Week in photos #16

A trecut și săptămâna asta, s-a dus și Crăciunul! Am avut o săptămână puțin agitată la început, după care multă, foarte multă relaxare! Chiar m-am odihnit și relaxat foarte mult și bine săptămâna aceasta, mi-am încărcat bateriile pentru săptămânile ce vor urma, care vor fi destul de pline (în sensul bun). Nu o să vedeți enrom de multe poze în postarea de azi, fiindcă de Crăciun am făcut multe poze între noi, în famile, am cam uitat să mai trag în câte o poză și o sarma, o ținută sau alte lucruri de genul ăsta, pentru postarea de azi. Cred totuși că îmi veți mulțumi că nu o să vă arăt prea multă mâncare. :))


Am început săptămâna cu ultima agitație după cumpărături. Mi-am luat și eu câte ceva: două perechi de colanți foarte călduroși și un set de la Max Factor, cu pudra mea favorită și un fond de ten (pe care vi l-am arătat și ieri - aici). Pachetul l-am luat din Auchan cu mai puțin de 50 lei, mi s-a părut mai convenabil așa decât să cumpăr doar pudra de care chiar aveam nevoie.


În goana printre magazine mi-au sărit în ochi cănuțele astea adorabile. Am luat câteva pentru a le adăuga la niște cadouașe și au fost foarte apreciate. Îmi pare puțin rău că n-am luat și pentru mine una.


Ne-am cumpărat și noi un set de decorațiuni pentru brad, că nu aveam nimic. Deh, primul an când facem brad „la casa noastră”. Au fost atât de multe în set că abia ne-au încăput în brad (în poză se văd doar o parte).


Miercuri seară am făcut pe spiridușul. :)) Cel mai amuzant a fost verișorul meu mai mic, cred că toată strada l-a auzit țipând de bucurie că a primit ce și-a dorit.


N-am avut zăpadă chiar de Crăciun, dar a venit pe urmă. Cred că e prima oară în viață când mă bucur că avem zăpadă!


Mmmda... o să încerc până la urmă toate medicamentele posibile și imposibile pentru răceală. Încă sunt foarte răcită, sunt pe picioarele mele dar tușesc foarte urât.


În ziua de Crăciun am mâncat doar o felie de cozonac, dar azi m-a apucat pofta mai rău. Yummy!

În rest, am văzut în sfârșit filmările și toate pozele de la nunta verișoarei mele. Nu prea am ce să vă arăt, n-am prea multe poze și nu sunt singură în niciuna. Am mai vizionat și niște filme, ba chiar și emisiuni la tv (v-am zis că nu mă uit de obicei). Ce mai, am lenevit cât pentru tot anul viitor. :))

Voi cum ați petrecut de Crăciun? Săptămâna voastră per total cum a fost? V-a adus Moșul tot ce vă doreați?

18 comentarii

  1. E cgiar avantajos pachetul fdt+pudra. Ma bucur ca te-ai odihnit si relaxat. mai trebuie doar sa scapi de raceala! O saptana usoara iti doresc :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, nu puteam să-l ratez. :D Mulțumesc, draga mea! Asta-mi doresc cel mai mult acum, să scap de răceala asta enervantă.
      Mulțumesc la fel! Pupici

      Ștergere
  2. Ai avut parte de niste zile tare frumoase.
    M-ai tentat cu setul de la Max Factor, chiar are un pret foarte avantajos. :)
    Eu habar n-am cand a trecut timpul, am fost mereu pe fuga, am facut de toate pentru toti si n-am apucat sa lenevesc deloc. Lasa ca mai am o saptamana in care sa-mi fac de cap. ;))
    Iti doresc multa sanatate, sa scap cat mai repede de raceala cea incapatanata.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, Dee! Hehe, cam merită achiziționat la așa puțini bănuți. :D
      Adevărul e că nici eu nu știu când a zburat timpul, dar m-am obișnuit cu sentimentul ăsta. :))
      Îți doresc să ai parte de o săptămână relaxantă, cu cât de multă leneveală îți dorești!
      Mulțumesc mult, așa să fie!
      Pupici

      Ștergere
  3. Şi eu sunt super happy că nu s-a mai topit zăpada în Braşov şi în sfârşit s-a depus!
    Cana aia arată genial...eu am o obsesie pentru cănile decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă. În schimb, cozonacul cu rahat nu-mi face cu ochiul, pentru că eu nu-l agreez dee nicio culoare! :))
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, pentru tine e și mai frumos, mi-aș dori să fiu și eu acum undeva într-o zonă de munte, să mă bucur și mai mult de zăpadă! :D
      Și eu am o obsesie cu aceste cănuțe, dar m-am abținut că am cam multe. :)) Vai, pentru mine e favoritul cel cu rahat, parcă n-are farmec fără. :))
      Te pup și eu, draga mea!

