Week in photos #13

Încă o săptămână e gata să se încheie, nici nu-mi vine să cred că deja s-a dus prima săptămână din decembrie. Încă puţin şi se duce şi anul ăsta, ne apucăm să facem retrospectiva anului şi să ne stabilim noi obiective pentru anul viitor (eu de fapt m-am apucat deja să fac asta). Dar până ajungem acolo să revenim la prima săptămână din iarnă. Am început săptămâna cu gânduri pozitive şi cu dorinţa ca această lună să fie perfectă! Şi momentan mi-a ieşit.


Pe 1 Decembrie n-am ajuns la paradă dar am ieşit cu prietenul meu la o plimbare prin oraş. Deşi era foarte frig, a fost o atmosferă faină, ningea atât de frumos! Din păcate de a doua zi a reînceput ploaia şi cam aşa o ţine de atunci.


Am trecut şi prin târg dar ne-am lăsat rapid păgubaşi, era mult prea aglomeraţie, aşa că ne-am continuat plimbarea prin oraş.


Şi uite aşa am ajuns noi să mâncăm la KFC. :)) O fi mâncarea asta nesănătoasă, dar e atât de gustoasă! Nu sunt neapărat fan al mâncării picante dar astea de la KFC sunt yummy.


Am descoperit săptămâna asta o mulţime de pacheţele drăguţe prin magazine... de la cosmetice până la dulciuri şi jucărioare. Mi-au atras atenţia în mod special cele din imagine, cu greu m-am abţinut să nu-mi iau şi eu câte unul. :))


Am mai cumpărat câte ceva de la Avon. N-am putut să rezist acestor spumante cu ambalaj atât de drăguţ şi îmi place mult şi mirosul, chiar sunt perfecte pentru perioada asta! N-am apucat încă să le testez dar vă dau de ştire cum mi se par, în caz că vă interesează.


Am semnat primul meu contract în calitate de blogger. :D Şi nu cu orice pix! :))


Cam ăsta-i "ritualul" când ajung acasă înfrigurată: o cană cu ceva fierbinte (cafea, ceai sau vin fiert), balerinii pufoşi şi laptopul (prietenului, momentan).


Am fost prin DM pentru câteva cadouri (profitând de unele oferte) şi evident că m-am cadorisit şi pe mine cu câte ceva (ce se vede în poză).


Se pare că am fost cuminte, nu m-a ocolit Moş Nicolae nici anul ăsta, iar vrea să mă pună la îngrăşat. :))


Şi da, m-am pus deja să le devorez.


Cam atât, fete dragi! Săptămâna voastră cum a fost? Cum aţi petrecut de 1 Decembrie? A trecut Moşul pe la voi?

O săptămână perfectă vă doresc!

30 de comentarii

  1. Ce saptamana frumoasa si cu aer de sarbatoare! Tare dragute pozele din oras! ♥
    Botosei ca ai tai am si eu o pereche, dar cu print leopard. Nu ca m-as da in vant dupa acesta, dar cand ai piciorul foarte mic (masura 35) nu prea mai poti sa tii cont de preferinte.
    Scroll repede la pozele cu dulciuri. :)) Nu de alta, dar e 10 seara si nu vreau sa ma dau iama dupa ceva dulce.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, aşa e şi aşa sper să fie şi următoarele. :D
      Ce drăguţ, îmi şi imaginez cât de adorabili sunt! Nici eu nu sunt foarte mare fan al printului leopard dar unele lucruri îmi plac. Wow, ce picior micuţ ai, mi-aş fi dorit şi eu aşa, chiar şi cu riscul să-mi găsesc mai greu încălţăminte.
      Haha, ce tare ai fost. :)) Am zis eu că o să pun o atenţionare de la început cu interzis pofticioşilor sau ceva de genul. :))
      Pupicei

      Ștergere
    2. Crede-ma ca nu este deloc bine sa ai piciorul mic. Ajungi sa vizitezi si raioanele pentru cei mici. Si sa fi cu ochii dupa incaltaminte fara briz-brizuri si vanzatoarea sa creada ca tu de fapt vrei sa cumperi ceva pentru un copil. :))) Pup.

