Week in photos #85

Am avut o săptămână plină și foarte frumoasă, nu o să mă plâng nici măcar de vreme fiindcă am încercat pe cât posibil să nu las ploile și temperaturile scăzute să-mi strice buna dispoziție, chiar dacă visez în fiecare zi la vară, la căldură. Însă până atunci n-am de gând să stau închisă în casă și doar să visez la zilele alea, așa că încerc să profit de orice ieșire, indiferent de vreme.


Am început de luni cu o plimbare prin Herăstrău, în plan era să mergem cu bărcuțele, dar pentru că vremea era destul de rece și bătea un vânt puternic am renunțat la idee și ne-am bucurat doar de o plimbare prin parc, dar ne-am și îndulcit (la propriu) timpul petrecut acolo, cu gogoși, vată de zahăr, popcorn și alte prostii nesănătoase dar gustoase.


Cred că a fost prima oară când am ales topping cu kiwi pentru gogoși, însă a fost o alegere bună, chiar mi-a plăcut mult. Apoi, cu burta plină am plecat către Orășelul Copiilor, unde am profitat de ocazie să mă dau prin toate nebuniile, n-o mai făcusem de mult.


Ador adrenalina și asta mi se pare cea mai sigură, așa că am luat la rând tot ce știam că e mai interesant - am început cu chestia din imaginea anterioară, în care nu m-am mai dat niciodată și mi s-a părut cea mai tare de la noi (exceptând ciocanul), pentru fapul că te învârte ceva vreme și cu capul în jos, iar apoi am continuat cu ce cunoșteam deja - caruselul, apoi Xtreme Splaner (preferatul meu pe la 14-15 ani, mi-a plăcut și acum) și am încheiat cu Crazy Dancing. Am mai ochit ceva nou, dar deja eram prea amețită și n-am vrut să risc.

Îmi era dor de distracții de tipul ăsta, iar acum visez (iar, uitasem pentru o vreme) la marile parcuri de distracții din alte țări.


M-am ofticat destul de tare că n-am apucat să cumpăr beauty kit-ul Marie Claire, nu-mi venea să cred că s-a epuizat atât de repede stocul, însă asta e, m-am consolat doar cu revista, pe care abia ce o primisem marți, cu o zi în urmă. Mi s-a părut chiar interesant conținutul, deși nu tocmai cel de beauty... ironic. 

Că tot apare în poză, menționez și unghiuțele mele cât se poate de simple, albe și fără nicio adăugare. Planul era să fac un model pe baza albă, aveam o idee destul de clară, însă mi-am reamintit cât de bine arată albul pe unghiile scurte și le-am purtat așa câteva zile.


Am scris și pe facebook că joi am fost la lansarea oficială a noilor produse de la Yves Rocher, iar pentru că eu n-am mai ajuns de mult într-un magazin de-al lor am profitat să studiez și noutățile mai vechi, dintre care a intrat direct pe wishlist loțiunea de corp cu SPF 50+!


După eveniment am rămas cu Camelia la Starbucks, unde eu mi-am ales (ca de cele mai multe ori) un frappuccino cu caramel. Nu frecventez prea des cafeneaua asta, nu sunt mare fană, dar din când în când mi se face dor. Pentru că ne-am întins la vorbă ca de obicei, am petrecut acolo ceva vreme bună și ne-am „bucurat” de joaca vremii - ba soare și cald, ba vânt puternic și ploaie... dar nici măcar asta nu ne-a izgonit.


A fost destul de amuzant să merg pe stradă cu coșul de la Yves Rocher plin de produse, atrăgeam peste tot privirile, însă și mai amuzant a fost când a început să plouă torențial și cu piatră, o adevărată distracție. Despre produse o să scriu pe blog într-un viitor cât mai apropiat, dar vreau mai întâi să încerc produsele.


De la Camelia am primit uleiul de păr Moroccanoil în varianta light, știa că vreau să-l încerc și în seara aia l-am și pus la treaba, dar deocamdată mă limitez la a spune că pe jos n-am căzut de cât e de bun.


