NOTD: Floricele water decals

Începem săptămâna cu o nouă manichiură! Am ales de data aceasta să folosesc modele water decals, niște floricele foarte drăguțe peste o bază albă.. simplă. Mie mi-a plăcut rezultatul, sper să vă placă și vouă!



Ca bază am folosit o ojă albă din gama Matte de la Gabrini. Rezultatul a fost în cele din urmă unul cu luciu, nu mat, pentru că n-am niciun top coat matifiant (însă intenționez să achiziționez unul) și trebuia să aplic la final un top coat, pentru o fixare sigură a modelelor. Am ales să folosesc totuși această ojă mată pentru că este recent achiziționată și vroiam să văd cum e. Din păcate nu prea mi-a plăcut, este prea groasă și se aplică destul de greu, am avut destul de mult de retușat la final. În plus, nu mi s-a părut 100% opacă din două straturi, așa că am aplicat și un al treilea strat pentru rezultatul din poze. Este prima mea ojă mată de la Gabrini, dar nu-mi mai trebuie altele.

 



Ce părere aveți? Vă place manichiura mea?


10 comentarii

  1. Ce dragalasa este manichiura. Adorabile floricelele aplicate. Sa vina primavara aia mai repede! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Mă bucur că îți place.
      Așa e, să vină o dată.. :(
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Sunt foarte frumoase floricelele :*

    RăspundețiȘtergere
  3. vreau si euuuu! sunt mai mult decat dragute, sincer! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu mai știu de unde le am pe astea :(, dar se găsesc muuuulte modele frumoase pe diverse site-uri cu accesorii pentru unghii, ca Born Pretty Store, spre exemplu.
      Mulțumesc frumos!
      Pupici :*

      Ștergere