Week in photos #86

Am lipsit mult de pe blog, mai mult ca niciodată și nu a fost din motive precum lipsa de timp (parțial a fost și asta, dar nu motivul principal) și nici că aș fi rămas fără inspirație, nici pe departe. Am avut doar o perioadă în care am vrut să-mi fac ordine în gânduri și planuri, inclusiv în ceea ce privește blogul și am decis să-mi dau timpul ăla. Nu o să promit că-mi reiau de azi activitatea obișnuită de cândva, aia în care postam aproape zilnic, pentru că o să urmeze o perioadă foarte aglomerată și stresantă, pentru vreo lună de acum în colo, însă promit că încerc să nu mai lipsesc atât de mult, am prea multe despre care vreau să scriu (și nu doar de beauty, asta fiind una din ideile la care m-am tot gândit, vedem cu timpul ce iese) și mai am și un dor teribil de scris - cred că asta se vede deja din introducerea atât de lungă. 

Să revin totuși la săptămâna asta...


Am avut treabă multă pe început de săptămână, să tentez lumea cu ojele de la Avon (care, dacă mă urmăriți de mult, știți cât îmi plac, în special ultimele game lansate), ca să primesc gentuța asta simpatică și am profitat de ocazie ca să-mi mai iau și eu câteva oje, chiar dacă era ultimul lucru de care aveam nevoie. Îmi place tare mult gentuța, cred că e cea mai mică pe care o am și am aflat abia recent că o să se poată și achiziționa.


Miercuri, în drum spre casă, am văzut că are loc un spectacol în fața Cercului Militar Național și am oprit să văd despre ce e vorba. Era un spectacol de la Teatru Masca, mi s-a părut foarte frumos și mi-a părut rău că nu l-am prins de la început. Cu ocazia asta am aflat că și seara următoare o să fie un altul în același loc, la care am ajuns de asemenea...


Din nou, foarte drăguț, chiar la ora la care începea trebuia să mă întâlnesc cu Ira prin zonă și am profitat să ne vedem acolo, pentru a urmări și spectacolul.


După care am mers să stăm la taclale la un cappuccino, unde eram atât de prinse cu ale noastre povești încât nici nu ne-a dat prin cap să facem o poză cănilor când erau pline și aspectuase, așa că le vedeți pe jumătate goale și total neatractive. :))


Acasă m-am întors în seara respectivă cu... o bucățică din Asia! Bomboanele (cu arome ciudate) au fost savurate, iar piatra stă pe un raft cu amintiri și într-o zi o să-i aduc personal perechia, am zis! Ira m-a convins cu toate poveștile ei, frumoase sau mai haioase (nu că înainte n-aș fi avut dorința asta, dar acum e și mai mare) și chiar vă recomand să aruncați un ochi pe blogul ei de travel - Călătorește cu Ira - unde deja a scris primul articol despre vacanța asta și urmează sigur multe altele, că are multe de povestit!


Zi de weekend, zi de relaxare... aveam nevoie.


După o plimbare prin parc am decis să ne îndreptăm spre KFC, după muuult timp de când n-am mai mâncat ceva de la ei (o înghețată de acum câteva luni nu se pune), dar am ajuns la concluzia că nu-mi mai place, nu știu dacă are legătură cu încercările mele de a mânca mai sănătos sau doar au schimbat ei ceva, dar nu m-a încântat în mod deosebit. Hmm, cred că trebuie să fac o probă și cu MC-ul, să văd dacă de la ei aș mai avea vreo plăcere să mănânc ceva (la fel, n-am mai fost de mult timp). 

Închei aici, cu urările obișnuite, dar sincere - să aveți o nouă săptămână cât mai bună! Eu sunt ușor speriată de programul meu încărcată de săptămâna viitoare, dar sper să mă descurc cu toate.

Săptămâna voastră cum a fost?

26 de comentarii

  1. Știi, și pe mine mă tentează să văd dacă îmi mai place să mânânc la McDonald...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie să facem cândva o probă, deși mie îmi e teamă că tot o să-mi placă, chiar și fiind conștientă cât de nesănătoasă e mâncarea de la ei.

      Ștergere
  2. Heyyy, pupicei, saptamana frumoasa, relaxanta si capul sus ca poti <3, kissseeesss <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde atâta relaxare, Oana? :)) Mulțumesc mult! Cu ce a fost mai important m-am descurcat, până la urmă.
      Te pup!

      Ștergere
  3. Nici eu nu prea ma mai incumet sa mananc ceva la KFC sau McDonald's. Poate varsta e de vina :)) Cand eram la liceu, treceam pe langa unul si neaparat imi potoleam foamea.