      Ștergere
    3. Ştiu că e mai greu, dar îmi place foarte mult cum se vede un picior micuţ. :D Eu nu m-aş supăra prea tare să cumpăr de la copii, oricum văd uneori încălţăminte pentru fetiţe care-mi place şi mă oftic că n-au numărul meu. :))

      Ștergere
  2. Frumoase poze draga mea,am si eu botosei dar gri,m-am cadorisit si eu din DM cu cate ceva :)))))).....si la targ vreau si eu sa ajung musai <3.Pup iti doresc o saptamana buna <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, mulţumesc frumos! Deci toate fetele avem botoşei de genul. :)) Bănuiesc că cel mai mult tot cu oje te-ai cadorisit, nu? :)) E foarte frumos amenajat târgul, eu trec aproape zilnic pe lângă el şi vrem să mai mergem într-o zi în care e mai liber, să putem admira mai bine toate cele. :D
      Mulţumesc la fel! Pupici

      Ștergere
  3. Si mie mi-a adus mosul tot dulciuri! :))) Se pare ca vrea sa facem burtica precum dansul :)))
    Botosei asemanatori am avut si eu dar nu au rezistat mult, catelusa mea ii considera jucarioare si ii molfaie si nu-i mai pot purta. :D Referitor la pix, este tare dragalas, eu am o manie pe pixuri si agende, cum le prind , cum le confisc, drept pentru care am pixuri de toate natiile, de toate culorile si sunt ....fara numar! Nu exagerez si nici nu apuc sa le folosesc nici intr-o o mie de ani. :))) Felicitari pentru noul contract, sunt bucuroasa tare pentru tine! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Înseamnă că şi tu ai fost cuminte! Sau poate de fapt n-am fost şi din cauza asta vrea să ne îngraşe, drept pedeapsă. :))
      Foarte tare căţeluşa ta! Mi-o şi închipui cum molfăia la ei. :)) Adevărul e că majoritatea câinilor au o obsesie cu încălţările... le conseră jucării bune de ronţăit.
      A, deci nu sunt singura colecţionară de pixuri. :D Şi eu am destul de multe şi nu refuz niciodată unul în plus.
      Mulţumesc frumos, draga mea! Pupici

      Ștergere
  4. Ai avut o saptamana frumoasa plina de surprize! Sunt foarte curioasa cum sunt spumantele de baie de la AVON, ca ambalajul arata adorabil. Felicitari pentru contractul semnat si la cat mai multe iti doresc! Sa ai o samptamana la fel de plina si frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi minunat dacă toate ar decurge aşa. :D Chiar o să le pun la treabă zilele astea şi o să vă dau de ştire cum mi se par. Eu mai mult pentru ambalaj le-am luat, n-am putut să mă abţin. :))
      Mulţumesc mult, draga mea! La fel îţi doresc şi eu ţie!
      Pupici

      Ștergere
  5. ce de bunatati!! trebuie sa ma duc si eu sa dau o tura prin magazine..mi-ai facut pofta :D pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, numai să nu te duci cu cardul/portofelul plin că s-ar putea să te întorci cu el gol. :)) Sunt prea multe tentaţii în perioada asta.
      Pupici

      Ștergere
  6. Felicitari pentru contract sa fie de bun augur, Miha. Foarte faine sticlutele de la Avon pentru dus, sa te bucuri de toate bunatatile. Noi am stat in casa la caldurica si am jucat catan. Abia a doua zi am scos nasul la zapada. :) Mosu' vine mereu, mai ales incarcat cu dragoste.
    pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc mult, Mihaela! Daa, sunt adorbile, deja mă gândesc pentru ce o să le refolosesc după ce consum spumantul, că nu vreau să le arunc. Fain aţi petrecut şi voi, chiar n-am mai jucat de mult un joc de masă şi mi-ai făcut "poftă".
      Ce frumos ai spus! Aşa e şi e cea mai importantă!
      Pupici

      Ștergere
  7. Ce frumos, parca mi-ai facut pofta de zapada. ;))
    Mosul tau chiar vrea sa te puna la ingrasat, a fost tare darnic. Al meu a fost putin mai grijuliu cu silueta dar...lasa ca recuperez eu. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur dacă am reuşit asta! Nu sunt eu cel mai mare fan al iernii, dar în perioada asta îmi place puţină zăpadă, aşa de poftă doar. :))
      Aşa am zis şi eu când am văzut pungile pline. :D Haha, eşti o fericită, să ştii!
      Pupici

