Review: Loțiune Gloves in a bottle

Pe timp de iarnă, când frigul și vântul agresează foarte mult pielea, dar și în perioadele când vremea este foarte schimbătoare, eu mereu am probleme cu pielea foarte uscată de pe mâini și din cauza asta obișnuiam să folosesc obsesiv cremele de mâini pentru a le hidrata. Când am primit propunerea de a testa loțiunea Gloves in a bottle am acceptat cu interes, eram foarte curioasă dacă va face ceva în mod deosebit sau doar se va comporta la fel ca o cremă de mâini obișnuită. Dacă m-a convins sau nu vă las să aflați din rândurile de mai jos!


Eu am primit varianta mini, de 60 ml, dar produsul full size are o cantitate de 240 ml, termen de valabilitate 36 luni de la deschidere și un preț de 57,5 lei/buc, dar pe site sunt disponibile și unele pachete formate din mai multe produse, care ies mai convenabile ca preț. Poate fi achiziționat de aici, unde găsiți și foarte multe informații utile despre modul în care acționează acest produs (chiar vă recomand să aruncați un ochi pe site). Loțiunea este recomandată atât pentru mâini și corp, cât și pentru ten!

Descrierea oficială: „Gloves in a Bottle este o lotiune de protectie care se absoarbe rapid in piele si care patrunde in straturile de suprafata ale pielii creand un strat de protectie si mentinand hidratarea naturala din acestea. Acest lucru il face sa fie cel mai bun produs de ingrijire al pielii uscate. Nu se ia la spalat, dar se desprinde in mod natural odata cu exfolierea celulelor pielii. Reaplicati lotiunea o data la patru ore pentru o protectie continua.”


Ambalajul produsului este foarte simpatic, practic și igienic, îmi place modul de dozare și faptul că e ușor de strecurat în geantă!  

Ingrediente: Purified Water, Dimethicone, Stearic Acid, Glycerin, Cetyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Stearyl Alcohol, Triethanolamine, Xanthan Gum, Hydroxypropyl Methylcellulose, VP/Eicosene Copolymer, Steareth-21, Phenoxyethanol.

Prima oară când am zărit pe lista de ingrediente cuvântul „alcohol” deja eram dezamăgită, dar când m-am uitat mai bine mi-am dat seama că de fapt sunt ingrediente bune, nu fac parte din categoria celor care pot face rău pielii! Așadar, loțiunea poate fi folosită cu încredere și pentru ten, dacă aveți nevoie, fiind foarte ok pe partea de ingrediente!

Consistența produsul este fluidă, intră imediat în piele și nu doar că nu lasă la suprafață nicio peliculă, dar nici măcar nu se simte acea senzație că ai aplicat o cremă pe mâini, ceea ce mă face să cred că aceeastă loțiune chiar reușește să pătrundă sub straturile de suprafață ale pielii, așa cum se laudă.


Produsul hidratează pielea de la prima aplicare, inclusiv zonele descuamate fiind făcute dispărute, dar nu lasă senzația aceea de piele ca de bebeluș cu care eram eu obișnuită, ceea ce recunosc că nu m-a încântat într-o primă fază. Încântarea a apărut abia după ce am realizat că după mai multe zile de utilizare nu mai simțeam atât de des nevoia de a reaplica produsul (chiar dacă așa se recomandă), în ultimele zile mi-a fost suficient să aplic această loțiune dimineața și seara, iar pe tot parcursul zilei mâinile mele arată foarte bine și nu simt nicio senzație de disconfort, indiferent de câte ori m-aș spăla pe mâini.

Avantajul cel mai mare al acestui produs cred că e tocmai faptul că nu iese din piele la contactul cu apa, așa cum se întâmplă cu majoritatea cremelor din comerț! De obicei simțeam nevoia să reaplic o cremă imediat după fiecare spălare (deci foarte des), însă acum nu mai am problema asta. În plus, este recomandat ca fiind un bun tratament și pentru alte probleme ale pielii (găsiți pe site toate informațiile necesare).

Fiind un produs-tratament, nu doar o cremă obișnuită, acesta nu are parfum în compoziție, așa că nu vă așteptați să miroasă prea frumos - totuși, nici neplăcut nu pot spune că miroase.


În concluzie, e un produs foarte bun care face ce promite și vi-l recomand indiferent că aveți probleme cu pielea uscată pe mâini, corp sau față! Chiar cred că merită să-i dați o șansă dacă aveți astfel de probleme! 

Ați încercat această loțiune? Cum vi s-a părut? V-ar fi de folos pentru vreo problemă a pielii?

20 de comentarii

  1. Si mie imi place produsul asta <3,urmeaza curand si review-ul meu,pup <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult, Oana! Aștept să văd ce părere ți-a lăsat și ție! :D
      Pupici

      Ștergere
  2. Este prima oara cand aud de produsul aceasta.
    Pare interesant, daca spui ca nu iese din piele asa usor. Asta ar fi cel mai important aspect pentru mine.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel cred și eu, că e cel mai important aspect și pentru asta are cele mai multe bile albe.
      Pupici

      Ștergere
  3. Mie cel mai mult mi-a placut sa il folosesc pe... talpi! De la cizme, sosete, nu stiu exact, ajungeam seara acasa cu picioarele fierte. Pe langa faptul ca aveam impresia ca imi ia durerea cu mana, m-a ajutat cat de cat si pe pielea intarita. Am scris si eu un review mai demult. De cand folosesc si pila de la Scholl in combinatie cu aceasta crema si crema de noapte de la Scholl, talpile mele se simt mai bine ca niciodata.

    E buna si pt restul corpului, dar mirosul ma omoara :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gândit și eu să-l testez și în sensul ăsta, dar adevărul e că în perioada asta n-am așa de mari probleme cu tălpile, mai ales de când mai folosesc și pila de la Scholl. Poate la vară va ajunge și pe picioare. :D Hm, nu m-aș fi gândit că poate avea efect și asupra dureri, asta sună și mai bine.
      Pe mine chiar nu mă deranjează mirosul. :D

      Ștergere
  4. Super interesant, vreau si eu vreo 10 :D kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Și eu cred că o să plâng după ea și o să comand alta după ce se termină, că e foarte bună, mai ales pe timp de iarnă.

      Ștergere
  5. Nu am incercat produsul, dar pare foarte interesant. Eu sunt obsedata de hidratarea mainilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e, merită pus pe wishlist. La fel sunt și eu, nu suport nici senzația și nici aspectul unor mâini deshidratate/uscate.

      Ștergere
  6. 58 de lei costa full-size. noi am primit varianta mini :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi-am dat seama, mersi pentru corecție, am modificat în articol!

      Ștergere
  7. Ma declar tentata! :)
    Sa o folosesti cu placere in continuare!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte interesant suna. Mai ales daca face ce promite. Sunt tentata s-o incerc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că te-am convins, poate o vei încerca fiindcă merită!

      Ștergere
  9. chiar o folosesc acum si imi place ce face!

    RăspundețiȘtergere
  10. Si mie imi place aceasta mica minunatie de crema si o tin in geanta! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere