Favorite non-beauty - Aprilie 2016

Nu a fost luna aprilie tocmai cea mai bună pentru mine, s-au tot întâmplat lucruri mai puțin plăcute, vremea urâtă mi-a dat de multe ori planurile peste cap, iar alteori au intervenit diverse altele care să-mi strice planurile, dar privinând în urmă, tot am găsit câteva lucruri și momente favorite despre care vreau să vă vorbesc în postarea asta - urmează și postarea cu favoritele lunii ce include produse cosmetice, azi scriu despre orice alt tip de favorite.


Accesoriile mele favorite au fost puține dar faine, o gentuță și câteva perechi de cercei. Gentuța e de la Avon și-mi e tare dragă (o puteți vedea mai bine aici, într-o ținută de vara trecută), n-o mai purtasem de mult și nu știu de ce, poate pentru că nu e tocmai cea mai încăpătoare, dar uneori exact ăsta e avantajul, că mă „forțează” să mă limitez la strictul necesar, în loc să car toată casa după mine.

În cazul cerceilor, întâmplarea face să fie toate trei perechile dintr-un set de la Bershka (mi-a luat ceva să-mi amintesc de unde sunt), din care cred că mai făcea parte încă o pereche (habar n-am care) și-mi place pentru că sunt micuți dar de efect. Dacă geanta încă mai e șanse să se găsească, cerceii nu cred că mai există, îi am de vreo 2-3 ani. Am mai purtat și alți cerceluși în ultimele săptămâni, am prea mulți simpatici, dar ăștia trei m-au atras cel mai mult, îmi era dor de ei.


Nu puteam să nu includ tricoul meu favorit din ultima vreme... sau imprimeul favorit, care îmi place și ca mesaj, dar și cum e „decorat”. Cred că l-am luat pe la început de aprilie din New Yorker, eram în căutare de cadouri și mi-a atras atenția, așa că n-am putut să-l las acolo, iar în ultima perioadă l-am tot purtat în ținute lejere, de zi cu zi.


Îmi place prea mult noul mod în care mi-am aranjat toate bijuurile și simțeam nevoia să mai precizez încă o dată și aici - în poză sunt doar câteva dintre ele, ideea fiind că sunt mult mai lejer aranjate și în felul ăsta pot vedea mai bine tot ce am; mi-am dat seama că din cauza asta toată iarna am evitat să mai port ceva (de multe ori nici măcar cercei n-am purtat), fiindcă erau toate vraiște prin o sută de cutii și-mi era lene să caut prin ele.


Desertul favorit al lunii au fost clar ciocolatele Milka Collage, nu mai știu de câte ori am mâncat din fiecare sortiment, am pierdut numărul, iar asta spune multe fiindcă de obicei mă plictisesc și tot variez dulciurile pe care le mănânc, dar astea au ceva.


Evenimentul organizat de Dana a picat pentru mine la fix, după niște zile urâțele și trebuia menționat, ca una dintre cele mai faine ieșiri din aprilie, dar și ca local favorit, chiar și ca sâmbăta favorită. Unde mai pui că purtam fix tricoul menționat mai sus. :)) Nu, nu l-am purtat zilnic, nici chiar așa.


Suits a fost serialul favorit al lunii, nu mai văzusem vreun episod din el de ceva timp, cred că de anul trecut, dar după ce am reînceput să-l urmăresc am fost din nou captată de povestea care devine din ce în ce mai interesantă - sau aș putea să spun că abia acum devine cu adevărat interesant. Abia aștept niște episoade noi, ultimul văzut m-a lăsat cu multe semne de întrebare.

Cam astea ar fi de menționat pe luna aprilie, iar acum nu pot decât să fiu optimistă că luna mai o să fie foarte bună, deocamdată a început super bine și sper să fie tot așa, am destule planuri faine pentru următoarea perioadă, care implică plimbări, distrație, bucurat de pasiunile pe care le am și de lucrurile mărunte din jur, dar poate și ceva experiențe noi. Cam multe? Posibil, dar nu despre asta ar trebui să fie vorba în viață?

Cum a fost luna aprilie pentru voi? Care au fost favoritele non-beauty ale ei?