    Tare frumoase sunt ojele alea din gama Lace. Abia astept sa-mi ajunga si mie comanda si sa ma joc cu ele ^_^
    Te pup si mult noroc sa termini toate treburile cu brio! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E posibil să fie și vârta :)), suntem mai conștiente acum că nu sunt deloc sănătoase. Cam așa eram și eu prin liceu, ajungeam dese ori în special la Mc.
      Chiar e faină gama Lace, cea roz îmi place în mod special!
      Mulțumesc mult! Te pup!

      Ștergere
  4. super e gentuta o astept si eu sa vina sapt viitoare!! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici mie nu-mi mai place Kfc-ul, incercat de curand dupa aproape un an.
    Multumesc pentru cuvintele frumoase si sper sa ajungi acolo!
    Cum ti s-au parut bomboanele cu durian?:))
    F draguta gentuta, ai asortat-o si cu ojele vad :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant, deja suntem mai mulți cu aceeași părere, poate chiar au schimbat ceva. Oricum, e spre binele nostru. :D
      Într-o zi o să ajung, trebuie! Deocamdată mă „concentrez” pe Europa, încă am prea multe de văzut pe aici.
      Foaaarte ciudate, dar totodată interesante, nici nu știu... :))
      Până să spui tu nici nu mi-am dat seama că am asortat două din ojele luate cu geanta. :))

      Ștergere
  6. Saptamana mea a fost foarte frumoasa, animata! La Brasov a fost sarbatoare incontinuu. Zilele Brasovului, Saptamana Comediei si Ziua Mondiala a Orientarii Turistice au fost evenimente la care am participat si mi-au bucurat sufletul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur pentru tine! Chiar frumos când sunt atâtea evenimente și mă bucur că nu doar în București e plin de ele.

      Ștergere
  7. Chiar foarte simpatica e gentuta aceea. Te inteleg cu blogul, I should know avand in vedere pauzele mele din ultimele luni. Eu zic ca trebuie sa o luam usurel si le rezolvam pe toate! Big hug!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți place! Așa cred și eu, că decât să facem lucrurile forțat mai bine le luăm mai ușurel, nu cred că e o opțiune nici să scriem doar ca să fie ceva scris. Te îmbrățișez cu drag! :*

      Ștergere
  8. Iti doresc spor si ce ai nevoie pentru a trece de aceasta perioada aglomerata...stresanta poate!
    Faine rau ojele acelea si gentuta...suuuuuperba!
    Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Mă bucur că-ți place gentuța!
      Te pup!

      Ștergere
  9. Ce frumoasa e gentuta. Îmi plac culorile. xoxo
    http://lifestylesem.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  10. eu astept cu interes postarile tale, chiar daca vor fi ceva mai rare :).

    am fost azi la kfc sa incerc burrito-ul, mi-a placut ;).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mă bucură mult să aflu asta!
      Am încercat de la prietenul meu și burrito, dar n-am fost impresionată, deși nici rău n-a fost.

      Ștergere
  11. Draga mea, mi-a fost dor sa te citesc! Si eu am scris tot mai rar, mi-au lipsit timpul si dorinta, insa m-am bucurat de mai mult timp alaturi de cei dragi, de relaxare, mai multe iesiri, asa ca acum incerc sa ajung la un echilibru si sa le impac pe toate. Te imbratisez, sper sa ai o saptamana reusita si sa bifezi tot ce ti-ai propus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc, sentimentul e reciproc pentur că și eu am dus lipsa postărilor tale cât timp ai lipsit!
      Foarte bine ai făcut că te-ai bucurat mai mult de cei dragi și de ieșiri, e cel mai important și sper să reușești și tu, să reușesc și eu, să găsim acel echilibru!
      Mulțumesc! :*

      Ștergere
  12. Cunosc si eu perioadele aglomerate si zau ca-mi propun sa incerc sa stau putin departe de blog dar zau ca nu ma pot obtine. Cand vad dimineata laptop-ul... sar la atac! Uneori e tare stresant dar nu-mi mai pot imagina viata fara el. ;))
    Ce-mi plac ojele de la Avon! Sunt tare frumoase!
    Si cate bunatati ne-ai prezentat.. Yummy! ;)
    Pupici si o saptamana fara stress si plina de zambete!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suntem perioade aglomerate când putem forța puțin lucrurile în sensul ăsta, am trecut și eu prin ele, dar nu e mereu posibil, uneori nu există timp fizic oricât mi-aș dori eu să scriu pe blog.
      Mă bucur că-ți plac!
      Fără stres ar fi fost imposibil, dar îți mulțumesc! Weekend frumos!

      Ștergere
  13. E varsta 100% :)). Imbatranim si nu ne mai plac toate prostiile :)) :*

    RăspundețiȘtergere