Cumpărături Farmacia Tei - Bioderma

Farmacia Tei este deja renumită ca fiind farmacia de la noi cu cele mai mici prețuri, mai ales pe zona de dermato-cosmetice! Dacă sunteți din București, o găsiți pe Bulevardul Lacul Tei, mașinile care vă lasă chiar acolo sunt 182 și 282. Pentru cele care nu aveți cum să ajungeți acolo, puteți comanda produsele de pe farmaciatei.ro, se plătește doar cu cardul și transportul prin curier costă 8 lei. Eu aveam inițial în plan să comand online fiindcă cu timpul și banii irosiți pe drum puteam să plătesc transportul care nu e foarte scump, doar că fix când am vrut eu să dau comanda s-a închis site-ul pentru mentenanță (adică nu se mai poate comanda, doar vizualiza) - încă e închis până la finalul lunii, peste o săptămână ar trebui să fie din nou posibilă plasarea comenzilor. Era destul de urgent să cumpăr unele dintre produse, de aceea am ales să mă deplasez totuși până acum.

Dar să revenim la cumpărăturile mele, toate produse de la Bioderma:


Eu am studiat înainte site-ul și m-am dus cu lista făcută, altfel probabil că plecam cu mult mai multe produse, date fiind prețurile foarte bune la toate dermato-cosmeticele, comparativ cu alte farmacii. M-am oprit doar la standul Bioderma (unul dintre brandurile mele favorite), mi-am luat pe rând toate produsele care mă interesau și am fugit cu ele la casă, să nu-mi fure nimic altceva ochii! Deja am testat majoritatea produselor, așa că o să vă spun și câteva prime impresii, în cele ce urmează...


Protecția solară pentru ten era cea mai importantă dintre toate achizițiile, fiindcă urma să mi se termine singura cremă cu factor de protecție mare pe care o aveam, respectiv ABCDerm SPF 50+! După cum puteți vedea din poze, am recumpărat-o, atât de mult mi-a plăcut, în continuare e favorita mea ca bază de machiaj, pentru zilele astea caniculare! Un review complet pentru aceasta găsiți aici, prețul actual de la Farmacia Tei fiind de 30 lei (s-a mai scumpit cu 3 lei)! Am mai luat și două creme Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+, una pentru mine și una pentru mama, în urma părerilor pozitive citite pe alte bloguri cu privire la acest produs.


Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ este o cremă cu filtre chimice (nu lasă peliculă albă pe ten), care oferă și o ușoară hidratare (eu care am tenul gras nu mai simt nevoia de o altă cremă înainte), este foarte fluidă, intră imediat în piele și nu lasă deloc peliculă uleioasă/grasă. Aspectul pe care-l lasă tenului este mat, în sensul că tenul arată exact ca după ce a fost curățat cu un gel, fără luciu, însă nu ajută la rezistența machiajului ca surata sa ABCDerm, dar cel puțin nici nu încurcă cum o fac majoritatea cremelor pentru protecție solară! Până acum îmi place mult! Prețul uneia a fost de 40,50 lei, în alte farmacii e cu vreo 10-15 lei mai scumpă. 


Crema de față Sebium Hydra am luat-o tot la recomandarea altor fete, chiar citeam la Alina că pe ea a ajutat-o și în lupta cu acneea, așa că sunt tare curioasă cum o să se înțeleagă și cu tenul meu pe termen lung. Momentan pot spune doar că-mi place consistența, se simte foarte plăcută pe ten, iar cu restul detaliilor o să revin după ce o testez o perioadă mai lungă de timp. Preț 40,50 lei!

Gelul de curățare Sebium l-am luat pentru că mi-era dor să încerc un gel de curățare nou, de vechiul favorit m-am cam plictisit, dar și pentru că aveam nevoie de unul într-o varianta mai mică, pentru vacanță (ca să nu car cu mine o sticlă uriașă), iar acesta la 100 ml mi s-a părut cea mai bună opțiune. Deși l-am folosit doar de câteva ori, cred că are șanse să devină noul meu gel de curățare favorit - curăță eficient și totuși este foarte blând cu tenul, nu lasă absolut deloc senzația de piele care ține! Varianta asta costă 10 lei, dar mai există și variantă de 200 ml și de 500 ml, iar acelea vin în recipient cu pompiță.

Loțiunea micelară Sensibio H2O în varianta de 100 ml am luat-o tot cu gândul la vacanță, dar și pentru că-mi doream să fac o comparație directă între ea și cea de la Garnier - știți că am zis de multe ori că mi se pare același lucru, dar adevărul e că nu le-am avut niciodată în același timp. Încă nu vă pot spune dacă-mi place mai mult una sau alta, dar dacă sunteți interesate revin cu detalii! Preț 11 lei!