Milano și Torino... într-o zi de sâmbătă. Desigur, doar pizza care le poartă numele, pe care le-am ales și savurat cu dor de Italia (deja, da!). Într-o zi o să ajung și în cele două orașe, chiar dacă nu sunt în capul wishlist-ului, dar sunt acolo, pe lista de dorințe.


Pe seară ne-am bucurat apoi de o plimbare prin București și de evenimentul Spot lights, am fost surprinși de cât de multă lume a ieșit, dar tot am savurat plimbarea, chiar și cu puțină înghesuială. Eu sunt oricum înnebunită după tot ce înseamnă lumini și luminițe, așa că astfel de proiecții pe clădiri mi se par foarte tari și nu ratez nimic.


Cel mai frumos a fost spectacolul de la Cercul Militar Național, cel puțin din ce am văzut noi și mi-a părut rău doar de faptul că n-a durat și mai mult.


Am avut noroc sâmbătă seară și de o vreme destul de bună, dar și de un cer superb, care a făcut întregul peisaj și mai frumos! Păcat că pozele nu pot reflecta suficient asta...


Mă opresc aici cu pozele și poveștile, am încercat să mă rezum la ce mi-a plăcut cel mai mult din săptămâna asta, că altfel aș mai fi putut să vă arăt și povestesc multe. Sper că ați avut și voi parte de o săptămână cât mai frumoasă, iar următoarea să fie și mai bună!

Cum a fost săptămâna voastră? Cum v-ați petrecut weekend-ul?

26 de comentarii

  1. Pupicei, imi pare rau ca nu ne-am vazut la YR, si imi pare si mai rau ca n-am iesit si eu la Spot lights, te pup <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare și mie rău că nu ne-am văzut. :( Păcat și că n-ai ieșit la Spot lights, a fost super fain!
      Te pup!

      Ștergere
  2. Deci ... si deci din nou ... pizza aia arata intr-un mare fel. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arată bine dar nu știu dacă ar fi fost tocmai pe placul tău. :)) Poate doar Milano, asta din față, că Torni avea ardei iute, eu m-am liniștit după o felie. :))

      Ștergere
  3. Si eu am pus in wish list lotiunea pentru corp cu SPF 50 de la Yves Rocher. Apropo, m-au cucerit noutatile lor. <3 Te pup!
    beautybysunshine.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are o formulă foarte ok, iar experiența avută anul trecut cu un lapte de corp cu SPF de-al lor a fost foarte bună. M-au cucerit și pe mine noutățile! :D
      Te pup!

      Ștergere
  4. Ce saptamana frumoasa ai avut!
    Trebuie sa recunosc ca m-ai tentat extrem de tare cu lotiunea YR. SPF 50? Yay! Perfect!
    Imi plac mult evenimentele la care participati si daca mai reusiti sa legati si noi prietenii, e suuuper!
    O saptamana frumoasa, draga mea!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar a fost! Este foarte interesantă loțiunea, cu prima ocazie cred că o s-o iau.
      Prieteniile legate e partea cea mai frumoasă și cel mai mare câștig din activitatea asta de blogger, în opinia mea. Așa că sunt de acord cu tine!
      Săptămână frumoasă și ție! Te pup!

      Ștergere
  5. Am fost la Zilele Brasovului si ne-am bucurat sa vedem multe flori, lucruri artizanale, gentute crosetate. N-am cumparat nimic chiar daca am fost tentata, dar am preferat sa ne retragem la Beraria Ciucas, unde era plin de oameni si voie buna si sa ne bucuram de mici si bere fara alcool. Dupa care am facut o lunga plimbare prin parc si ne-am dat in masinute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumos ați petrecut, să tot fie astfel de ieșiri faine!

