Review: Catrice Liquid Camouflage concealer

Sunt într-o continuă căutare a concealerului perfect, nu știu dacă o să-l găsesc vreodată, însă de-a lungul timpului am descoperit multe care m-au mulțumit, iar cel despre care vreau să vă vorbesc azi este unul dintre ele. Știu că e foarte popular și apreciat Catrice Camouflage cream (am scris și despre el aici), însă despre varianta lichidă n-am citit sau auzit prea multe și e păcat, pentru că e un produs bun și foarte accesibil, așa că trebuia să-l aduc în atenție și pe Catrice Liquid Camouflage concealer!

O să menționez de pe acum un fel de concluzie - dacă ceea ce căutați la un concealer e o acoperire cât mai mare, atunci continuați să citiți, însă dacă vă plac concealerele lejere, cu efect iluminator, atunci nu e pentru voi.


Eu l-am achiziționat de aici, unde costă doar 16,5 lei, am verificat și la standul Catrice din Debenhams și din păcate acolo nu îl au. Produsul are 5 ml, valabilitate 6 luni de la deschidere și e puternic parfumat, are o aromă florală foarte plăcută, dar puternică (mie nu mi-a provocat însă nicio neplăcere, deși am atât ochii sensibili, cât și pielea din jurul lor).

Ambalajul e dintr-un plastic grosuț și rezistent, iar aplicatorul cu burețel ca de gloss.


Fiind un concealer cu o putere de acoperire mare, trebuie dozat cu atenție, ce iese pe aplicator e chiar prea mult pentru aplicat sub ambii ochi, însă ăsta e și un lucru bun, că nu se consumă deloc repede, cei 5 ml ajung pentru destul de mult timp. E însă mai pretențios și în rest, pentru a arăta natural trebuie aplicat cu mișcări ușoare de tapotare, nu de întindere, altfel se va fixa în liniile fine - mie-mi place să-l aplic cu o pensulă pufoasă, însă merge minunat și cu un burețel umed și nu e chiar rău nici cu degetul, în caz că preferați metoda asta. 

Dozat cu atenție și aplicat cum am precizat mai sus, arată superb pe piele, chiar nu arată deloc încărcat în primă fază, însă trebuie obligatoriu fixat bine cu pudră și în același timp pudra să fie cât mai lejeră (preferabil pulbere, iar când e posibil, tehnica de baking e minunată pentru concealerul ăsta) - fără pudră se va strânge imediat și în cele mai fine linii posibile, iar dacă pudra e mai grea sau chiar matifiantă, dă un aspect nu tocmai plăcut, încărcat. 

E per total un concealer mai pretențios, însă asta e ceva normal pentru un concealer cu o acoperire mare, dar am ținut totuși să precizez. Mie cel mai mult îmi place să folosesc pudra Elf High Definition undereye setting powder (fac o pereche minunată împreună pentru că pudra oferă și efect de luminozitate, ceea ce lipsește concealerului) sau, când am timp, backing cu orice pudră pulbere. O altă idee bună pentru a-i da un aspect mai natural și luminos sub ochi, e aplicarea unui alt concealer lejer peste el.


Eu îl văd potrivit și pentru a acoperi imperfecțiuni de pe ten, iar ca o idee de cum acoperă puteți vedea în colajul de mai jos - e important să precizez că am pus un strop de produs și l-am întins pe o zonă mai mare decât se vede în poză, din încă un strat cred că acoperea aproape perfect.


Eu am nuanța #010 Porcellain, care chiar e foarte deschisă, spre deosebire de cea de la varianta cremă care e cam închisă, însă văd că pe site  mai e doar o bucată în prezent din nuanța asta, dar mai e și o alta disponibilă.

Din punctul meu de vedere, e un concealer foarte bun, mai ales pentru prețul pe care-l are! N-aș putea să spun că-mi place mai mult sau mai puțin decât varianta cremă, pentru că le folosesc în scopuri diferite - pe cel cremă îl folosesc pentru a ascunde mici imperfecțiuni de pe ten, când e cazul (sub ochi nu-mi place), iar pe acesta pentru a ascunde cearcănele și întind mâna spre el în special după nopțile în care n-am dormit suficient.

Repet ce am spus și la început, nu e pentru oricine și aș adăuga că nu-l recomand cuiva cu pielea puternic ridată sub ochi, însă dacă aveți doar linii fine și cearcăne urâțele de ascuns, atunci sunt șanse mari să vă cucerească (iar la banii ăștia nu sunt multe de pierdut, iar cu o comandă pe site puteți face afaceri frumușele și cu alte produse la prețuri mai bune decât în alte magazine).

L-ați încercat? Cum vi se pare? Vă atrage? Ce căutați de obicei la un concealer?

14 comentarii

  1. Chiar are o putere mare de acoperire!
    In general folosesc corectoarele in functie de cea care ma priveste in oglinda dimineata. Daca peisajul e acceptabil folosesc ceva usor daca am parte de ceva inspaimantator... sa fie acoperire! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel fac și eu, aleg în funcție de nevoile din ziua respectivă! :D
      Pupici

      Ștergere
  2. Suna interesant! De la Catrice am cateva oje foarte misto! Dar la concealere nu m-am uitat! Pana acum, evident! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am și eu niște oje superbe de la ei, dar din game care din păcate n-au ajuns și la noi. Mă bucur dacă te-am convins să arunci un ochi și la concealer! :D

      Ștergere
  3. De obicei ma deranjeaza daca astfel de produse sunt puternic parfumate, dar daca sunt eficiente chiar accept acest lucru. Pretul si calitatea este foarte buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă știi că-ți ia din plăcea de a-l folosi, poate e mai bine să alegi altceva, totuși. Așa e, raportul preț/calitate e excelent!

      Ștergere
  4. Pe mine m-a convins din descrierea ta si i-as da o sansa pe viitor :)
    Te pup, zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că te-am convins cu ce am povestit!
      Te pup, zi frumoasă!

      Ștergere
  5. Nu l-am incercat, desi am fost tentata cand am dat comanda pe 1001. Am unul asemanator de la Aura, din DM...
    Am avut unul de la Flormar care mi-a placut destul de mult...fata de altele...desi nu am incercat foarte multe...
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la Aura n-am încercat nimic în afară de oje, m-am mai uitat pe la produsele de makeup dar nu știu de ce nu m-au atras.
      Pupici

      Ștergere
  6. Am tot citit despre acest concealer si ma bucur ca i-ai facut un review exact cum imi place si m-ai convins , mai ales ca inca sunt in cautarea unui corector perfect pentru ten uscat . Am unul de la Yves Rocher dar mai mult ilumineaza ! Am sa il cumpar pe acesta pana la urma ptr ca sincer ma enerveaza cand vreau sa ascund cearcanele si nu am un rezultat cat de cat eficient ! Catrice au produse bune , pacat ca nu le gasim decat on line ! Pupici !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-a fotst de folos postarea,sper să-ți placă dacă îl vei încerca, te aștept cu impresii!
      Așa e, chiar au multe produse foarte bune! În București se găsesc și-n magazinele fizice, nu știu în altă parte, însă nici aici nu sunt toate, sunt mult mai puține decât online.
      Pupici!

      Ștergere
  7. Chiar eram curioasa de el :) auzisem ca este dupe pentru Nyx. Trebuie sa mi-l cumpar si eu, mai ales ca nu are un pret mare :D Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care de la Nyx? N-am auzit și m-ai făcut curioasă, cu ce am încercat eu de la Nyx nu se asemănă prea mult. :D
      Sper să-ți placă dacă-l vei cumpăra!
      Te pup!

      Ștergere