Răsfăț de iarnă cu Yves Rocher

De cum am aflat de colecția de Crăciun de la Yves Rocher am „poftit” la produse și le-am trecut repede pe wishlist, intuind că aromele acestora vor fi perfecte pentru acest sezon! Cu aceeași nerăbdare și poftă îmi doream să testez și gama cu portocale și cacao de anul trecut, din care nu apucasem să încerc nimic, așa că mare mi-a fost bucuria când am văzut că este din nou disponibilă! Cu greu am reușit să mă limitez la câte un produs din fiecare gamă, dar am reușit!


Vă spun de la început că toate produsele sunt pe placul meu, iar intuiția nu m-a înșelat deloc, chiar au niște arome perfecte pentru iarnă, sunt un adevărat răsfăț olfactiv! Dar să le luăm pe rând...


Gel de duș cu cacao și portocală


Acest gel de duș face parte din ediția lansată anul trecut, disponibilă și anul acesta! De cum am deschis capacul am simțit aroma delicioasă de cacao și portocală care m-a dus instant cu gândul la bomboanele din pomul de Crăciun, cele din jeleu de portocală învelit în ciocolată. Exact la fel miroase, am adulmecat o astfel de bomboană ca să mă conving că memoria nu-mi joacă feste! Este un adevărat deliciu, te face să te-ntrebi dacă nu cumva e și comestibil!

Consistența gelului de duș este una obișnuită, nu este cremos sau foarte hidratant, dar face multă spumă și curăță foarte bine pielea fără să o usuce! Este și spornic, iar aroma se menține binișor pe piele. Recunosc că regret puțin că n-am luat două bucăți sau și o loțiune de corp din aceeași gamă! Recomand, recomand!


Cremă de mâini din gama Fruits Rouges


Prima întâlnire cu acest produs s-a desfășurat la fel ca la gelul de duș mai sus numit: am deschis rapid capacul, am adulmecat și am simțit o aroma delicioasă de zmeură combinată cu o aromă de ciocolată. Aroma seamănă binișor cu cea a gamei cu zmeură și cacao de anul trecut. Totuși, parcă de data aceasta e și mai plăcut mirosul, se simte mai puternic aroma de zmeură. 

Are o consistență fluidă, se absoarbe foarte repede în piele fără să lase peliculă și hidratează bine, lasă pielea foarte fină după fiecare utilizare! Hidratarea este de durată, la fel și aroma delicioasă care rămâne pe piele! Ambalajul este și el practic, n-am așadar nimic de obiectat nici cu privire la acest produs și recomand din suflet!


Balsam de buze din gama Fruits Noirs


Nici aroma acestei game nu se lasă mai prejos față de celelalte, doar că este ceva mai subtilă. Nu mă refer doar la balsamul de buze, am adulmecat și o cremă de mâini din această gamă și mi s-a părut la fel, că aroma este mai puțin puternică. Totuși, îmi place foarte mult aroma de fructe de pădure a acestei game!

Balsamul de buze este micuț, ușor de strecurat în geantă și hidratează foarte bine, fără să lase buzele lipicioase. Pe lângă hidratare acesta oferă și o nuanță movulie buzelor, foarte subtilă și plăcută. Îmi place mult și mi-a stârnit curiozitatea și față de balsamul de buze din gama cealaltă. 


În concluzie, îmi plac toate aceste produse și le recomand cu drag! Suntr într-adevăr un răsfăț de iarnă perfect! Dacă vă tentează, le găsiți pe toate aici, alături de mult alte produse delicioase din aceste game.

Vă tentează? Le-ați încercat deja? Cum vi se par?

12 comentarii

  1. Eu am incercat gama cu cacao si portocale si imi place la nebunie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că și ție îți place! Acum îmi pare puțin rău că nu am încercat-o încă de anul trecut. :D
      Pupici

      Ștergere
  2. Eu am profitat de promotia de black friday si am achizitionat mai multe bunatati,printre care si gelul de dus si balsamul. Le ador iar balsamul e foarte "smecher" ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încă am regrete că n-am profitat și eu de oferta de BF, dar asta... să-mi fie învățătură de minte pentru anul viitor. :)) Mă bucur mult că și ție îți plac!
      Pupici

      Ștergere
  3. Eu mi-am luat cate un produs din fiecare gama pt ca stiam stiam ca sunt editie limitata si cred ca o sa-mi ajunga un an intreg, ca si cele de anul trecut pt ca pe parcursul anului bineinteles ca am mai cedat si altor tentatii in materie de geluri de dus. Fuits Noires si Poire Caramel sunt preferatele mele, desi eu am descoperit tot in aceeasi comanda gelul cu nuci de Macadamia de care m-am indragostit. De abia astept sa le folosesc pe toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel m-am gândit și eu și-mi pare tare rău că n-am luat ceva și din gama Pere&Caramel. Mă bucur mult că îți plac aceste game dar și gelul de duș, v-am avertizat că e delicios și acela! :D Să te bucuri de toate lucrurile cumpărate!
      Pupici

      Ștergere
  4. Tentanta crema pentru maini :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu le-am incercat! Ma ispiteste gelul de dus cu cacao si portocala... :)
    Sa le folosesti cu bucurie, Miha Ella!

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E imposibil să nu-ți placă gelul de duș, e mult prea delicios! Merită, dacă mai apuci să-l prinzi pe stoc. :D
      Mulțumesc frumos, draga mea.
      Pupici

      Ștergere
  6. Am poftit si eu la produse, ambalajul e delicios! :) Nu le-am incercat, dara acum imi doresc cu ardoare acest luicru! <3
    Noapte buna! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, și ambalajele sunt foarte bine gândite! Mă bucur că ți-am stârnit interesul, poate vei apuca să le încerci. :D
      Pupici

      Ștergere