Produse consumate: iulie 2014

Ca la fiecare început de lună, a venit timpul să golesc punga cu produsele consumate în luna precedentă și să vă spun câteva păreri despre fiecare. Deși par destul de multe produse, vă anunț de la început că de fapt doar o parte sunt consumate la propriu, restul sunt expirate sau produse care nu-mi plac deloc și altă cale decât cea către gunoi nu le găsesc! Să vedem așadar poza de grup:


Încep cu produsele consumate - nu foarte multe, dar sunt totuși câteva:


Spumant de baie cu piersică Auchan - l-ați mai văzut într-o postare mai veche cu consumate și îmi mențin opinia că este un spumant foarte ieftin și foarte bun. Chiar dacă este necesară o cantitate mai mare de produs pentru a face multă spumă, faptul că are un preț infim de doar vreo 4 lei mă face să-l consider un produs bun. Îmi pare rău că nu există prea multe arome, e singurul motiv pentru care am decis să mai încerc și altele.

Demachiant bifazic Blanchette B - sunt atât de bucuroasă că în sfârșit l-am dat gata! Nu mi-a plăcut, nu mi-a priit, mi-a provocat usturimi, așa că nici nu se pune problema să îl mai cumpăr vreodată. M-am reîntors la Balea!

Dizolvant pentru unghii Farmec - un produs destul de bun, un dizolvant pentru unghii normal, nimic nemaivăzut.

Roll-on Avon Care - l-am recumpărat de multe ori, mi-a plăcut, dar am decis să mai încerc și altceva.

Balsam de buze Avon - nu este chiar complet consumat, dar nici mult nu mai aveam în el și am decis să-l arunc pentru că i s-a schimbat consistența după ce l-am avut cu mine la plajă, unde a stat cam mult în soare. Mi-a plăcut mult, hidrata bine și avea o nuanță foarte plăcută și naturală (era balsam nuanțator, un fel de nude).

Rimel Mega effects Avon - e consumat de prin decembrie, nu știu din ce motiv nu a ajuns încă la gunoi. Singurul lucru care mi-a plăcut la el a fost negrul foarte intens. În rest, eu nu m-am înțeles deloc cu acea periuță ciudată și nici prea mare volum nu-mi oferea cu ea, trebuia să revin la al doilea strat cu o periuță „normală” ca să mă bucur de gene voluminoase. Nu l-aș recumpăra!


Să trecem acum la „vechituri” neconsumate dar bune de aruncat:


Creion de ochi eye intensity Oriflame - un creion bun din câte mi-l amintesc, dar care se ascuțea foarte urât, din cauza asta nici nu l-am folosit prea mult. Era deja mult prea vechi, a început să i se întărească mina, așa că ne-am luat la revedere, oricum zăcea nefolosit de mult timp.

Creion de ochi arabian glow Avon - mi-a plăcut foarte mult acest creion de ochi, era bun și îmi plăcea la nebunie nuanța de auriu. Din păcate, avea același defect ca anteriorul: se ascuțea cam urât. Tot din cauza asta a cam fost abandonat într-un colț și el. E cam la fel de vechi ca anteriorul, mina s-a întărit de tot, așa că ne luăm adio fără regrete.

Creion de ochi alverde - spre deosebire de celelalte două, acesta e relativ recent achiziționat, pe la începutul anului parcă, dar l-am folosit o singură dată, atunci când i-am făcut proba. Motivul? Are mina tare, e slab pigmentat și miroase foarte dubios, nici nu știu cum să descriu mirosul altfel decât „oribil”. N-avea sens să-l mai țin, n-am ce să fac cu el. Nu știu totuși dacă sunt toate la fel sau am prins eu unul defect, dar eu sigur nu-mi mai iau creioane de ochi de la ei.

Gloss booster Oriflame - mi-a plăcut atât de mult prin adolescență încât l-am consumat destul de repede, după care l-am recumpărat. După cum se vede, a doua oară mi-a dispărut încântarea pe drum și nu prea l-am mai folosit. Rezista binișor, avea un luciu frumos, dar acum mi se pare groaznic de lipicios. Este oricum mult prea vechi, nici nu știu cum de nu l-am aruncat încă, îl am de vreo 6 ani pe puțin.