      Ștergere
  8. ce de bunatati!!!! si ce luminite frumoase sunt la voi! ai dreptate, kfc nu-s sanatoase, dar sunt bune, asta conteaza! cel putin pt mine :D s pe mine m-a umplut de dulciuri, cred ca vrea musai sa plang in fata oglinzii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt foarte frumoase luminiţele şi chiar e puţin mai slăbuţ decât anul trecut în unele zone. Iar noi am pozat părţile mai puţin împodobite, sunt altele şi mai frumoase.
      Eu încerc să mănânc mai rar de la fast food, dar un mic răsfăţ din când în când nu omoară pe nimeni, zic eu. :D
      Hehe, dacă ne mai plângem mult la anul s-ar putea să ne aducă o nuia. :))

      Ștergere
  9. Aceeasi poveste despre ninsoare si ploi din romanele lui Marquez traim si noi! :D
    Ce dor mi s-a facut de dizolvantul Ebelin! Cand mai ajung si eu intr-un dm??? :(((
    Si noi am fost cuminti ca tine, avem mormane de dulciuri - nimic nu mai avem voie sa cumparam, ne straduim sa le dam gata mai intai! :)

    Pupici multi de tot!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of, nehotărâtă vreme. :( Eu ştiu că o să vreau înapoi ploaia când o să ningă viscolit şi o să fie ger, dar momentan vreau ninsoare liniştită. :))
      Eu am trei sticle acum, mi-am făcut stoc. :)) Nu ai DM în oraş?
      Ce cuminte e toată lumea, nimeni nu se plânge că a primit nuieluşă. :)) Aşa am zis şi eu, nu mai cumpărăm nimic până nu devorăm ce avem. :D
      Pupicei, draga mea!

      Ștergere
  10. Ce dragut este ambalajul spumantelor <3
    Ai fost atat de cuminteeeee, Mos Nicolae a fost atat de darnicccc :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că nu sunt singura încântată de acele ambalaje adorabile! :D
      Hehe, a fost el drăguţ cu mine, că eu n-am fost de fapt chiar atât de cuminte. :))
      Pupici

      Ștergere
  11. Ce drăguţ v-au împodobit oraşul!
    Oh, God, ce de bunătăţi...poot să mă alătur şi eu, eventual să te ajut să le papi? Glumeeesc...aş vrea eu, mai ales Kinder Bueno îmi face cu ochiul...:)))
    Te pup :*
    P.S. îmi plac pufoşeniile tale din picioruşe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi mie mi-a plăcut mult şi mai sunt câteva zone frumos împodobite pe care încă nu le-am vizitat dar sper să ajung cât de curând.
      Haha, te aştept să mă ajuţi! Hm, şi mie-mi place mult Kinder Bueno dar hai că fac un sacrificiu. :))
      Mulţumeeesc! Sunt foarte moi şi pufoşi! :D
      Pupicei!

      Ștergere
  12. Sunt super dragute spumantele!! si dulciurileeee, mi-e pofta acum, noroc ca mai am si eu de la mosu :))
    Intre kfc si MC... le aleg pe andoua :)) dar parca mai mult trag spre mc :)) noroc ca nu am in oras si mananc rar :))
    Felicitari pt contract! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merg de bibelou nu-i aşa? :)) Haha, dacă ajunge pe aici vreo fată care e la dietă sigur mă înjură. :)
      Şi mie-mi plac amândouă dar la KFC te saturi mai repede cu aceeaşi bani. :D Oricum, încerc să le evit pe amândouă că ştiu cât sunt de nesănătoase.
      Mulţumesc frumos!
      Pupici

      Ștergere
  13. Ce bine arată târgul acela, ce bine arată KFC-ul!! Felicitări pentru contract!! :*
    Vai d emine câte dulciuri, să le savurezi cu plăcere! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Târgul arăta mai bine din exterior în acea zi :)), dar sperăm să mai ajungem cât de curând într-o zi când e mai liber. :D Mulţumesc frumos!
      Haha, mulţumesc, aşa o să fac. :))
      Pupici

      Ștergere
  14. Naaaaa....ti.am scris un comentariu si nu stiu de ce nu s.a trmis :(
    Sa incep cu inceputul : bravo pt contract. 😍
    Sa stii ca eu NU am botosei pufosi :)))))( cred ca nu sunt o femeie adevarata).
    Ai avut o saptamana plina de cadouri si dulciuri. Eu zic sa fie asa toata luna. Pupiciii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai face figuri blogger. :( Am verificat acum şi la spam dar nu e nici acolo, s-a pierdut pe drum. :))
      Mulţumesc frumos, draga mea!
      Ce tare ai fost. :)) Păi ia să iei măsuri, uite că toate fetele au botoşei pufoşi. :))
      Mulţumesc, la fel îţi doresc şi eu ţie!
      Pupici

      Ștergere