Plăceri, obsesii, vise... de femeie

La mulți ani, femei frumoase! Să fiți fericite și iubite în fiecare zi!

Azi sper că ați avut o zi bună, că v-ați bucurat de orice atenție primită și că v-ați simțit speciale, pentru că sunteți cu siguranță, fiecare e în felul ei. Dacă acum niște ani mi-aș fi dorit să fi fost băiat, azi mă bucur de faptul că sunt femeie și de toate lucrurile care vin la pachet cu asta, bune sau mai puțin bune. Avem plăceri, obsesii și vise doar de noi înțelese, ne bucurăm la lucruri mărunte, precum un nou ruj sau o nouă rochie, simțim că putem să cucerim lumea doar pentru că într-o zi ne stă părul bine sau pentru că purtăm pantofii preferați sau poate parfumul preferat... și câte și mai câte trăiri de genul ăsta, din niște banalități până la urmă, dar unele importante pentru noi.


Cred că avem în general mai multe motive să zâmbim și mai multe lucruri care ne aduc bucurie, decât bărbații, ne entuziasmăm mult mai repede la toate nimicurile, dar dacă nimicurile alea ne aduc bucurie... e tot ce contează! Poate rujul ăla care ți se pare bestial nu te face să pari mai frumoasă în ochii altora, dar dacă-ți place și te face să te simți mai bine... e tot ce contează. Despre asta cred că e vorba în mod special în cosmetică, în domeniul ăsta aparent atât de superficial - e despre cum te simți mai mult decât cum arăți.

Le au și ei pe ale lor, poate nici noi nu le înțelegem unele plăceri, dar cred că și un bărbat e de acord că noi avem mai multe plăceri, obsesii și vise! Nu sunt vreo feministă, nu despre asta e vorba, poate doar că suntem speciale într-un mod diferit și că asta nu e un lucru rău, ba din contră.

Și că tot am pomenit de obsesii și de vise, trebuie să menționez și cea mai nouă obsesie, cel mai recent vis cosmetic... produsele Tarte!


Nu o să fac acum o listă completă cu visele mele actuale, e prea lungă și conține multe, foarte multe și nu sunt toate lucruri materiale. Tot ce am vrut să vă transmit azi e să vă simțiți speciale... pentru că meritați! Și să puneți mai mult accent pe produse care vă fac să vă simțiți mai bine în pielea voastră și să vă stresați mai puțin de cum vă văd ceilalți.

14 comentarii

  1. Sper ca ai avut parte de o zi speciala! A mea a fost foarte frumoasa, cu intilniri cu fetele, flori si daruri frumoase si neasteptate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa le bifezi pe toate! Femei suntem si e greu sa nu dorim ceva nou!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, ce-mi doresc mult cu siguranță o să bifez la un momendat. :D
      Așa este, suntem visătoare și ne dorim uneori cam prea multe... :))

      Ștergere
  3. Da, eu din pacate nu am simtit ca este sarbatoare :(
    Sper sa ti se indeplineasca visele pe care le ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău. :( Poate vei compensa în weekend!
      Mulțumesc!

      Ștergere
  4. La multi ani, sper ca ai avut o zi minunata ieri! Noi am primit la munca sedinte de machiaj de relaxare, flori si bomboane :) A fost foarte dragut!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mulți ani, draga mea! Chiar am avut o zi bună, mă bucur că și tu la fel, chiar a fost foarte drăguț răsfățul primit la muncă!
      Te pup!

      Ștergere
  5. Mhmmm, da, Tarte! I feel your pain!:)) Macar un blush mic acolo mi-ar placea si mie sa am de la ei! Cat despre binecuvantarea sau blestemul de a fi femeie...it comes with the part! E si bine, e si rau, banuiesc insa ca e un motiv bine intemeiat pentru care suntem construite asa cum suntem, cu toate cochetariile si sofisticarelile noastre! Mare pupatura intarziata de 8 martie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un blush aș vrea și eu, dar nu numai. :))
      Așa e, nici n-am vrut să aduc în discuție părțile mai puțin bune, că n-are rost, le știm toate. Mai bine ne concentrăm pe partea plină a paharului.
      Te pup și eu! La mulți ani!

      Ștergere
  6. I want them all, pe principiul asta sunt si eu...pacat ca trebuie sa fim si cumpatate uneori. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E, nici chiar toate, doar foarte multe. Mai trebuie și asta, într-adevăr. :)) :*

      Ștergere
  7. Si eu le vad pe Insta...si arata senzational! :D

    RăspundețiȘtergere