Week in photos #31

Și s-a dus și săptămâna asta! Pentru mine a fost o săptămână tare frumoasă, vremea a fost superbă în unele zile și am profitat de ea din plin. Nu m-aș fi supărat deloc dacă o ținea tot așa, cu temperaturi ca de vară, dar tot ce-mi mai doresc acum e să nu mai plouă așa de mult, sunt sătulă de ploaie. Știu că am absentat ceva mai mult de pe blog săptămâna asta, dar de săptămâna viitoare sper să-mi reiau activitatea obișnuită, fiindcă am foarte multe lucruri despre care vreau să vă vorbesc. Dar să revenim acum la ce am mai făcut eu săptămâna asta, că am destule să vă arăt și să vă povestesc.


Mi-am început săptămâna cu o vizită la Parcul de aventură din Comana, unde am fost acum pentru prima oară. Ne-a plăcut mult, dar din păcate am nimerit într-o zi în care era foarte aglomerat, parcă toți bucureștenii s-au gândit să meargă acolo. :)) Ne-am bucurat totuși că am găsit un loc tare fain în apropierea Bucureștiului, unde cel puțin eu cu prietenul meu (am fost mai mulți de data asta) avem de gând să mai mergem, fiindcă am rămas cu gândul la tiroliene (o experiență nouă pentru mine și aparent pe placul meu). Dacă sunteți din capitală sau de prin împrejurimi, trebuie să faceți o vizită!


Am admirat cu interes parapanta cu motor și cred că o să rămână la stadiul de „am admirat-o”, fiindcă prețul de 250 lei pentru 10 minute mi se pare exagerat de exagerat, oricât de faină ar fi experiența.


Tot acolo am admirat și superbii papagali care stăteau cuminței în colivii. Mi-a fost totuși cam milă de ei, păreau cam speriați (la câți copii erau grămadă pe colivii nici nu mă mir).


Profitând de vremea foarte frumoasă, am fost și la pădure, acolo unde obișnuiam să mergem în familie pe vremea când eram eu copil. Eu am prins în poză o zonă mai liberă, dar de fapt era foaaarte multă lume. Ne-am relaxat, ne-am bucurat de vremea frumoasă și am bătut pe toată lumea la table :)) (serios că deja devenise plictisitor să tot câștig).


Tot acolo a găsit prietenul meu un broscoi uriaș. :)))


Așa cum v-am arătat deja pe pagina de facebook, tot săptămâna asta mi-am scurtat și unghiile. M-am mai obișnuit cu ele așa între timp, dar tot e puțin ciudat.


Am strâns 10 bucăți de capace câștigătoare de la Pepsi. Don't worry, n-am băut eu atâta suc, sunt adunate în familie. :)) Dar e ciudat că până acum doar la vreo 2-3 sticle am găsit cod. Probabil a fost o strategie, fiindcă așa ne-au stârnit curiozitatea și am băut mai mult decât de obicei (eu chiar beam destul de rar înainte, am renunțat de mult la Cola și Pepsi).


Abia așteptam să văd Fast and furious 7, dar abia săptămâna asta am ajuns la cinematograf. Mi-a plăcut foarte mult, acțiunea și adrenalina au fost la locul lor, așa cum ne-au obișnuit, s-a și râs destul de mult, iar finalul a fost cel care a pus capac. I-a fost dedicat lui Paul Walker și a fost foarte trist și emoționant. Cu greu m-am abținut să nu plâng (doar nu era să-mi stric machiajul!?!), iar tot weekendul am ascultat melodia asta și de fiecare dată când o ascult mi se zbârlește piele pe mine. N-am fost vreo mare fană a lui (mult mai mult îmi place Vin Diesel sau Jason Statham, care a apărut în partea asta), dar îmi place foarte mult filmul, mi-a plăcut întreaga serie și chiar sunt curioasă dacă o să-l mai continue fără el. Merită să-l vedeți, preferabil la cinema.


Vineri am ridicat o nouă comandă de la Avon, din care m-am bucurat mai mult la vederea catalogului cu noile oje, decât la produsele pe care mi le-am luat eu. :))


Am trecut deja la înghețată, dacă tot au fost temperaturi ca de vară.


Weekendul ăsta a fost cu multă leneveală, ne-am mai uitat la câteva filme și multe episoade din diverse seriale, iar dintre filme s-a remarcat Paul, cel mai simpatic extraterestru. :)) Nu știu cum de nu știam filmul ăsta că e destul de vechi și e o comedie foarte simpatică, merită văzut.

Cam atât pentru azi, sper că și voi ați avut o săptămâna frumoasă și vă doresc ca și săptămâna viitoare să fie cât mai bună!

