Cadouri de Crăciun la The Fashion Fair

Suntem în acea perioadă a anului în care "alergăm" după cadouri pentru cei dragi şi oricât de mult am iubi shopping-ul e destul de stresantă şi epuizantă această goană după cadouri. Eu am deja câteva săptămâni de când tot cumpăr cadouri pentru Crăciun şi totuşi încă n-am terminat cu ele, tot mai am destul de multe de cumpărat. În momentul în care am aflat despre târgul The Fashion Fair m-a încântat ideea şi fiindcă ştiu că am destul de multe cititoare din Bucureşti, am decis să vă comunic şi vouă informaţiile.

 The Fashion Fair este un târg dedicat frumosului aflat la prima ediţie, în cadrul căruia vom găsi cadouri originale pentru cei dragi sau chiar pentru noi: haine, accesorii, bijuterii, articole handmades, decoraţiuni de Crăciun şi multe alte elemente specifice acestei perioade. Târgul va avea loc duminică, 14 decembrie 2014, între orele 10:00 - 19:00, în Old City din Centrul Vechi. Intrarea este gratuită!


Târgul reuneşte atât nume consacrate ale modei româneşti cât şi designeri aflaţi la început de drum:

Lia Aram, NAIV Clothing, Aioffe Boutique, O Rochie Pe Zi, Mirela Novak, Atelier Alsceva, Fuyor, 11 St. Avenue, Ama Boutique, Strange, I like Outlet, FISTIC, Boutique 26, Cataleya Boutique, TranceLady FlaviAna, Atelier Danschi - Incaltaminte personalizata, Fashion Store, Divina Dress, REENA Jewelry, Boutique Batic, Couture de Marie, Una-i Luna, The Red Fairy Handmades, Globuri Pom-poase, Decoratiuni si cadouri, Bratari Kabbalah, Dulciuri de la Maya, Le Coquette Salon.

La târg va exista şi un beauty-corner unde specialiştii de la Le Coquette Salon ne vor machia şi coafa cum dorim! În plus, primii 50 de vizitatori care ajung la târg între orele 13:00 - 14:00 vor câştiga premii garantate, oferite de sponsorii târgului!

Organizatoarele evenimentului sunt Andreea Duţă şi Beatrice Voinea!


Beatrice Voinea: „Știm că goana după cadouri este plăcută, dar și epuizantă de multe ori, așa că am adunat o gamă variată de oferte, pentru ca aceste cumpărături de sărbători să fie un moment relaxant, într-o zi de duminică. Cadouri fashion create de oameni talentați, adunate sub un concept special, asta ne-am dorit.”

Andreea Duţă: „Iubim frumosul, așa că The Fashion Fair ni s-a părut cea mai potrivită variantă de a-l promova. Așteptăm cu nerăbdare emoția sărbătorilor, dar dincolo de toate, emoția descoperirii celor mai frumoase daruri.”


Eu sper să-mi pot face timp să dau o fugă pe la târg duminică! Chiar am câteva cadouri la care pe lângă cosmetice aş vrea să adaug şi un accesoriu sau o piesă vestimentară, dar ceva mai deosebit.

Pe voi vă atrage ideea? Veţi face o vizită târgului?

10 comentarii

  1. Bine ca toate evenimentele despre care aud si mi se par interesante se petrec in Bucuresti sau in alt judet. :| Si in Suceava nimic. Yuhuuu! :)) :|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău, draga mea. :( Ştiu că, din nefericire, în unele oraşe nu prea au loc astfel de târguri/evenimente. Poate pe viitor vor fi luate mai mult în considerare şi alte oraşe.
      Pupicei

      Ștergere
  2. Nu am cum sa vin, sunt asa de departe.. :( Cand aud de cate un eveniment dragut si as vrea sa iau parte...Bucuresti, Bucuresti,,numai acolo.. :( Da' di ce? ??? :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ştiu şi îmi pare rău pentru voi, fetelor. :( Da, adevărul e că majoritatea aici se ţin, dar poate pe viitor vor exista mai multe astfel de evenimente şi în provincie.
      Pupici

      Ștergere
  3. Ce bine sună!! Fericite fetele din București. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din punctul ăsta de vedere da :D , numai timp să fie ca să şi ajungem la astfel de evenimente (eu nu prea am reuşit anul ăsta).

      Ștergere
  4. Imi plac mult aceste targuri dar aglomeratia ma distruge, asa ca de obicei evit sa merg la cumparaturi in astfel de locuri. Si in Cluj se organizeaza fel de fel de evenimente, gen targuri, dar oamenii se calca in picioare, de parca se da totul gratuit. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevărul e că aglomeraţia nici pe mine nu mă încântă. :( Dar când vine vorba de haine şi accesorii pot să fac un mic efort. :)) Am auzi că şi în Cluj se fac destul de des.
      Pupici

      Ștergere
  5. Suna foarte interesant!
    Mie mi-ar placea sa merg dar pacat ca e distanta atat de mare... :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău, draga mea. :( Poate cu timpul se vor organiza mai des evenimente şi la voi!
      Pupici

      Ștergere