      Ștergere
  6. Nici eu n-am apucat sa iau kit-ul de la Marie Claire. Ma gandeam sa le scriu sa reinnoiasca stocul, chiar mi-l doream pe asta :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg, mi-l doream și eu foarte mult în special pentru parfumurile mini, dar asta e, n-ar fi avut cum să reînnoiască stocul. Asta e, poate următorul o să fie și mai interesant, ne consolăm atunci. :))

      Ștergere
  7. Ce faina e ultima poza!!!! Din pacate, nu am ajuns nici anul asta la luminite...si asa rau imi pare! :(
    Kitul de la marie Claire nu l-am apucat nici eu....
    In schimb ma bucur ca am reusit sa imi cumpar doua arome de gel de dus YR iar unul e cu menta si zmeura si da, imi place combinatia! :) Totusi, mi se par mai misto cele cremoase! :D
    Pupici si o saptamana reusita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, îmi place și mie cum arată! Îmi pare rău, poate reușești anul viitor! Iar astfel de proiecții se mai fac și cu alte ocazii.
      Kit-ul l-a prin numai cine a fost pe fază în prima oră. :))
      Ca textură sunt mai plăcute cele cremoase, dar merită și astea de dragul aromei. Sunt oricum unele cremoase și în gama asta, cel cu cocos de exemplu.
      O săptămână frumoasă și ție! :*

      Ștergere
  8. Superbe fotografii. Pe mine vremea urata, ploioasa pur si simplu ma distruge, Vreau soare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Te înțeleg, nu mi-a plăcut nici mie niciodată vremea mohorâtă, ploaia nici atât, dar asta e. Dacă stăm triste n-o să se schimbe nimic, e mai bine să căutăm lucruri de care să ne bucurăm și pe vreme mai urâtă. :D Sunt totuși cu tine în privința soarelui, și eu vreau. :))

      Ștergere
  9. Ce bine arata pizza !
    Si eu sunt foarte curioasa in legatura cu uleiul de par , poate faci un review dupa ce iti formezi o parere :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost bună, mi-a plăcut în special blatul, seamănă cât de cât cu cel italian tradițional.
      Cu siguranță o să revin cu mai multe impresii pentru ulei, dacă nu într-o postare dedicată, atunci într-un articol cu mai multe produse. :D

      Ștergere
  10. E bine ca nu vi s-a facut rau in parcul de distractii dupa ce ati mancat.
    Mmm, am vazut si ceva lavanda in cos.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am fost singura care m-am dat în atâtea. :)) De frică să nu mi se facă rău de la atâta amețială m-am oprit din a mă mai da în ceva. :D
      Dacă-ți place mirosul de lavandă sigur ți-ar plăcea și gama asta, e destul de autentic!

      Ștergere
  11. Ce saptamana frumoasa si colorata ai avut! Sa ai parte de una si mai si!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Săptămână cât mai frumoasă și ție!

      Ștergere
  12. Foarte tari pozele de la Spotlight! ♥
    Eu am rau de miscare si ametesc imediat... :(( Asa ca nu m-am mai urcat in carusel si chestii de genul de cand eram mica.
    Pe mine m-a deprimat vremea. Nu am avut chef de absolut nimic, dar m-am plans aproape in fiecare zi de asta. :))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos!
      Deși nu știu cum e să ai rău de mișcare, îmi imaginez că nu e plăcut și e mai bine să nu experimentezi cu așa ceva, în cazul ăsta. :(
      Nu e plăcut deloc să avem parte de o așa vreme în perioada asta, când ne-am aștepta la cu totul altceva, dar e bine să încercăm să ne ridicăm cum putem moralul! :D Și să ne consolăm că trebuie să vină și zilele alea frumoase... speranța moare ultima! :))
      Pupici!

      Ștergere
  13. Ce mult mi-ar fi placut sa ne vedem joi la YR! Eu am ajuns mai pe seara, dupa job, chiar dupa ploaia torentiala. Mi-ai facut pofta sa merg intr-un parc de distractii. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-ar fi plăcut și mie să ne vedem, parcă a trecut o veșnicie de când ne-am văzut ultima oară.
      Mă bucur că ți-am făcut poftă de mers într-un parc de distracții!
      Te pup!

      Ștergere