Ținută de vacanță #2

Cu tristețe că vara este pe sfârșite și toamna deja începe să-și facă simțită prezența, azi vă prezint o altă ținută din vacanță, de data aceasta una veselă, copilăroasă. Fusta cu inimioare colorate mă bine dispune ori de câte ori o văd și mă face să mă simt ca la 13 ani de fiecare dată când o port. Din păcate, în altă locație în afară de plajă nu cred că o voi putea purta vreodată, nu din cauza modelului sau a lungimii, ci din cauză că se ridică cu totul la cea mai mică adiere de vânt.


Fustă ebay (old), Sandale MiniPrix, Restul elementelor random.

Nu sunt multe de spus despre ținută, tot ce știam în acea zi era că vreau să port fustița veselă, iar restul elementelor le-am ales oarecum la întâmplare. De sandale trebuie să vă spun că au fost favoritele mele vara aceasta, le-am purtat foarte des cu plăcere, într-o mulțime de combinații și sper să mai fie vreme bună pentru a le purta, nu vreau să mă despart de sandale, fustițe și rochițe de vară atât de repede, nici nu știu când a trecut vara aceasta!



Pozele au fost făcute pe plaja din Mamaia, unde n-aveam în plan să ajungem, dar după o întâlnire cu cineva în Constanța nu aveam curaj să mergem în altă direcție din cauza cozilor interminabile de pe drum. Spre surprinderea mea, era destul de liniștită și curată plaja, dar asta poate și datorită faptului că era luni.


Pe final, vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toate părerile și gândurile frumoase pe care vi le-ați exprimat aici, la prima postare de acest tip. M-au bucurat foarte mult vorbele și încurajările voastre, dar trebuie să vă rog să nu ezitați să vă exprimați critici, dacă aveți. Accept cu drag orice critică constructivă din partea voastră!

Ce părere aveți de această ținută? Vă place fustița cu inimioare? Voi aveți în garderobă astfel de articole mai copilăroase?

22 de comentarii

  1. Fustita este ♥♥♥!
    Are un imprimeu asa dragalas! Eu sunt topita dupa imprimeurile girly :D
    Si indragesc tare mult fustele de acest gen (cu bata elastica). Am vreo 4, exact cu aceiasi croiala.
    2 de pe Miniprix, din bumbac și 2 din material sintetic.
    Ma bucur ca ai realizat si cea de-a 2-a postare de acest gen.
    Critici mari nu am, doar ca mi-ar fi placut foarte mult sa postezi si o poza in care sa lasi parul liber, fara palarie.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, mă bucur mult că îți place fustița, și mie mi se pare tare drăgălaș imprimeul!
      Ne luăm de mână, și eu sunt înnebunită după fustițele cu acest croi, atâta timp cât au un material care stă la locul lui când adie vântul. :)) Ai câteva, eu nu mai știu câte am, dar m-ai făcut curioasă. :))
      Îți mulțumesc mult pentru sugestie! Același lucru l-am gândit și eu, ar fi arătat mult mai bine dacă lăsam părul liber dar nu prea aveam ce să las că arăta ca un pămătuf ciufulit. :(
      Te pup și eu, draga mea! :*

      Ștergere
  2. Iti sta foarte bine imbracata asa. Imi place mult fusta. <3 Am vrut sa-mi iau si eu un maieu asa ca al tau dar am zis ca am destule. :)) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc frumos, mă bucur mult că îți place fustița! Nici eu n-aveam neapărat nevoie de unul nou, dar am avut o mică surpriză neplăcută în vacanță: un costum de baie ieșea de la apă, așa că n-am mai îndrăznit să port apoi la plajă topurile preferate, de teama că vor rămâne pătate. :D

      Ștergere
  3. Foarte frumusica fustita, ai putea sa creezi o manichiura potrivita pentru acesta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place și ce idee bună mi-ai dat! La asta nu mă gândisem! :D
      Mulțumesc, draga mea! Te pup!

      Ștergere
  4. Tare dragalasa fustita! Iar siluetei tale frumoase i se potriveste de minune! :) Imi plac si sandalutele de pe Miniprix!
    Ce aer de prospetime si de adolescenta are tinuta! Mi-au placut pozele tale! Tiu - o frumoasa!!! Ma bucur ca ai raspuns provocarii de a veni cu un al doilea ootd, vei vedea cata relaxare dobandesti pe parcurs!

    Am si eu, la "venerabila-mi" varsta (cum imi place sa glumesc) piese vestimentare atat de copilaroase - le ador!

    Multi pupici, Miha Ella!
    Ilda
    Lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc mult, draga mea! Mă bucur mult că îți plac sandalele, eu le ador! Sunt simple dar arată tare frumos în picior!
      Mă bucur că ți-a lăsat această impresie, fusta se face vinovată! :)) De data asta au fost făcute cam pe fugă pozele și n-am avut prea multe de unde să aleg, dar am vrut neapărat să vă arăt fustița! :D Nu puteam să refuz atâtea fete dragi și sper că așa va fi, că voi reuși să dobândesc mai multă relaxare în fața aparatului de fotografiat, pe parcurs!

      Tu arăți oricum ca de 20 ani, Ilduca, îți „permiți” să porți orice-ți dorești! Mă bucur mult că nu sunt singura care ador aceste piese vestimentare!
      Pupicei! :*

      Ștergere
  5. Esti asa serioasa in poze! :D Si tare dragalasa, tinuta de asemenea, colocrata, vesela, perfecta pentru vara! Si o silueta de invidiat! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, seriozitate maximă! :)) Mulțumesc frumos, ești o drăguță!
      Te pup!

      Ștergere
  6. Eheee, ce-mi place fustita! Este atat de vesela si de colorata!
    Sandalutele ... fara cuvinte, le ador <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place fustița și că nu sunt singura care ador aceste sandale! :D
      Te pup!

      Ștergere
  7. Ce dragut iti sta asa! Ahh, ce dor mi-ai facut de o vacanta ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Și mie mi se face dor de o vacanță ori de câte ori privesc pozele. :))

      Ștergere
  8. Ador fustita. iar silueta e intr-adevar de invidiat. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place și îți mulțumesc mult pentru compliment, ești o drăguță!
      Pupici!

      Ștergere
  9. Iti sta super! Fustita imi place mult de tot :) pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Fusta e dragalasa, cu cat sunt mai mici cu atat sunt mai purtabile la orice varsta. Am doua camasi cu imprimeu marunt si des de diferite dimensiuni, una pe burgundy si alta ivory.
    Observ si o brosa aplicata pe maiou.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place fustița! Așa e, oricum poate fi purtată și într-o ținută mai feminină, zic eu, dar mă împiedică faptul că nu o văd purtată în altă parte în afară de plajă, din cauza faptului că se ridică până-n cap imediat. :))
      Nu este broșă, e de la maiou acea fundiță din dantelă.
      Te pup!

      Ștergere