Review: Paletă de farduri Sleek Au Naturel

Paletele de farduri Sleek sunt renumite pentru calitatea lor raportată la prețul decent pe care îl au, iar eu nu pot decât să confirm acest lucru, dar azi vreau să îmi exprim în detaliu părerea despre paleta de farduri Sleek Au Naturel. Am inclus această paletă de farduri și în favoritele lunii ianuarie, așa că era timpul să-i dedic și o postare.


Paleta în care regăsim cele 12 pastile de farduri este rezistentă și foarte finuță. Fiind foarte micuță, subțire, ușoară și cu un sistem de închidere bun, poate fi transportată în geantă fără riscuri să se spargă sau să se împrăștie. În interior găsim o oglindă mare, numai bună pentru realizarea unui machiaj în deplasare. Are și un aplicator cu bureței la ambele capete, probabil practic pentru cine preferă un astfel de aplicator. L-am încercat o dată și mi s-a părut ok, dar eu prefer o pensulă pentru aplicarea fardului.

Îmi place mult că fiecare fard din paletele Sleek are propria denumire. Acestea se regăsesc pe folia de protecție din interiorul paletei. 


Paleta Au Naturel conține 4 farduri sidefate și 8 farduri mate. Fardurile sidefate sunt Taupe, Conker, Moss și Mineral Earth, însă particulele de sclipici sunt discrete, fardurile pot fi utilizate inclusiv în machiajele de zi. Preferatul meu este Taupe.

Fardurile sunt pigmentate, rezistente și cremoase. Cele deschise la culoare sunt mai slab pigmentate față de cele închise, trebuie insistat puțin mai mult pentru o culoare intensă. Mai exact, fardurile de pe rândul de sus sunt ceva mai slab pigmentate, cu excepția ultimului de pe rând - Taupe. Cele de pe rândul de jos sunt foarte pigmentate toate.

Swach: 


Se aplică și blenduiesc ușor, fără prea mult fard căzut pe obraji – lucru valabil pentru toate fardurile Sleek. Pe pleoapele mele uleioase nu pot spune că rezistă excepțional fără o bază, însă rezistă binișor, timp de vreo 4-5 ore. Cu o bază bună rezistă eroic până la sfârșitul zilei.

Cu ajutorul fardurilor din această paletă putem crea atât machiaje naturale cât și machiaje dramatice. Se pot face o multitudine de combinații folosind doar această paletă.

Paletele de farduri Sleek le găsim în magazinul online makeup-shop la prețul de 46 lei.


În concluzie, nu pot decât s-o recomand! De fapt, recomand paletele de farduri Sleek, în general. Merită încercate dacă n-ați făcut-o deja. 


6 comentarii

  1. Arata minunat, fardurile mate imi plac cel mai mult. Cred ca este urmatoarea paleta care mi-o cumpar :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți plac. Și preferatele mele sunt tot cele mate, iar dintre cele sidefate îmi place mult Taupe.
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Trebuie încercate, sunt convinsă că o să-ți placă.
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Intr-o vreme ma machiam si eu muuult cu farduri, acum doar creion:) e singura culoare de la ochi:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu mă limitez uneori doar la creion și rimel. :)
      Pupici :*

      Ștergere