 lei, pe mai multe mărimi.


Nici dragostea mea pentru imprimeul floral nu a trecut (și nu cred că-mi va trece vreodată, dragostea nu-i ca gripa, nu-i așa?) și deși mai am o pereche de teniși cu imprimeu floral, nu mi-ar strica una în plus, iar imprimeul acestora peste negru mi se pare absolut superb... dar nu prea mă încântă talpa aceea atât de înaltă. :( Am găsit și alte variante, cu talpa mai joasă, dar la acelea n-aveau mărimea mea. Vouă cum vi se par? Îi găsiți aici la 54,90 lei, pe mai multe mărimi (36-40).


Am mai analizat și secțiunea ghete, dar n-am găsit nimic să mă atragă, iar la cizme de vară (care pentru mine sunt echivalente cu ghete de toamnă, vara nu mă scoate nimeni din sandale) am găsit modelul de mai sus care-mi place, dar bineînțeles că n-au mărimea mea. M-aș risca la un 39, dar tare-mi e că o să înot în ei. Aici le găsiți.

Cam atât. La pantofi cu toc nici n-am îndrăznit să mă uit, nu mai vreau tentații! M-am uitat în schimb la sandale și rău am făcut, că mi-a rămas gândul la o pereche, cea de aici.

Pe voi ce vă atrage de pe site, fetelor? Vă plac tenișii cu broderie? Voi ce ați pus pe wishlist pentru această toamnă?


12 comentarii

  1. vai, cat de frumosi sunt cei cu dantela!! a2a pereche de preferata mea <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie mi se par frumoși foc, mă bucur mult că și ție îți plac!

      Ștergere
  2. Tenesii cu buline sunt adorabili! Mie imi plac bulinele, insa nu as putea sa-i port pentru ca sunt prea girlie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel îi consider și eu! :D Și mie-mi plac, nu știu din ce motiv tind să le evit la haine și încălțăminte, dar în ultima vreme m-au atras destul de multe articole cu buline.

      Ștergere
  3. Ma tentase si pe mine saptamana trecuta cand am fost sa imi cumpar cate ceva niste tenisi asa cu broderie, insa nu stiu, am avut o retinere, ei intr-adevar sunt forte scumpei dar nu m avedeam cu ei incaltata. Am ales in cele din urma niste botine dragalase, pe negru. :* Si stii ca e nu comand online hainute, incaltari, am eu fixul meu, doar cosmetice, si..atat. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă nu consideri că ți se potrivesc, nu te reprezintă.. e mai bine că i-ai lăsat acolo. Cred că la toate ni se întâmplă să admirăm tot felul de articole dar să nu le achiziționăm pentru că nu ne vedem purtându-le.
      Să le porți cu plăcere! Știu, știu... eram și eu așa cândva. :D

      Ștergere
  4. Aoleu, cât sunt de drăguți tenișii cu broderie! Modelul cu buline e favoritul meu, chiar dacă e puțin cam copilăresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult că îți plac! Și mie-mi plac aceia cel mai mult, oricum am momente în care îmi place să mă îmbrac cât mai copilăros. :D

      Ștergere
  5. Sunt atââât de drăgălași <3<3.
    Chiar aș avea nevoie de o nouă pereche de teneși :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, eu n-aveam neapărat nevoie dar mi-au plăcut prea mult.. așa că am achiziționat, în cele din urmă, cele două perechi cu broderie. :D

      Ștergere
  6. Cei cu dantele si ghetele sunt adorabilee!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți plac, mai ales că pe cei cu dantelă i-am achiziționat. :D

      Ștergere