15 Weird Questions Tag

Încerc să-mi reintru cu toate într-un ritm cât de cât normal și sper să-mi iasă în următoarea perioade mai bine decât săptămâna trecută, despre care nici nu vrea să povestesc (de aceea am ales să nici nu mai public postarea week in photos care trebuia să apară ieri), iar printre toate să pot face loc și blogului, pe care simt că l-am neglijat prea mult și nu mă simt deloc ok cu asta. Iar dacă tot am primit în urmă cu câteva săptămâni leapșa asta ciudată de la Deena, am decis că acum eu un moment bun s-o completez, mai ales că genul ăsta de leapșă cu întrebări ceva mai personale n-am mai făcut de foarte mult timp. Haideți să vedem...

1. What's a nickname only your family calls you?

Miky și chiar doar cei din familie îmi mai spun așa. Trebuie să-i fac să renunțe și să se obișnuiască cu Ella...

2. What's a weird habit of yours?

Sunt sigură că am mai multe, dar probabil cel mai ciudat e că de multe ori nu pot să adorm dacă nu am mâna la gât, în genul ăla de parcă vreau să mă sugrum singură. De multe ori stau așa și ziua, la calculator de exemplu (evident, asta dacă nu scriu că atunci am nevoie de ambele mâini). Cred că am rămas cu obiceiul ăsta bizar de la operația la tiroidă, când aveam grijă s-o ocrotesc. :))


3. Do you have any weird phobias?

Gândacii intră la ciudat? Cred că e singura fobie pe care o am, nu pot nici să-i alung, nici să-i omor... țip și fug ca nebuna de ei. Nu e vorba de frică, știu că sunt inofensivi, dar nu-i suport și pace. Mai bine pui un șarpe pe mine decât un gândac, cu reptilele n-am nimic, îmi sunt simpatice chiar.

4. What's a song you secretly LOVE to blast and belt out when you're alone?

Nu cred că am vreunul și oricum n-am obiceiuri din astea, n-aș putea să mă ascult nici eu la cât de afonă sunt. Fac doar playback...:))

5. What's one of your biggest pet peeves?

Nu-mi vine nimic în minte în momentul ăsta...

6. What's one of your nervous habits?

Cred că doar rosul buzelor, pe care nu-l fac însă dacă am un balsam sau ruj aplicat. Având ceva îmi dau seama și n-o mai fac - de aia consum eu așa repede balsamurile de buze, le aplic în repetate rânduri când n-am ruj (adică de obicei acasă), pentru a nu le mai roade, nu doar pentru a hidrata.


7. What side of the bed do you sleep on?

De obicei prefer la margine, dar în ultimii ani am dormit la perete acasă, iar în rest depinde. Nu știu de ce prefer aici la perete, dar oricum, când am patul doar pentru mine mă întind pe tot.

8. What was your first stuffed animal and what was its name?

Nu cred că a fost primul, dar a fost preferatul meu - ursul Coccolino (de la faimosul balsam de rufe). Evident că i-am păstrat numele „original” și l-am iubit așa de mult că era peticit tot săracul. Habar n-am ce mi se părea așa de special la el, aveam alte plușuri mai frumoase, colorate, dar pe niciunul nu l-am iubit ca pe Coccolino.


9. What's the drink you ALWAYS order at Starbucks?

Deși nu sunt mare fană Starbucks, totuși când mai ajung printr-unul șansele cele mai mari sunt să-mi comand un frappuccino. Cel mai probabil cu caramel.


10. What's the beauty rule you preach.. but never ACTUALLY practice?

La plajă nu reaplic SPF pe corp chiar pe cât de des ar trebui și așa mă aleg cu ceva bronz în fiecare vară; noroc că măcar nu mă prăjesc urât pe corp. În schimb, de ten am mult mai mare grijă și reaplic foarte des protecția solară - când vine vorba de ten respect cu sfințenie toate regulile de îngrijire.

11. Which way do you face in the shower?

La duș nu stau într-un loc, mă tot învârt. Iar în cadă (prefer varianta asta, o aleg de obicei) stau după cum e modelul...

