Wishlist - 5 branduri de skincare

Făcând ordine prin telefon zilele astea am găsit salvate mai multe produse de îngrijire pentru ten pe care aș vrea să le încerc în următoarea perioadă - să zicem generic că anul ăsta - și am observat că ies în evidență câteva branduri de skincare pe care nu le-am mai încercat deloc până acum. Sigur că mai am pe lista de dorințe și produse de îngrijire de la branduri pe care deja le știu și le folosesc, unele care sunt printre preferatele mele, precum Paula's Choice, altele mai noi descoperite ca Purito sau SVR, însă m-am gândit să grupez într-un articol doar dorințele de branduri noi pentru mine.

N-am mai făcut de mult timp un articol tip wishlist fiindcă de regulă dorințele mele materiale sunt cernute îndelung și multe ies de pe listă până la urmă, însă în cazul de față sunt șanse mai mici să mă răzgândesc, sunt produse/branduri pe care le țin în wishlist deja de mai mult timp - nu le-am bifat încă fiindcă am adunat prea multe și vreau să mai termin din ce am, înainte de a începe și alte noutăți.



Produsele din colaj sunt alese în unele cazuri aleatoriu, nu neapărat exact cele pe care mi le doresc. Iar dacă vi se pare că sunt branduri faimoase pentru îngrijirea pielii și pentru cineva pasionat de asta e ciudat că încă nu le-am încercat, well... am încetat de mult să vreau tot, încerc să iau lucrurile mai ușor atât din dorința de a face mai puțină risipă (sau chiar deloc), cât și pentru că uneori n-am chef de prea multe noutăți. Dar despre asta am mai discutat, hai să vă spun ce și de ce îmi doresc să încerc.

Isispharma - e poate brandul neîncercat de mine care mă atrage cel mai mult, chiar am avut în coș crema Uveblock SPF 50+ dry touch la ultima vizită în Farmacia Tei, însă am decis să n-o iau fiindcă nu m-aș fi putut abține să n-o încep și aveam deja prea multe SPF-uri deschise. Cel mai mult ăsta e produsul care mă interesează, am văzut că e foarte apreciată textura și aspectul mat de persoanele cu tenul gras sau mixt, așa că sunt mai mult decât interesată. Următorul care mă tentează e tratamentul cu acid azelaic. Probabil că la ele două o să mă rezum pentru început, deși îmi fac cu ochiul și altele.

Geek & Gorgeous - când am văzut că devin tot mai populare produsele lor m-am gândit prima oară că probabil sunt similare cu branduri ca The Ordinary sau Revox (adică mediocre în opinia mea), n-am studiat prea atent formulele încât să pot spune că mi-am schimbat părerea asta, doar am decis că fiind oricum accesbile o să le dau o șansă. În cazul ăsta nu știu sigur cu ce aș începe, dar în momentul ăsta înclin între două seruri - cel cu vitamina C și cel cu niacinamide. Se găsesc și ele la Tei.

The Inkey List - nu știu dacă le acordam vreo atenție dacă nu îmi recomanda Camelia niacinamidele lor, eu fiind de mult în căutarea unui produs mai accesibil care are o cantitate mai mare de niacinamide și care să facă măcar un sfert din ce face 10% niacinamide de la Paula's Choice (produs minunat, dar deloc ieftin) am băgat repede la cap. L-am căutat prin Sephora dar nu l-am găsit, o să fiu cu ochii dupe el. Iau vag în calcul să mai încerc și altceva de la ei.

Jonzac - mă uit de foaaarte mult timp la brandul ăsta, dar n-am reușit nici până în ziua de azi să mă decid la vreun produs anume care m-ar interesa în mod special. Are sens? M-ar tenta brandul, dar nu știu ce ar putea să-mi ofere mie mai special, fiindcă le-am văzut produsele lăudate mai mult de persoane cu nevoi foarte diferite de ale mele și nici n-am stat să le studiez eu în detaliu ingredientele din seruri sau creme. Poate o să încep cu ceva mai banal măcar - o micelară, ceva de curățare, din astea - sau mă pun într-o zi pe luat la puricat. Nu-mi strică totuși sugestii pentru un ten gras, dacă aveți.

Hada Labo
- pe ele le am în vizor mai nou și din motive deloc raționale, ci sentimentale: am o mare fascinație pentru Japonia și nu cred că am încercat vreodată un produs cosmetic japonez. Știu doar că sunt foarte lăudate produsele lor, atât în Japonia, cât și în Europa și... cam atât. N-am nici cea mai vagă idee ce să încerc de la ei, nu m-am interesat mai detaliat, însă se află aici tocmai pentru că am de gând să-mi fac timp pentru a le studia mai atent.

Nu ezitați să-mi lăsați păreri sau sugestii în caz că aveți. Aș mai amâna orice nouă achiziție o vreme și oricum n-o să le iau pe toate grămadă, însă pe măsură ce o să încerc câte ceva de la brandurile astea revin cu impresii - poate cu un update aici, poate în social media sau prin articole noi, depinde în ce măsură mă impresionează.

Ați încercat vreunul dintre produse/branduri? Voi ce aveți pe wishlist pe partea de skincare?

8 comentarii

  1. Daca iti iei ceva de la Hada Labo alege produsele facute pentru Asia, gama pe care ai pus-o in poza mie nu mi-a spus nimic, am luat ceva din DM si nu se compara cu lotiunile incercate de mine.

    De la Jonzac incearca Creme Miraculeuse, e crema minune pentru rani/ arsuri/ zgarieturi, daca vrei sa incepi cu ceva. Sau cu produsele pentru curatare, serul din poza ta nu se mai produce si e pacat, era chiar bun pentru hidratare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine de știut despre Hada Labo! Am zis eu că nu mi-am făcut deloc temele despre ei, habar n-aveam că sunt produse diferite pentru Asia :))
      Am văzut că tot lauzi crema aia, dar nu știu la ce o pot folosi. Eu mă vindec foarte repede la orice arsură sau rană, nu prea simt nevoia să dau cu ceva special. Bun, singurul ser care m-a atras la prima vedere nu se mai produce...

      Ștergere
  2. Daca tot cauti ceva pentru ten gras, iti recomand crema de fata din gama Pure, o folosesc si eu, desi nu am ten gras, insa am uneori zile cand am exces de sebum pe frunte si nas. De asemenea am luat-o pentru pustiul meu care la 10 ani impliniti mai da cate un semn ca vor iesi cosuri.... Micelara nu o sa te lamureasca neaparat, ia unul din seruri, mai este Gelul de prospetime imediata pentru ten, un hidratant foarte usor. Poate mai prinzi din seruri la Kendra sau pe ViaNaturalia.

    RăspundețiȘtergere
  3. despre Geek & Gorgeous si The Inkey List nu stiu mai nimic, insa pe celelalte le observ si eu de ceva vreme :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe paginile și grupurile de skincare pe care le urmăresc eu sunt chiar mai populare astea două decât Jonzac :D

      Ștergere
  4. De la jonzac am avut o cremă de zi,nimic wow. Despre isispharma vad ca vorbeste toata lumea, mai nou...dar mai am destule de incercat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt „pe val” produsele Isispharma, le-am văzut recomandate inclusiv de fete cu care am în comun produse favorite, de asta le și iau în calcul cu prioritate.

      Ștergere