Voi cum ați petrecut săptămâna asta? Ați profitat de vremea frumoasă?

16 comentarii

  1. Eu doar un capac am gasit castigator :))) In rest numai coduri. :D Ce broscoi urias, nici nu putea sa-;l tina in palma,...... :))) Inca nu am sergit inghetata, mi-e teama cu gatul pentru ca sunt foarte sensibila dar nu stiu cat timp voi mai rezista. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, atunci înseamnă că noi chiar am fost foarte norocoși. :)) Daaa, așa e. :)))
      Dacă știi că ai probleme, probabil e mai bine să aștepți. Eu nu am, mănânc înghețată și iarna, dacă mă apucă pofta. :D
      Pupici

      Ștergere
  2. Tare frumoasa si plina de noutati a fost saptamana ta! ♥
    Cate capace! Pana sa citesc, am crezut ca esti asa bautoare inraita de Pepsi. :D
    Ce "broscoi" mare! :)) Mi-a adus aminte de copilarie cand mergeam la garla cu unchiul meu si imi prindea astfel de broscute. Am cautat swatch-uri la ojele Avon. Sunt simpatice, dar eu una nu mai vreau texturate (ca nu pot desena peste ele).
    Seara frumoasa. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa mi s-a părut și mie, Mădă! :D
      Hehe, de aceea am ținut să precizez, mă gândeam că așa ar părea. :)) Dar nu e cazul, iar când o să vină căldura o să renunț aproape total la Pepsi/Cola, fiindcă îmi dă palpitații vara dacă beau prea des.
      Daa, foarte mare. :)) Ce drăguț, mă bucur că am reușit să-ți trezesc amintiri frumoase din căpilărie.
      Dar se poate desena peste ojele textura, doar că nu modele foarte complexe. Însă unele tipuri de modele (ca animal print sau waterfall, spre exemplu) îmi par chiar mai ușor de desenat pe o bază texturată, nu știu de ce. :D
      O săptămână frumoasă îți doresc! Te pup!

      Ștergere
  3. Bun..datorita tie am mai adaugat doua filme pe lista. ;))
    Imi pare rau ca nu am profitat de inghetata in momentul in care temperaturile erau binevoitoare pentru ca acum..e vreme de ceai...:(
    Mama ce oje frumoase o sa apara la Avon! Vreau!;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur! Sper să-ți placă la fel de mult cât mi-au plăcut mie!
      Sunt sigură că vremea bună va reveni în curând și vei avea tot timpul să profiți! :D Și aici s-a mai răcit vremea, dar nu e nici foarte frig, e plăcut.
      Hihi, chiar sunt superbe! :D
      Pupici

      Ștergere
  4. Haha am vazut si eu Paul, mi-a placut! In weekend am lenevit teribil, m-am uitat la N seriale (mai mult Scandal, care m-a prins in perioada asta) si pe seara am iesit la o pizza. Sa ai o saptamana minunata, pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că și ție ți-a plăcut, e foarte haios! :D Deci ai petrecut weekendul cam la fel ca mine, cu multă leneveală. :))
      Mulțumesc, o săptămână frumoasă îți doresc și eu ție!
      Pupici

      Ștergere
  5. Ce săptămână frumoasă ai avut. Dar... ce rău îmi pare de papagali... :(
    Eu nu am văzut încă Fast&Furious, dar urmează.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, chiar a fost. :D Și mie mi-a părut cam rău de ei. :(
      Sper să-ți placă, mie mi-a plăcut la nebunie!
      Pupici

      Ștergere
  6. ce dragalas e papagalul! si piticania aia de broasca :))))).

    ha! nu stiam de acest film! trebuie sa-l caut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu mi s-a părut prea drăgălașă broasca. :)))
      Bănuiesc că la Paul te referi. Eu zic că merită văzut dacă-ți plac comediile, e foarte funny extraterestrul. :))

      Ștergere
  7. hehe, ce dragalasa e broasca! am atins atatea lighioane.. si totusi, parca pe ea nu as fi avut curaj :))
    te pup cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel zic și eu, că e drăgălașă în poză dar n-aș pune mâna pe ea. :)) E ciudat că și eu am pus mâna pe multe lighioane (inclusiv șerpi și șopârle) dar pe broaște nu prea mă tentează să pun mâna, nu știu ce am cu ele. :))
      Te pup, Meg!

      Ștergere
  8. Yummy! Ce pofta mi-ai facut de inghetata!
    Ai avut o saptamana tare frumoasa! :D

    RăspundețiȘtergere