      Ștergere
  4. Se pare că ai avut sărbători de vis! ♥ Nu am putut ignora unghiuțele, care sunt deosebite. Zăpada de curând s-a așezat și la mine peste tot și unde te uiți vezi numai alb, deci e de vis! ♥
    Îți doresc un revelion minunat.

    Kisses,
    www.gabriela-popescu.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este, atâta timp cât le petrecem în familie nu are cum să nu fie frumoase! :D
      Hehe, mă bucur că le-ai sesizat și că îți plac.
      Mulțumesc, la fel îți doresc și eu ție!
      Pupici

      Ștergere
  5. La mine mosul a venit mai devreme, si din cate am inteles mai vine si dupa Revelion ca s-a inzapezit. :)))
    Am avut o saptamana frumoasa, am venit acasa ca am fost plecati o perioada si apoi am lenevit si noi, ne-a obosit drumul.. :)
    Acum afara ninge, ninge frumos chiar si nici nu mi se pare asa frig. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, ești o norocoasă! :D
      Mă bucur pentru tine și mă bucur că nu sunt singura care a lenevit mult săptămâna trecută.
      Așa e și aici... ninge mult dar frumos, sunt toate străzile înzăpezite dar peisajul e superb și cel mai important e că nu e deloc frig.
      Pupici!

      Ștergere
  6. Si la noi cadourile au fost muuulte si tare frumoase; Mosul nu a ajuns, insa spiridusii sai (foarte harnici, de altfel) l-au ajutat si s-au descurcat minunat; am fost si eu unul dintre spiridusii Mosului, ca si tine :D e chiar faina "meseria" asta! De abia astept Craciunul viitor :D
    Pana atuuuunci... trebuie sa ne bucuram de zapada, nu-i asa? La Iasi a nins foarte mult, eu mi-am dorit multa zapada si toata lumea da vina pe dorintele mele! :)) E tare frumos, chiar daca e super friiiig!
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult, sper că ai primit ce ți-ai dorit! Hehe, așa e... e frumos să primești cadouri, dar e cel puțin la fel de frumos să și oferim. :D
      Așa e, așa e! Și mie mi se pare de vis peisajul, iar aici nu e momentan foarte frig, chiar e bine.
      Pupicei!

      Ștergere
  7. Îmi place tare mult modelul de pe unghii. Se vede foarte drăguț. Sunt făcute la salon?

    Îți doresc însănătoșire grabnică și să te prindă noul an sănătoasă tun :)


    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place! Nu, sunt făcute de mine, dar modelele sunt aplicate (water decals). :D
      Mulțumesc, mulțumesc mult!
      Pupici

      Ștergere
  8. Si eu am avut o saptamana frumoasa. :) Eu cand am fost sa-mi cumpar un fond de ten cel de la Max Factor costa peste 50 de lei si mi s-a parut cam scump. Deci acest set este chiar foarte avantajos! Si canita e foarte draguta, eu am primit un set de ceramica de la Oriflame care are si 2 canite albe cu rosu si cu fulgi, sunt cam simple pentru mine, dar nu puteam sa las sa treaca aceasta perioada fara sa beau din ea(una i-am dat-o lui sormea) :)) Se pare ca avem globuri la fel. ;)) :* Doar ca eu am numai globurile alea mari. Mai aveam si globuri de anii trecuti, deci nu avea rost sa cumpar mai multe, oricum nu le-am pus pe toate. :)) E bine ca te-ai odihnit, asa te vei face bine mai repede. Si eu sunt foarte bucuroasa ca ninge, aseara eram pe afara si dintr-o data a inceput sa ninga ca in povesti. <3 Numai parul meu a fost nemultumit, nu aveam caciula si ziceai ca mi-am bagat capul in zapada. Si un prieten parca era omul zapezii. :))) Iti doresc o saptamana cat mai buna in continuare! :* :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult pentru tine! Așa e, sunt destul de scumpe în general, doar când e câte o promoție se mai găsesc sub 50 lei. Chiar mă uitam apoi într-un alt magazin că fondul ăsta de ten era 60 lei. Iar pudra în general e peste 30 lei. Deci eu zic că am făcut o super afacere cu pachetul ăsta. :))
      Știu și setul de la Oriflame, sunt foarte haioase și acelea, chiar dacă sunt puțin mai simple.
      Haha, ce drăguț. :)) Oricum cele mari ies cel mai mult în evidență, alea mici s-au cam rătăcit în pomul meu printre atâtea decorațiuni. :))
      Așa e, la fel cred și eu! Parcă deja încep să fiu mai bine. Ce drăguț! Eu m-am trezit cu zăpada așterută pe străzi și case, n-am surprins când a început.
      Mulțumesc, la fel îți doresc și eu ție!
      Pupici

      Ștergere
  9. Si mie imi place canuta! E chiar tare, tare draguta! :)
    Arata bine cozonacul, iti face asa o pofta doar cand te uiti la poza.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult că îți place! :D
      Hehe, și mie îmi place cum arată, iar gustul a fost și mai bun. :))
      Pupici!

      Ștergere