22 de comentarii

  1. Sper ca totul se va remedia pentru tine >:D< Nici la mine nu a fost o luna prea buna :/
    Imi place la nebunie gentuta, mai ales culoarea ei. Si eu ador ciocolata asta noua de la Milka, defapt imi place orice de la Milka =))
    Suits este un serial super si mie imi place la nebunie :) Cateodata imi pare rau ca nu am dat la drept numai din cauza serialului astuia :))
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se rezolvă toate cu timpul și ce nu se mai poate rezolva... trece. :D Îmi pare rău că n-a fost nici la tine o lună prea bună, parcă la nimeni n-a fost, dar hai că mai o să compenseze, așa sper!
      Mă bucur că-ți place gentuța, iar de Milka... e și printre favoritele mele ca brand, nu doar sortimentele astea.
      Ce mă bucur că nu sunt singura căreia îi place mult serialul ăsta.
      Te pup!

      Ștergere
  2. Ce mult imi place tricoul tau!
    Si eu doresc sa achizitionez cat mai multe cu imprimeuri colorate, florale, vesele . Yay1
    Milka Colage zici? Oare eu de ce n-am stiut de aceste minunatii? Trebuie sa remediez situatia cat mai rapid. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți place! Imprimeurile florale sunt favoritele mele, mi se aprind imediat beculețele când le văd. :))
      Hehe, chiar trebui să remediez situația, trebuie încercate!
      Te pup

      Ștergere
  3. Hehehe chiar fain mesajul de pe tricou! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac mult tricourile cu mesaje si cea de la New Yorker arata feminin si super dragut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am început să apreciez și eu tot mai mult astfel de tricouri cu mesaje. Mă bucur că-ți place!

      Ștergere
  5. am vazut si eu tricoul gri, mi-a placut ;).

    mi-ai facut pofta de milka, desi am eu si alta ciocolata prin preajma ;)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur! Dacă e alta nu contează, nu e același lucru. :))

      Ștergere
  6. Imi place mult de tot tricoul, dar nici cerceii nu sunt de lasat in cutie. :)
    Favoritele mele in aprilie au fost cartile, am citit mult! M-am uitat si la seriale: Cititorii de oase, Prizoniera dragostei si cam atat. Am facut planuri de vacanta pentru luna iulie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem gusturi comune! Chiar nu sunt de lăsat în cutie cercelușii, bine zici!
      Foarte bine ai făcut cu cititul, luna asta sper să pot dedica și eu mai mult timp pentru asta. Serialele nu le știu, dar după nume nici nu par genul meu. :D

      Ștergere
  7. ce bijuterii faine... cat despre milka.. as manca mereu :)) xoxo

    http://lifestylesem.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Te înțeleg, e și printre favoritele mele în general, nu doar sortimentele astea. Ele sunt doar ultimele obsesii. :))

      Ștergere
  8. Am si eu acea gentuta de la Avon. Nu stiu daca este exact acelasi model, am luat-o destul de recent, insa seamana izbitor. Ne asociem putin si cand vine vorba de desert. O ciocolata Milka ramane cea mai rapida si delicioasa solutie. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E posibil să fie aceeași, am mai văzut-o prin cataloage și de curând. Observ că multă lume iubește ciocolata Milka, dar nu mă mir! :D

      Ștergere
  9. Ce dragalasi sunt cerceii si bluzita! ♥
    Buna rau cioco Milka Collage. Nu stiu serialul, dar m-ai facut curioasa si am sa-l verific. :D Pupici, pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți plac și articolele, dar și Milka Collage, acum mi s-a făcut iar poftă de ea. :))
      E de luat în calcul serialul, sper să-ți placă dacă îi vei da o șansă!
      Pupicei!

      Ștergere
  10. pe mine nu m-a dat pe spate sorimentul asta de Milka, nici nu cred ca am mancat-o pe toata. una am luat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încearcă și din cealaltă, sunt foarte diferite. Nu cred că cea cu caramel nu ți-a plăcut (e prea bună :)) ), probabil ai luat din celălalt sortiment.

      Ștergere
  11. Accesoriile sunt tare simpatice, la fel si tricoul. La Suits am ramas in urma tare, trebuie sa recuperez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți plac! E tot mai interesant, chiar trebuie să recuperezi! :D

      Ștergere