Review: Apă micelară Balea

Așa cum v-am promis în postarea cu produsele favorite din martie, am revin cu o părere mai detaliată cu privire la apa micelară Balea! E evident că mie îmi place și o să aflați în cele ce urmează și de ce, iar pe alocuri o să mai fac niște inevitabile comparații între ea și favorita mea de la Garnier.


Are o cantitate de 200 ml și un preț de aproximativ 11-12 lei. Se găsește exclusiv în magazinele DM!

Lista de ingrediente arată astfel:


Are doar ingrediente bune și foarte bune, nimic de comentat cu privire la lista de ingrediente. Nu mi-a provocat usturimi sau neplăcere și nici nu ar avea de ce, neavând niciun iritant în compoziție. 

De folosit pe post de loțiune tonică, pentru a înlătura rezidurile rămase de după demachiere, e foarte bună, înlătură imediat rezidurile atât de pe ten cât și de la ochi. Pe post de demachiant, în schimb, excelează doar la machiajul tenului, îl înlătură imediat, însă pentru machiajul ochilor e puțin mai slăbuță. Nu știu din ce motiv, dar fardul îl întinde puțin pe față - este, deci, ceva mai slăbuță decât Garnier la capitolul ăsta. Însă pe mine asta nu mă deranjează fiindcă oricum eu loțiunea micelară o folosesc doar pentru demachierea tenului sau pe post de loțiune tonică, în funcție de cum am chef. Pentru ochi prefer bifazicele, sunt mult mai eficiente decât orice micelară.

După utilizare lasă pielea foarte puțin lipicioasă (exact atât cât îmi lasă și Garnier), dar senzația dispare după câteva minute. Eu oricum am mai spus-o, nu recomand să săriți pentru curățarea tenului cu un cleanser!

În concluzie, mie îmi place și în topul loțiunilor micelare încercate de mine se află pe locul doi, la distanță mică de Garnier care rămâne prima în top! Cu siguranță o s-o mai recumpăr, fiindcă puțină diversitate nu strică.

Ați încercat-o? Cum vi s-a părut?

10 comentarii

  1. Chiar eram curioasa sa aflu mai multe pareri despre acest produs. Observ ca nici la tine nu functioneaza pentru demachierea ochilor...si de asemenea faptul ca iti lasa tenul putin lipicios...senzatie care dispare repejor si la mine!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot spune că nu funcționează, atât doar că întinde puțin fardul. Însă rimelul, de exemplu, îl înlătură fără probleme. Are o problemă cu fardurile, nu știu de ce. :))
      Pupici

      Ștergere
  2. Nu stiu de ce nu sunt eu asa incantata de apele micelare. Adica prefer tonicele in locul apelor micelare :-? Imi place la produsele Balea din gama Med ca sunt bine formulate. Ma tenteaza gelul de curatare mai mult. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare cu propriile preferințe! :D Nici pe mine nu m-au încântat la început, dar acum nu-mi mai lipsesc din casă! Așa e, cred că e cea mai bună gamă de-a lor de skincare. Am mai avut și un lapte demachiant din gama asta și era la fel de bine formulat (și foarte eficient!). Poate o să încerc și gelul de curățare.... cândva.
      Pupici

      Ștergere
  3. Am auzit doar de bine de ea si acum ca ai scris si tu cu siguranta o sa o cumpar. Pelicula lipicioasa nu m-ar deranja nici pe mine pentru ca mereu folosesc un gel de curatare. Lista de ingrediente arata chiar bine :)

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai, ce amețită sunt. Scuze că răspund abia acum comentariului tău, nu știu cum am reușit să sar peste el. Mă bucur mult că ți-a fost de folos postarea mea și sper să-ți placă și ție cel puțin la fel de mult ca mie. :D Așa e, sunt foarte bine formulate produsele din gama Med.
      Pupici

      Ștergere
  4. Mai, sincera sa fiu nu m-a prea tentat, si cam am un stoc destul de maricel pe-acasa... Cand o sa raman in pana de micelare si nu o sa prea am nici banuti,,,o sa o iau din raf. :D Si cum tu ai zis de bine de ea....conteaza. :* :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Momentan am vreo 3 incepute, dar e bine de stiut ca e o alternativa buna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-a fost de folos părerea mea și sper să-ți placă dacă o s-o încerci!

      Ștergere