Ruj Glamour - cu greu mă despart de el, dar chiar nu are sens să-l mai țin. Are o nuanță absolut superbă de roșu, dar din păcate eu nu port rujuri roșii, așa că e aproape întreg, dar și foarte vechi. Culmea e că încă miroase a vanilie ca la început, încă este cremos și puternic pigmentat. De aceea îmi e cam milă de el, dar nu mai vreau să-mi ocup spațiu cu produse care nu le folosesc.

Gloss la borcan Avon - nu mai știu cum se numește, nu cred că mai există pe piață. Nu înțeleg din ce motiv îmi complicam eu existența cu un astfel de gloss la borcănel, când aveam atâtea cu aplicatoare. Din câte-mi aminte, era destul de lipicios dar mirosea extrem de frumos (de fapt și acum miroase la fel). E cam vechi și oricum nu l-aș mai folosi.


Nu cred că v-am mai spus până acum, dar eu în urmă cu an și ceva am luat decizia de a arunca, face cadou și vinde aproape toate machiajele, ojele și o bună parte din haine. Așa mi s-a năzărit, să reiau totul de la zero (aproape), probabil din cauza schimbării prefixului (sper totuși să nu fac la fel și când îl schimb în 3). La machiaje și haine nu regret absolut deloc, doar de unele oje și o mulțime de accesorii pentru unghii îmi cam pare rău, dar asta e. Nu cred că aș mai face o a doua oară treaba asta! :)) Revenind totuși la idee: toate acele produse despre care v-am scris că sunt foarte vechi mi-au rămas rătăcite într-un portfard pe care luna trecută l-am descoperit, altfel erau și ele de mult la gunoi, însă am vrut să profit de ocazie să vă scriu și despre ele, poate vă este în vreun fel de folos.

Gata, încheiem aici! Voi ce ați mai consumat în ultima perioadă? Ați încercat vreun produs din cele de mai sus?


20 de comentarii

  1. Nu am incercat niciunul din produsele mentionate de tine, dar m-ar tenta spumantul. Am auzit doar pareri bune despre ele :)

    Kisses,
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic că merită încercat, mai ales că e atât de ieftin, aproape gratis. :))
      Pupici! :*

      Ștergere
  2. Ai fost harnicuta. :)
    Pentru creioanele care au mina foarte moale iti recomand sa le lasi cateva minute in congelator si apoi sa incerci sa le ascuti. Eu asa procedez si nu am probleme. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc!
      Nu aveau mina moale, ambalajul (acel lemn, nu știu cum să-i zic) era prea tare și din cauza asta se ascuțeau greu. :( Dar mulțumesc pentru truc, e bun de luat în calcul, chiar nu mi-a dat prin cap! :D
      Pupici! :*

      Ștergere
  3. Oh, ai folosit demachiantul desi te ustura tenul cand il utilizai? Eu il aruncam din start:)
    M-ai facut curioasa cu spumantul de piersici, am ramas fara.
    Pupic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar pentru ochi l-am folosit pentru că este bifazic. :D Nu mă ustura rău și nu mereu, dar suficient cât nu mi-l mai doresc a doua oară.
      Chiar este foarte bun pentru atât de puțini bani.
      Pupici! :*

      Ștergere
  4. Nu am testat niciun produs. Şi eu am câteva produse expirate şi mi-e milă să mă despart de ele, mai bine ocupă spaţiul degeaba prin casă :)) Sper totuşi la un moment dat să fac pasul cel mare şi să le arunc.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg, așa eram și eu înainte! :)) Dar am realizat că ocupă spațiu absolut degeaba și mai bine le fac loc altora. :D
      Te pup! :*

      Ștergere
  5. Nu am incercat niciun produs din cele consumate de tine, dar asemanatoare da! Daca stau bine si ma gandesc sunt si la mine cateva consumate si acum ma intreb de ce nu le arunc.. :))) Cred ca lenea e de vina. :D In general deodorante, parfumuri, geluri de dus si...nu mai stiu, cred ca ar mai fi cateva. Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, așa eram și eu înainte, țineam mormane de produse consumate... fără rost. Astfel de produse și eu le consum cel mai des... mai ales gelurile de duș, spumantele, deodorante, demachiantele. :D
      Pupici! :*

