Produse favorite decembrie

Încep prin a vă spune și aici LA MULȚI ANI!... cu întârziere. Vă doresc ca anul acesta să fie unul mai bun decât cel ce tocmai s-a încheiat, să vi se îndeplinească toate dorințele și să reușiți să realizați tot ce v-ați propus pentru acest an. Eu mi-am propus pentru acest an multe, foarte multe, prea multe… așa că n-o să le înșir, însă le voi menționa pe viitor, după ce le voi „bifa” de pe listă.

Știu că în această perioadă de sfârșit-început de an se practică postările cu favoritele anului, însă pentru mine anul 2013 a fost unul al testelor în materie de cosmetice, multe eșuate din păcate, iar majoritatea favoritelor ar fi oricum cele din ultimele luni. Așa că azi vă prezint favoritele lunii decembrie, cosmeticele care le-am folosit cel mai des și care, de la sine înțeles, îmi plac foarte mult.


Nu sunt multe, dar le-am grupat pentru a nu încărca postarea cu prea multe imagini. 


  • Fond de ten Whipped Creme – cu acest fond de ten a fost dragoste de la prima utilizare și după ce m-am convins că nu e trecătoare mi-am declarat dragostea față de el peste tot pe unde am putut. Am povestit în detaliu despre el AICI.
  • Pudră Creme Puff un alt produs Max Factor care mi-a plăcut foarte mult. A devenit pudra mea favorită de la prima utilizare. Am vorbit mai multe despre ea AICI.
  • Concealer Wake me up Rimmel London – este unul din cele mai bune anti-cearcăne încercate de mine până acum. Îl folosesc de cel puțin două luni în exclusivitate. Deși nu are un grad de acomerire mare, iar eu am niște cearcăne destul de extinse și pronunțate (nu exagerat, dar nici prea discrete nu sunt), le maschiază suficient de bine, fără să încarce. O să revin cu un articol mai detaliat despre acesta, în viitorul apropiat.

  • Contur gel Super Shock de la Avon în nuanțele savage și silveraceste creioane de ochi de la Avon sunt preferatele mele de când le-am descoperit (toate cele cinci pe care le dețin în prezent, nu doar aceste nuanțe). Îmi plac pentru că sunt foarte pigmentate, cremoase și rezistente. Merită încercate, le recomand cu încredere! Însă în luna decembrie le-am folosit cel mai mult pe cele menționate. Savage este un turcoaz mat care bate mai mult spre verde, iar silver este un argintiu metalizat cu particule discrete de sclipici.
  • Rimel The rocket volum express – review și swach AICI, unde spuneam că nu m-a cucerit încât să nu mai vreau să încerc și altele, însă.... mi-a plăcut foarte mult și cred că are șanse destul de mari să-l recumpăr pe viitor. L-am terminat zilele astea și îi cam simt lipsa, însă am în teste un alt rimel catalogat ca fiind unul foarte bun de multă lume (momentan nu m-a impresionat, rămâne de văzut.. dar asta e altă poveste).  
  • Ruj Farmasi True Color 20 i-am făcut o scurtă prezentare în articolul de AICI, unde vă arătam cumpărăturile făcute până în acel moment în luna decembrie. Îl vroiam de ceva timp, după ce l-am văzut prin blogosferă, așa că după ce l-am achiziționat am abuzat de el la maxim, l-am folosit aproape zilnic. Îmi place foarte mult culoarea, dar și rujul în sine, este foarte cremos și pigmentat, rezistă destul de bine, este hidratant și are un miros plăcut.

  • Demachiant bifazic Balea – este favoritul meu de câteva luni și pentru că l-am folosit și în luna decembrie zilnic, merita menționat în această postare. Deși s-a discutat foarte multe despre el prin blogosferă, i-am dedicat și eu un review AICI... pentru că merită!
  • Demachiant Cosmetic Plant – îmi place, de când l-am achiziționat și l-am testat îl folosesc zilnic, am renunțat la laptele demachiant de la Balea pe care îl foloseam înaintea acestuia (oricum nu eram prea mulțumită de el... îi voi dedica și aceluia o postare într-o zi..). Review AICI.


Acestea sunt favoritele mele din luna decembrie. Se poate observa că sunt aproape numai produse de make-up. Sigur că am și produse de îngrijire care îmi plac, altfel nu le-aș folosi, însă nu suficient de mult încât să le numesc favorite, iar despre altele nu am reușit să-mi fac încă o părere completă. 

4 comentarii

  1. Foarte frumoase favoritele tale, chiar sunt de acord ! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Săptămâna trecută (cred) mi-am luat creion Super Shock, le-am văzut la o reprezentantă Avon și mi-a sunat cunoscut numele, deși nu știam sigur de unde și dacă era de bine ce citisem, dar totuși am luat 1, Savage, și după ce l-am încercat, m-am lămurit: siiiiiiiiiigur era de bine ce citisem. :)) Super cremos, super pigmentat, super ușor de aplicat, păcat că nu prea „prinde” și pe pleoapa inferioară și și mai mare păcat că nu sunt mai multe nuanțe. Acum, că știu și unde citisem despre ele... zic mulțumeeeeesc, iubita, dacă nu citeam la tine, aș fi pierdut minunăție de creioane! (heart) Ti puuup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, mă bucur că l-ai cumpărat și îți place, cred că sunt cele mai bune și ieftine creioane de ochi posibile. Sunt preferatele mele dintre toate pe care le am, trebuie să le cumperi și pe celelalte, eu le am pe toate care le-am prins în catalog de când le-am descoperit. :))
      Cu mare drag, iubita! Mă bucur mult că am fost de ajutor! :D
      Pupiiiiici :*:*

      Ștergere