Tot ce ați văzut mai sus au fost cumpărăturile mele, dar când am plătit la casă am mai primit și kitul de vacanță cadou, care se oferă la un produs Photoderm pentru corp - eu n-am cumpărat niciun produs pentru corp din gama asta, am avut doar cele două creme pentru față; acum nu știu dacă a greșit fata de la casă sau a vrut să fie drăguță pentru că am luat două, dar dacă ajungeți acolo puteți să întrebați (întrebam eu dacă știam, dar am citit ce scrie pe pachet abia acasă). În kit au fost următoarele:


În primul rând, portfardul îmi place foarte mult și sigur o să-l iau cu mine prin vacanțe! Apoi, dacă știam că o să primesc loțiunea micelară mini nu o mai și achiziționam, dar nu strică să am mai multe de rezervă! În rest, în kit mai era un gel de duș și o cremă recomandată după plajă, bună atât pentru ten cât și pentru corp, zic ei, însă eu o s-o folosesc doar pe corp fiindcă are destul de mult parfum în conținut. Pe cele două din urmă încă nu le-am testa. 

Acestea au fost cumpărăturile mele de la Farmacia Tei, pentru toate produsele am plătit 168,50 lei (cu tot cu crema mamei), iar eu zic că am făcut o afacere foarte bună, din orice altă farmacie plăteam cu mult mai mult (cam cu 10 lei mai scumpe sunt majoritatea produselor Bioderma cel puțin la Sensiblu)! 

Ați încercat vreunul dintre produse? Cum vi s-a părut? Vă atrage ceva în mod special? Vreți review la vreunul dintre produse?

18 comentarii

  1. Uuuu ce de produse faine! Eu nu cred ca mi-am luat nimic de la bioderma pana acum... tind spre Avene si La Roche Posay, care sunt cam tot din aceeasi familie, hihi.
    Sa le foloseti pe toate cu placere.
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie să le dai o șansă, au produse foarte bune și la prețuri mult mai mici decât alte branduri de dermato cosmetice, cum sunt Avene sau LRP (le au și ei pe ale lor, nu zic că nu, dar în unele cazuri există alternative mai ieftine la Bioderma).
      Mulțumesc! Pupici!

      Ștergere
  2. Ooo, dar ti-ai facut provizii, nu gluma! :) Oricum nu-mi fac griji, stiu ca o sa le consumi foarte rapid si ca nu sunt chiar atat de multe produse pentru tine. ;)) Sa le folosesti cu drag! Ma atrag produsele cu ambalaj albastru, arata atat de bine! ♥
    Ai facut o afacere foarte buna cu acel kit de vacanta!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi doar nu era să bat atâta drumul doar pentru 1-2 chestii? :)) Dar de unele chiar aveam nevoie!
      Nici chiar așa, mai am destule altele. :D Consum doar multe, nu neapărat și repede. :))
      Mulțumesc! La fel cred și eu legat de kit!
      Te pup!

      Ștergere
  3. Ce dragute sunt! Toate imi plac si le folosesesc si eu. Misto cado :>>

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur dacă-ți plac! Chiar mi s-a părut un gest foarte drăguț cu acel kit!

      Ștergere
  4. Sa te bucuri de toate achizitiile. Si eu visez la cateva produse dintre cele pe care ni le-ai prezentat si sper sa le bifez cat mai curand. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Îți doresc să le bifezi cât mai curând și sper ca impresiile expuse să-ți fi fost de folos. :)
      Pupici

      Ștergere
  5. Ce bine ca mi-ai amintit de ABCDerm, chiar e buna pentru vremea asta! Si eu am Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ (si variantele colorate) si imi plac mult.
    De la farmacia tei am zis ca o sa comand online, ca altfel ajung destul de greu in farmacie.
    E chiar util cadoul cu produsele travel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i așa? Cred că e cea mai excelentă bază de machiaj pentru vremea caniculară! :D Mă bucur că-ți plac și cele din gama Aquafluide, momentan și noi ne înțelegem bine - variantă colorată am avut anul trecut, din gama veche Photoderm și mi-a plăcut destul de mult și aceea.
      Te înțeleg perfect, e posibil ca data viitoare și eu să dau o comandă, acum am pierdut o grămadă de timp pe drum.
      La fel îl consider și eu! :D

      Ștergere
  6. Sa le folosesti cu placere :) Vreau sa incerc si eu produsele Bioderma.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Minunate achizitii! Produsele Bioderma sunt si preferatele mele. Pentru mine Bioderma Sebium gel si Pore refiner sunt 2 produse pe care le folosesc constant. ♥
    Sa le folosesti cu drag pe toate. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, mă bucur că mai avem încă ceva în comun! :D
      N-am uitat de Pore refiner, țin minte că l-ai mai menționat, poate data viitoare - acum aveam deja destule, mă mai așteptau și acasă o grămadă, am zis să nu mă întind chiar așa de mult.
      Mulțumesc! Te pup!

      Ștergere
  8. Ce de produse bune!! Bravo! Sa le folosesti cu drag pana la final! :)
    Daca stau bine sa ma gandesc, Farmacia Tei e destul de aproape de locul in care lucrez! :D
    Dar e aiurea acolo ca e mereu coada mare..parca e singura farmacie din Bucuresti! :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e! Mulțumesc!
      La etaj, unde sunt produsele dermato, nu era prea mare coadă când am fost eu. Jos într-adevăr, e teroare... o grămadă de case și la toate era coadă imensă. :))
      Pupici

      Ștergere
  9. ce faine sunt produsele Bioderma! nu aveau oferta cu 1+1?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, știu că și ție-ți plac! :D N-am idee, Adina. Eram atât de obosită încât nu m-am interesat de nicio ofertă, doar mi-am luat rapid de la raft ce îmi doream.

      Ștergere