12. Do you have any 'weird' body 'skills'?

Eu zic că n-am, cineva insistă însă că merge menționat aici că-mi pot băga degetele sau unghiile în ochi fără probleme, într-un mod destul de ciudat. :))

13. What's your favorite 'comfort food'/food thats 'bad' but you love to eat it anyways?

Asta e simplă: cartofi prăjiți acasă, pizza la restaurant. Alegeri nesănătoase clasice.

14. What's a phrase or exclamation you always say?

„Să-mi bag... picioarele.” - cred că asta o zic cel mai des, dar rar în public.

15. Time to sleep- what are you ACTUALLY wearing?

Pantaloni de pija comozi și eventual copilăroși (ursuleți, bulinuțe) și un tricou/maiou. Nu îmi plac bluzele de la pijamale, în special pe alea cu mânecă lungă nu le suport. Iar în chestii elegante nu mă simt conforabil nici dacă e mătase.

Cam asta a fost, iar dacă cineva vrea să preia leapșa asta e invitata mea, însă vreau să dau și câtorva fete în mod special: Ira, Georgiana, Camelia, Alina.

Zilele următoare sper să ne citim și cu ceva mai serios, am atâtea subiecte în plan și articole parțial pregătite că nici nu știu cu ce o să încep.

Mi-ar plăcea să citesc răspunsurile voastre în comentarii sau măcar la întrevarea... 
Care e cel mai ciudat obicei al vostru?

12 comentarii

  1. Multumesc, draga mea! E haioasa leapsa si mi-au placut raspunsurile tale! Iti urez o saptamana usoara si senina. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur și mi-ar plăcea să-l citesc și la tine! :D Săptămână ușoară și frumoasă și ție! Te pup!

      Ștergere
  2. Hahaha! Si eu am dexteritate cand vine vorba de bagat degete in ochi. ;))
    Gandacii si toate orataniile mici ma ingrozesc si pe mine si.. optez fix pentru aceleasi mancaruri nesanatoase. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur să aflu că nu sunt singura! :))
      Ce de lucruri mai mult sau mai puțin ciudate avem în comun. :D
      Pupici!

      Ștergere
  3. Mmm cel mai ciudat obicei al meu?!?
    As putea alege cel mai enervant si cel mai urat...faptul ca trag si eu de pielea buzelor...si uite asa ajung sa imi dau sangele uneori si apoi sa ma vait ca "Au, ce ma doare! :)))
    Un obicei ciudat mai aveam in urma cu ceva ani, in care imi asortam lenjeria cu sosetele, sau lenjeria : chiloti si sutien pe culoare. Dar cel mai des o faceam cu una din ele si cu sosetele :)))
    Te pup si spor! Te astept cu mare drag!!!! Stiu ca ai idei multe si stiu ca le vei asterne in cele din urma! Cand vei simti ca e timpul! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încearcă și tu metoda mea, să ai mereu ceva pe buze... un ruj, gloss, balsam. Eu doar așa mă pot abține. :))
      Tare asta, n-am mai auzit lume care să asorteze lenjeria cu șosetele. :))
      Mulțumesc mult, încerc să-mi reintru într-o oarecare normalitate cu blogul, dar nu vreau să forțez lucrurile, totuși.

      Ștergere
  4. Faina leapsa! O s-o fac si eu daca am timp. Obicei ciudat? Nu-mi vine nimic in minte acum, dar sigur e ceva.

    RăspundețiȘtergere
  5. la 3 parca eu am scris!

    chiar voiam sa zic ca fur tag-ul, dar o particica din mintea mea imi spune ca l-am facut deja, o sa verific sa fiu sigura ;)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, tare. :))
      Să verifici, eu nu-mi amintesc să-l fi citit la tine, dar poate a fost mai de mult și mi-a scăpat. :D

      Ștergere
  6. Foarte fain tag-ul. L-am "furat" si eu, duminica il postez :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-a plăcut, o să intru când postezi să aflu și răspunsurile tale. :)

      Ștergere