      Ștergere
  6. Eu de la postarea trecuta zic ca trebuie sa-mi iau spumant de baie, dar pe zilele astea caniculare chiar mi-e imposibil sa fac baie, principala mea sursa de relaxare. Ma vad nevoita sa ma rezum la dus...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am probleme de genul, aș putea să dorm în cadă, printre mormane de clăbuci, inclusiv când sunt 40 grade. :)) O să vină oricum și zile mai răcoroase și recuperezi! :*

      Ștergere
  7. am inceput si eu sa mai arunc din produsele pe care le am de prea mult timp. eu mascara mega effects nici n-am asteptat sa se termine. initial mi-a placut, dar apoi am gasit ceva mai bun, asa ca a ajuns repede la cos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce fete cuminți suntem! :)) Foarte bine, trebuie să facem loc altora! Eu am folosit-o până s-a terminat pentru că îmi plăcea mult negrul intens. Oricum, mi s-a părut că s-a consumat destul de repede.
      Pupici!

      Ștergere
  8. Uhu, ce harnicuta ai fost!
    Balsamul de buze Avon si rimelul le-am testat.
    Nu prea am terminat produse de make-up, doar produse pentru ingrijire corporala si fata.
    Gelul de dus de la Cien cu Frangipani (care este preferatul meu), o crema de fata de la Yves Rocher si o crema hidratanta pentru corp de la Ivatherm.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea! Era loc de mai bine, luna viitoare prevăd un morman și mai mare! :D
      De obicei și la mine e la fel, doar produsele de îngrijire le consum, dar în ultimul timp m-am axat și la make-up mai mult pe anumite produse, nu le-am mai rotit prea des și din cauza au început să se consume. O să mai am și lunile viitoare câte ceva!
      M-ai făcut foarte curioasă în privința gelului de duș, n-am încercat niciunul de la ei! Păcat că nu prea am drum prin Lidl. :(
      Pupici! :*

      Ștergere
  9. Dar ai fost harnicuta,nu gluma :D.N-am incercat nici un produs terminat de tine,dar nu e timpul pierdut :).Ma atrage spumantul de baie,dar am deja vreo 3 sau 4 si am zis ca incerc sa fac un project pan (pana acum nu mi-a iesit :)) ) si sa nu-mi mai iau produse daca nu am neaparat nevoie de ele :D .Trebuie sa fac si eu o postare de genul,ca deja mi s-au strans cateva produse si trebuie sa le arunc :D.Se pare ca nu sunt singura care se ataseaza de produse :D.
    Te pup si spor la treaba in continuare :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, mulțumesc! Toată lumea e tentată de spumantul de baie. :D Ooo, aș ceva! Eu am început să tot adun geluri de duș, neapărat trebui să fac un project pan! :)) Abia aștept să văd și postarea ta, genul acesta de postări sunt printre favoritele mele! Cred că toate ne atașăm de ele, doar că unele mai mult, altele mai puțin. :))
      Te pup și eu! Mulțumesc la fel! :*

      Ștergere
  10. Rimelul de la Avon l-am avut si eu, dar de la prima aplicare mi-am facut ochii ca de panda :))
    Nu mi-a placut, culoarea era frumoasa, dar in rest, nimic; poate sa fie el inovator, dar pentru mine nu este nicicum, prefer rimelele clasice :D
    Spumantul de baie de la Auchan l-am vazut si eu in magazin, insa sincera sa fiu, nu m-a tentat; poate din cauza ambalajului, sau din cauza pretului, nu l-am cumparat. Insa daca e cu piersica, ar trebui sa il iau cu siguranta, ador piersicile si mirosul de piersici in cosmetice! :)
    Ai fost harnicuta, draga mea :D
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce haioasă ai fost cu comparația. :)) Așa și eu, prefer rimelurile clasice, nu sunt de mine periuțele astea ciudate.
      Pe mine tocmai datorită prețului m-a atras, eram curioasă dacă face ceva bun la banii ăștia și eu zic că face destule pentru un preț atât de mic. Sper să-ți placă și ție dacă îl încerci!
      Mulțumesc mult, draga mea! Te pup!

      Ștergere