Vrem cadouri promoționale utile!

Ne place să primit mici atenții și apreciem aceste gesturi, indiferent că vin din partea unor persoane dragi sau din partea unei firme de la care am cumpărat un produs sau un serviciu. Apreciem gestul în sine, dar trebuie să recunoaștem că apreciem puțin mai mult atunci când primim ceva ce ne este util. Mi s-a întâmplat de multe ori să achiziționez un anumit produs doar pentru a primi un cadou promoțional care mă atrăgea foarte mult. În unele cazuri, chiar am avut astfel ocazia să descopăr noi produse pe placul meu și în acest mod să devin fidelă brandului respectiv sau cel puțin anumitor produse ale lor. În acest fel ambele părți sunt câștigate: eu descopăr un nou brand/produs pe placul meu și mă aleg cu un cadou util, iar firma câștigă un nou client.


Unul din cele mai utile cadouri promoționale primite recent a fost o geantă frigorifică de mână, micuță dar foarte încăpătoare și practică. Este numai bună pentru a ține la rece câteva sticle de apă sau suc în ea atunci când merg la plajă sau la drum lung cu mașina. În plus, uneori o mai folosesc și când merg la magazin să cumpăr înghețată și știu că după cumpărături am de umblat prin alte părți. Astfel pot ajunge cu înghețata întreagă acasă! Pe lângă faptul că un cadou atât de util a crescut în ochii mei firma de la care l-am primit prin simplul gest făcut, putem spune că beneficiază și de puțină reclamă în plus, dat fiind faptul că gentuța cu logoul firmei imprimat pe ea chiar atrage atenția și automat poate atrage și curiozitate pentru produsele lor.



Un cadou promoțional primit cu câțiva ani buni în urmă dar pe care îl folosesc și în ziua de azi este un stick USB! L-am primit de la o firmă de cosmetice și l-am folosit intens în toți anii de când îl am. Este cu siguranță un cadou util pentru oricine, ne lovim mereu de nevoia de a duce un proiect lucrat pe calculatorul personal la job sau facultate, vrem să le arătăm celor dragi poze din vacanțe, trebuie să mutăm anumite fișiere de pe un calculator pe altul și multe alte situați în care cel mai util și rapid este un stick USB, așa că niciodată nu strică unul în plus. Când am primit acel stick cadou îmi amintesc că am făcut o comandă generoasă pentru el, deși nu îmi trebuiau toate acele cosmetice în momentul respectiv, dar îmi doream foarte mult cadoul promoțional, mai ales că avea un design foarte drăguț și o memorie mare. Cu siguranță n-am fost singura care a făcut atunci cumpărături special pentru acel cadou, deoarece l-am văzut ulterior la multe alte persoane.



De foarte multe ori am achiziționat un pachet de cafea, de ceai sau diverse alte produse special pentru o cană oferită cadou. Am tot felul de cănuțe colorate, cu mesaje haioase sau cu imagini drăguțe, majoritatea primite sub formă de cadou promoțional și deși am destul de multe, niciodată n-aș refuza una în plus! Chiar dacă în viața de zi cu zi vreo 2-3 căni mi-ar fi mai mult decât suficiente, îmi place să le variez, uneori le aleg în funcție de mesajul sau imaginea de pe ele, astfel încât să se potrivească cu starea mea de spirit din acel moment. Din câte am sesizat, nu sunt singura care am făcut o mică pasiune pentru colecționarea cănuțelor și nici singura care preferă căni primite cadou. Adevărul e că parcă are un gust mai bun cafeaua când o savurăm dintr-o cană cu un mesaj amuzant, spre exemplu, decât atunci când o bem dintr-o banală cană cumpărată.



Alte cadouri promoționale des întâlnite pe care eu le consider foarte utile și nu le-aș refuza niciodată sunt agendele! Chiar dacă tehnologia ne-a acaparat, eu prefer ca unele notițe să mi le trec manual într-o agendă. Au alt farmec și sunt mai la îndemână decât documentele rătăcite printre zeci de foldere în calculator. Când îmi notez anumite lucruri în documentele din calculator, întotdeauna le șterg după ce nu mai am nevoie de ele. Agendele cu notițe, în schimb, le am păstrate toate și din când în când mai arunc un ochi peste ele, mă mai amuz de unele lucruri scrise în urmă cu câțiva ani sau chiar îmi trezesc amintiri frumoase.



