Produse consumate în iarnă - Impresii

Am amânat articolul ăsta mai întâi din motive evidente - expuse aici - iar apoi, realizând că am pierdut câteva dintre ele, mă întrebam dacă are rost să mai fac articolul ăsta. În cele din urmă am decis, după cum se vede, să vă povestesc totuși despre ce mi-a rămas. Cum am pierdut restul? Simplu: eu strâng într-un loc ambalajele goale de la produsele despre care vreau să povestesc aici, înainte de a le duce la reciclat, iar alături pe cele care merg direct la reciclat (de la ape de gură, detergenți etc) și cumva am reușit să duc din greșeală și niște produse interesante pentru corp și ten. Aia e, merita să povestesc și despre unele dintre ele, dar poate altădată, dacă o să le am iar.



Notă 1: Pentru că știu că există persoane care nu înțeleg scopul acestui tip de articol las enumerate mai jos motivele pentru care le fac și le consider de folos:

- vreau să încurajez achizițiile cu măsură și folosirea cosmeticelor, nu colecționarea acestora;
- impresia pe care mi-o lasă un produs până la consumare mi se pare și mai relavantă decât cea de la primele utilizări;
- prezența repetată a unora la consumate demontrează faptului că-mi plac foarte mult;
- am astfel ocazia să scriu și despre produse pe care n-am apucat să le prezint în altă parte.

Notă 2: Tot ce vă arăt aici sunt produse cu adevărat terminate, atât cât a fost posibil, nu și produse expirate sau aruncate/date pentru că nu mi-au plăcut. Dacă fac vreodată o excepție la capitolul ăsta o să menționez.


Am consumat încă un rimel Maybelline Lash Sensational, unul dintre rimelurile mele preferate de mulți ani, pe care - cu mare părere de rău - nu cred că o să-l mai iau prea curând. Îmi păstrez impresia foarte bună despre efectul lui, dar din păcate am niște sensibilități la ochi care mi-au afectat genele, devenite tot mai firave, iar acesta se demachiază puțin mai greu. Îl recomand în continuare, dacă n-aveți probleme din astea. Eu o să mă orientez către unele mai ușor de îndepărtat.

Tot un produs recumpărat de mai multe ori e și balsamul de buze Nivea, varianta clasică, rămâne o opțiune super ok pentru prețul mic, în schimb acel mini ruj Givenchy intră la categoria celor mai mediocre produse de lux încercate de mine - în afară de culoarea drăguță nu m-a impresionat în niciun fel, nici nu prea oferea hidratare, nici prea rezistent nu era. Nu îl voiam full size nici dacă era un produs ieftin.

Pentru îngrijirea tenului mi-a rămas să vă arăt crema Revuele cu acid hialuronic, o opțiune bunicică pentru prețul extraordinar de mic, totuși dacă e să aleg prefer varianta cu centella asiatică (review aici). Însă mi-a cam pierit cheful cu produsele Revuele în general, după ce s-a stricat pompița și la tubul ăsta. Produsul în sine e fain pentru cei vreo 12-18 lei, dar ambalajul îmi cam taie din plăcerea folosirii.

Despre exfoliantul Paula's Choice 2% BHA liquid nu mi-am schimbat impresia, rămâne unul dintre produsele mele preferate de vreo 7-8 ani, alături de varianta gel a produsului (am povestit aici de ce). La fel și cu apa micelară Bioderma Sensibio, din care mai terminasem încă un tub, dar am pozat doar unul - bună, eficientă, deși parcă a sărit cam mult prețul în ultima vreme. Am mai consumat și un demachiant bifazic Douglas, bunicil și el, nimic special totuși.


La capitolul păr n-am nimic nou să vă arăt nici de data asta, am consumat încă un șampon Bioderma Node G și masca de păr Ziaja cu cacao, din ambele având altele în uz. Sunt plictisitoare, știu. Încă sunt dornică de experimentat și la categoria asta, numai că după fiecare eșec îmi piere cheful și revin la variantele astea sigure.

Pentru corp am mai dat gata o loțiune Neutrogena Deep Moisture, folosită cel mai des pe mâini, e un produs fain și eficient, și-a făcut treaba excelent în perioada iernii. Știu sigur că mai terminasem încă un produs de la ei, o cremă de mâini, a fost printre cele pierdute. Produsele Neutrogena le-am luat la prețuri bune ori de la Tei, ori de aici*.

Am mai consumat și încă un antiperspirant Nivea, tot la el am revenit, iar aici nici nu prea mă interesează să mai încerc altceva. E doar un produs care mă ajută să nu miros urât când transpir, ce mari pretenții pot să am? Nu mă irită, e ieftin și ține cam trei luni unul.


La produse de spălat frumos mirositoare am făcut câteva descoperiri interesante, unul dintre ele fiind spuma de duș Dove, cu o textură fină și miros plăcut. Nu știu totuși dacă mă va fideliza, pentru miros prefer opțiunile de la Balea și Rituals pentru o experiență specială în întregime. Am mai avut și un spumant Avon cu miros de vin fiert, foarte fain pentru perioada iernii.

Nu puteau să lipsească de la apel gelurile de duș Balea - de fapt sunt creme de duș - iar de data asta am făcut o descoperire nouă: varianta Cookies, care miroase delicios. Am ținut să păstrez ambele tuburi pentru a vă convinge cât de mult mi-a plăcut. A fost ediție limitată și deja a cam dispărut din unele magazine, așa că săriți pe ele dacă le vedeți. Mai am și clasicul meu buttermilk & lemon, care rămâne totuși the best of the best - și da, am rezerve în continuare.

Promit că primăvara asta încerc să nu mai arunc ce nu trebuie, că și așa sunt foarte repetitivă cu multe produse - am explicat cel mai recent aici de ce - și măcar atât cât am chestii mai noi aș vrea să încerc să profit și să vi le arăt.

*Link-ul inserat e de afiliere - în urma achizițiilor realizate prin accesarea acestuia primesc un mic comision. Nu influențează cu nimic prețul de achiziție și recomand pe blog doar magazine de la care și eu cumpăr!

2 comentarii

  1. n-am mai fost la dm de o gramada de timp, dar cred ca joi ajung pe acolo. nu cred sa mai gasesc crema de dus cookies, dar poate gasesc altceva interesant. momentan mi-am facut damblaua si mi-am luat un gel de dus sol de janeiro :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei au mereu multe opțiuni frumos mirositoare de geluri de duș, dar dacă dai totuși de ăsta nu-l rata, e un deliciu. N-am încercat Sol de janeiro, ia să arunc un ochi. :D

      Ștergere