Week in photos #44

Genul ăsta de postare e un exercițiu foarte util și pentru mine, abia după ce adun toate pozele la un loc realizez că în majoritatea cazurilor am avut o săptămână per total bună și multe motive de bucurie, chiar dacă rar se întâmplă să fie totul roz. Nici săptămâna asta n-a fost chiar perfectă, a fost destul de obositoare, au fost și vești mai puțin bune, a fost și caniculă foarte mare care m-a afectat de data asta chiar și pe mine... și totuși a fost o săptămână frumoasă, încărcată în sensul bun.


Mi-am început săptămână cu o vizită la Farmacia Tei, cumpărăturile vi le-am prezentat deja aici împreună cu niște prime impresii, însă ce nu v-am spus acolo e că mi-am pierdut în total vreo 3 ore pentru treaba asta (cu dus și întors). Asta pentru că e departe, dar și pentru că am căutat foarte mult timp mașina care trebuia să mă lase acolo, iar pe deasupra am mai și luat-o inițial în sensul greșit. :)) Deh, mă bătuse prea mult soarele în cap - am găsit scuză! 


În aceeași seară de luni am fost răsfățată de prietenul meu cu un pește foarte bun - iar asta o spun eu, care nu sunt o mare fană a peștelui, de obicei mănânc doar în salate. 


Marți seară am fost să vedem Ted 2! Nouă ne-a plăcut prima parte și trailer-ul la partea a doua părea interesant. Mi-a plăcut foarte mult, m-a înveselit instant de cum a început, am râs mult pe tot parcursul filmului și mi-a plăcut și cum au ales să continue povestea. A mai fost și un moment în care toată sala aveam mâinile la ochi în timp ce râdeam în hohote... dar mai mult nu spun, cele care l-ați văzut cred că știți la ce mă refer. :))


Săptămâna asta Nivea a dat startul la #operatiuneademachierea, sunt sigură că deja știți de pe facebook sau alte bloguri. M-am bucurat să descopăr cu ocazia asta noi demachiante care chiar îmi plac, dar și să am ocazia să ofer câteva premii vouă, celor care v-ați înscris la provocare! Câștigătoarele o să le anunț după ce primesc pachetul cu produsele!


Ieri am ieșit cu Ira la puțin shopping în magazinul Jumbo, v-am arătat aici ce mi-am achiziționat, dar nu v-am spus acolo că am dat și la pește în magazin! :)) Mai că-mi venea să iau acasă jucăria asta! Revenind totuși la un ton mai serios... chiar mi-a plăcut foarte mult magazinul, e relaxant să te plimbi printre raioane și să studiezi toate nebuniile de produse (îmi pare rău că n-am fotografiat pliciul pentru muște în formă de papuc).


De la Jumbo am ajuns la Unirii, unde ne-am plimbat, am stat la povești, dar ne-am și ocupat de poze, muuulte poze pentru blog... unele dintre ele fiind pentru un mic proiect mai special! Veți afla curând despre ce este vorba!


Trebuia să vă arăt și surpriza de la Ira, care știa că îmi doresc să încerc creioanele de buze de la Essence, că niciodată n-am prea multe oje, că-mi place ciocolata și că am dezvoltat o nouă pasiune, de data asta pentru pigmenți. Mulțumesc încă o dată, draga mea! Atât vă mai spun: deja m-au cucerit creioanele astea de buze, mai vreau și alte nuanțe!


Azi a fost zi de bălăceală și de stat cu burta în sus! S-a vrut a fi o ieșire relaxantă, dar eu m-am ales cu febră musculară de la înot. :)) E clar că trebuie să-mi mai lucrez musculatura, nu se mai poate!


Evident, SPF-ul și ochelarii sunt cei mai buni prieteni la plajă, chiar și când stai doar la umbră! Am stat totuși suficient de mult și-n apă, unde era soare, așa că în special pe față am tot reaplicat crema cu SPF 50+!

Cam atât pentru ziua de azi, deși am senzația că am omis ceva, însă sper că nu era nimic prea important/interesant. În momentul ăsta sunt moartă de oboseală, noaptea trecută n-am dormit mai deloc, așa că tot ce-mi mai doresc acum e să dorm bine în noaptea asta ca să nu încep cu stângul săptămâna următoare. 

Cum a fost săptămâna voastră? Cum ați profitat de vremea bună din weekend? 
O nouă săptămână minunată vă doresc!

24 de comentarii

  1. :))) am dat la peste, ce tare ai fost! :))))
    Eram sigura ca-ti vor placea creioanele!!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi nu? :)) Chiar am și prins pești! :))
      Da, da... sunt foarte mișto! La următoarea comandă pe 1001 cosmetice sigur îmi mai iau câteva nuanțe! :D
      Pupici!