Pe lângă toate tipurile de cadouri promoționale numite mai sus, am mai primit de-a lungul timpului multe altele care mi-au fost mai mult sau mai puțin de folos. Pixuri și brichete nici nu mai știu de când n-am mai cumpărat, pentru că am tot adunat și se tot adună de la diverse promoții. O umbrelă întotdeauna mă va atrage pentru că am un talent înnăscut să le pierd sau să le rup. Colecția mea de pahare este aproape integral formată din pahare primite în urma promoțiilor. Brelocurile haioase și jucăriile de pluș sunt de asemenea bine primite, deși nu sunt neapărat utile, dar rămân ca amintire. Exemple sunt nenumărate, dar concluzia e că ne plac cadourile promoționale, în special cele utile și este așadar o foarte bună strategie de marketing pentru firmele care vor să-și atragă clienți noi, dar și pentru a-i fideliza pe cei deja existenți.


Orice firmă dorește să pună în aplicare o astfel de strategie de marketing poate face acest lucru cu niște costuri minime, apelând la echipa Hell Advertising care stă în spatele magazinului online Promotion.eu ! Pe site veți găsi o varietate largă de articole promoționale, de la brichete, pixuri, agende sau brelocuri și până la camere web, MP3/MP4 player, set lumânări, balsamuri de buze și mute alte tipuri de cadouri promoționale originale și foarte utile. În plus, aceștia oferă totodată și servcii de personalizare profesionale pentru produsele promoționale, precum: personalizare brelocuri prin tampografie sau gravură, personalizare tricouri prin serigrafie sau transfer și multe altele. Așadar, este locul perfect pentru a vă crea articolele promoționale așa cum vi le doriți pentru un astfel de tip de promovare!


Vouă vă plac cadourile promoționale? Care sunt cele mai interesante sau utile cadouri promoționale primite?


6 comentarii

  1. Si eu pot sa spun ca ..colectionez brichete(chiar daca nu sunt fumatoare), unele sunt chiar foarte dragute datorita designului. Am una cu oglinfda care imi place mult dar am zis ca nu mai pun mana pe ea ca sunt tare bleaga. Este anti-vant si de fiecare data uit de unde porneste si ma ard :))) Agendute, pixuri...ooo, sunt o nebunie pentru mine, le adorr!!!! Am primit o multime si atat de dragi imi sunt, fie ca sunt mici, mari, fie ca le folosesc sau nu, eu tot le adorr!!! Deci da, imi place acest gen de produse. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am o geantă plină de brichete mai speciale, cam toate primite la diverse promoții. :)) Ce drăguț, cu oglind nu am! Am în schimb una în formă de ciocolată, e foarte faină, chiar seamănă cu o ciocolată! :)) Ce mă bucur că nu sunt singura care se bucură la astfel de cadouri!
      Pupicei! :*

      Ștergere
  2. Am deschis linkul cu genti frigorifice si era 1 dolar :))) Am zis ca e prea tare. Prea bun sa fie adevarat :)) Ultterior am vazut ca trrebuie sa cumperi minim 30 de bucati :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ce haioasă ai fost! :)) Site-ul este făcut în mod special pentru firme, de aceea sunt puse astfel prețurile. Într-adevăr, era super dacă costa doar atât pentru o bucată, fără condiționări la cantitate. :D Mi-aș fi luat și eu vreo 2-3. :))
      Pupici!

      Ștergere
  3. mi'ar prinde bine un parasolar pentru plaja ca acesta http://www.promotion.eu/ro/accesorii-de-plaja/10689-parasolar-personalizat.html , dar ce nu inteleg la site de ce pune obligatii? ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru că este un site dedicat firmelor care vor să-și facă reclamă prin intermediul produselor promoționale, nu este un site dedicat persoanelor fizice, din păcate. :( Și mie mi-ar fi plăcut multe lucruri de pe site, dacă nu erau acele obligații de a cumpăra mai multe pentru a-l lua la un preț bun.

      Ștergere