Beauty Swap by Beauty Barometer

Evenimentul Beauty Swap, organizat de Ani de la Beauty Barometer, seamănă tot mai mult de la o ediția la alta cu o întâlnire între prietene și nu doar cu un simplu eveniment între bloggerițe. Ultimele două ediții s-au desfășurat într-un cadru relaxant și intim, la Ceainăria Infinitea, iar Marionnaud a fost sponorul evenimentului în ambele dăți. În afară de schimbul de cosmetice, scopul principal al evenimentul, de fiecare dată ne-am întins la povești și glume, cu o ceașcă de ceai în față și cu o stare de completă relaxare - cred că pot vorbi în numele tuturor când spun asta. Pentru a vă introduce puțin în atmosfera plăcută de acolo, las câteva poze cu decorul din ceainărie...




Fiindcă ultimul eveniment a avut loc pe început de decembrie, totul era frumos decorat de sărbătoare, însă localul e foarte fain oricând, e cu siguranță printre cele mai drăguțe localuri din București, în opinia mea, îți dă sentimentul de cum pășești în interior că tocmai ai intrat în casă la cineva. Aș vrea să revin acolo și primăvara, când e deschisă și amenajată terasa, care pare foarte drăguță. Nu mai insist pe subiect, ce am vrut să spun e că recomand localul, mi-a plăcut foarte mult de cum am pășit prima oară acolo.



Cum nu am apucat să scriu despre întâlnirea din toamnă și să vă arăt ce am mai luat atunci la schimbul de cosmetice, profit de ocazie să vă arăt acum cu ce am plecat acasă de la ultimele două evenimente, cel din toamnă și cel din iarnă - mai ales că încă descopăr produsele, pe unele nici acum n-am apucat să le încerc sau le-am făcut doar o probă, așa că e ca și când abia de curând m-am întors cu ele acasă.


La ediția din toamnă am luat câteva produse pe care le aveam acasă sau le-am avut în trecut, care-mi plac atât de mult încât altfel le-aș fi recumpărat oricum, așa că a fost o ocazie bună de a economisi - cleanserul Paula's Choice Skin Balancing (probabil cel mai bun pentru ten gras, din câte am încercat) și exfoliantul chimic Skin perfecting 2% BHA tot de la PC (despre el am scris aici acum doi ani, încă-l folosesc), crema de mâini L'Occitane cu trandafiri (e de vis aroma) și paleta de farduri Wet n Wild (mai am alte două palete WnW și sunt faine fardurile, pe asta am vrut-o pentru câteva nuanțe nebune care-mi lipseau).

Dintre celelalte produse luate atunci la schimb, m-au cucerit ojele P2 Sand Syle, pe care de mult voiam să le încerc (au un efect superb, se aplică frumos, se usucă repede), blush-ul Clinique (nici nu știu ce să spun mai mult decât că-mi place foarte mult și l-am folosit intens de când îl am) și rujurile lichide îmi plac toate, dar surpriza cea mai mare a fost cel de la Deborah, care se așează atât de frumos pe buze și rezistă atât de bine, încât m-a cucerit (alte produse pe care le-am încercat în trecut de la Deborah nu mi-au plăcut mai deloc, poate n-am ales eu ce trebuie).


Tot atunci m-am întors acasă cu câteva produse interesante de la Di Palmo, un brand despre care nu auzisem nimic și care la noi se găsești doar în Marionnaud. În afară de aromele minunate pe care le au, loțiunea de corp și crema de mâini m-au surprins și ca efect, sunt intens hidratante și nu lasă peliculă. În plus, ambalajele de la loțiunea și gelul de duș vin cu pompiță - practic și igienic. Dacă nu le-ați încercat încă, acordați-le atenție cu prima ocazie când intrați la Marionnaud, există mai multe variante de arome și eu am mai pus ochii pe câteva.


De la ultimul eveniment m-am întors cu câteva produse Pupa pe care voiam să le încerc de mult - un fard superb, cu o textură cremoasă și pigmentație puternică, o ojă care m-a cucerit total (se aplică de vis, aproape singură, se usucă aproape instant) și un ruj I'm matte, care m-a impresionat mai puțin decât varianta lichidă din gama asta, dar care e totuși fain. Dintre celelalte produse am mai apucat să încerc doar rujul mini Este Lauder, care nu m-a făcut să-mi schimb părerea că rujurile luxury nu justifică prin calitate prețul, e ok și atât, dar e totuși atââât de simpatic, în formatul ăsta așa mititel.


A fost o surpriză plăcută să aflu că au adus la Marionnaud produsele Makeup Revolution și abia aștept să ajung în magazin ca să le încerc, să-mi fac o idee despre produsele lor. La eveniment am primit paleta Romatic smoked și din cât am apucat să mă joc cu ea, îmi par bune pentru preț, sunt pigmentate, se amestecă și estompează frumos și rezistă ok pe o bază bună. Sunt puțin prăfoase, dar nu exagerat de rău, iar nuanțele mi se par bine alese, dar mai sunt și alte combinații. Puteți vedea aici care dintre produsele lor le au la Marionnaud.


Deși la ambele ediții m-am dus cu intenția de a nu lua niciun ruj și nicio ojă, se vede clar că n-am putut să mă abțin, însă nu regret pentru că îmi plac cele luate. Oricum nu mai contează câteva în plus când ai depășit de mult limita normalului, dacă există așa ceva.

V-ar plăcea să participați la un astfel de eveniment? Vă atrage atenția vreun produs dintre cele prezentate? Cum vi se pare locația?

6 comentarii

  1. Evenimentele de acest gen mi se par extreeeem de simpatice si zau ca mi-ar placea sa particip si eu macar la unul. :)
    Mi s-a facut dor de ojele Sand Style si cred ca ar trebui sa le scot de la naftalina. M-ai facut curioasa in privinta ruurilor Deborah. Hmmm.... Trebuie sa le caut si eu.
    Sa te bucuri de toata captura cu care te-ai intors acasa! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-am amintit de oje, sunt foarte faine. Nici nu am idee prin ce magazine sunt, nu m-am mai interesat de produsele Deborah după primele încercate, care nu m-au convins, dar sper să dai de ele.
      Mulțumesc! :*

      Ștergere
  2. o locatie excelenta, sigur ca mi-ar placea un astfel de eveniment!!! as cunoaste si fete pe care le stiu doar online :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e minunată locația! Poate că vei avea cândva ocazia... :D

      Ștergere
  3. Super acest gen de eveniment iar locatia este atat de frumoasa si prietenoasa, sunt sigura ca v-ati simtit extraordinar de bine. Sa te bucuri de toate produsele interesante!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că s-a simțit toată lumea bine de fiecare dată, ambianța e foarte plăcută. Mulțumesc!

      Ștergere