      Ștergere
  2. Te-am nominalizat la The Liebster Awards. Detalii gasesti aici: http://pastiladefrumusete.com/2015/07/the-leibster-awards/

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos,eu sunt inca in vacanta,am iesit foarte putin,doar asa la terasa in apropiere sa mancam,in rest am stat in casa la racoare,pup.Dupa ce trece canicula poate ne vedem <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce bine de tine, Oana! Ai avut vacanță destul de lungă, nu te-ai jucat! :))
      Ne vedem și pe caniculă, din partea mea! :))
      Pupici

      Ștergere
  4. Ai avut o saptamana frumoasa, in ciuda caniculei si a oboselii.
    Ti-am inteles perfect introducerea. Si saptamana mea a fost asemanatoare si pot sa spun ca e deosebit de frustrant atinci cand planetele nu vor sa se alinieze. Eh....asta e!
    Nu mai pot cu "Photoderma". Trebuie sa o am si eu. Cred ca o sa merg la Sensiblu sa vad daca mai prind vreo reducere pentru ca din pacate...n-am Tei prin zona. ;))
    Te pup si iti doresc sa ai o saptamana excelenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este, Dee!
      Ai foarte mare dreptate, dar asta e, poate dacă n-ar mai fi și părți mai puțin rele nu le-am mai aprecia la fel de mult pe cele bune.
      Chiar merită din plin, mie îmi place la nebunie! De la 1 august poți să comanzi de pe siteul celor de la Farmacia Tei, dar ca să merită ar trebui să mai comanzi ceva produse sau să te combini cu cineva la o comandă. :D
      Mulțumesc, la fel îți doresc și eu ție! Te pup!

      Ștergere
  5. Imi place jucaria cu pestisori. Cred ca fetita mea ar fi incantata sa se joace cu ea. Urmatorul meu scop este sa ajung in Jumbo :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sigură că i-ar plăcea, este foarte haioasă. Dacă ne-a plăcut și nouă...
      Merită, mai ales dacă ai copil... doar că e cam „riscant” să mergi acolo cu copilul, mai ales la raionul de jucării. :))

      Ștergere
  6. Jumbo, vreau si eu sa hoinaresc pe acolo, sper sa am ocazia curand! Fain si la Tei, pe vremea cand stateam in Bucuresti nu stiam de ei, erau aproape si de zona in care lucram, ar fi fost tare bine.
    Asa e ca-s bune recapitularile astea? :D Ne inveselesc putin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când vei avea ocazia să n-o ratez, merită chiar și doar pentru relaxare. Noi cred că ne-am plimbat pe acolo mai bine de o oră. Nici eu n-am profitat de prețurile bune de la Farmacia Tei până acum și parcă mă oftic puțin că am dat cu mult mai mulți bani pe dermato cosmetice de la Sensiblu, luate la preț întreg.
      Așa este, Adina! :D

      Ștergere
  7. Si eu sufar de caldura pentru ca stau la etajul 4 si seara e cald ca in Iad aici, dar per total a fost o saptamana buna. Am avut si momente mai putin placute, dar in weekend m-am relaxat, am fost in parc cu baietelul meu, la McDonald, m-am tratat cu o coca cola, m-am vazut cu fetele, am impartit cadouri si am citit mult din Jurnalele Vampirilor. Deja ma gandesc ce carti sa-mi cumpar pentru concediu. Oricum saptamana asta va fi plina si sper eu si frumoasa, ceea ce iti doresc si tie! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În casă la noi e bine, dar drumurile pe jos din timpul zilei mă omoară, curg apele pe mine.
      Mă bucur că ai avut un weekend frumos, să tot fie la fel și de acum în colo!
      Mulțumesc, la fel îți doresc și eu ție! Pupici!

      Ștergere
  8. Eu am profitat de racoarea muntelui in acest week-end, a fost asa de bine :) O saptamana frumoasa iti doresc! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce frumos și ce bine de tine! Chiar merge de minune o escapadă la munte în perioada asta!
      Mulțumesc la fel! Pupici!

      Ștergere
  9. Frumoasa si vesela saptamana. Asta care urmeaza sa fie si mai si! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea! Momentan a început bine! :D
      O săptămână frumoasă și ție!

      Ștergere
  10. Frumoasa saptamana ai avut! Abia astept sa vad si eu Ted 2, prima chiar a fost super haioasa! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te pot contrazice! :D Dacă ți-a plăcut prima parte, eu zic că o să-ți placă și ăsta!
      Te pup!

      Ștergere
  11. foarte draguta saptamana ta! am vazut si eu ted, dar mi s-a parut un pic cam tras de par :). en fin, bine ca l-am vazut acasa si ca nu am dat banii la cinematograf :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ideea în sine e trasă de păr, așa a fost și primul. Dar mie mi-au plăcut ambele, mi s-au părut haioase. Depinde oricum de gusturile fiecăruia, eu îl văd ca pe un fel de desen animat pentru oameni mari. :))

      Ștergere
  12. Ce dragut ca iesiti si va ganditi la proiecte impreuna..bravo! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere