Hanora - toate într-un singur loc

Suntem în secolul vitezei, iar marea majoritate ne plângem de lipsa timpului și orice oportunitate de a economisii puțin timp este mai mult decât bine venită. Nici la capitolul energie nu stăm prea bine, așa că suntem mereu în căutare de modalități de a întreprinde cât mai multe din activitățile de zi cu zi într-un mod cât mai relaxant, care să ne consume cât mai puțină energie. O excelentă opțiune de a economisii timp și energie când vine vorba de cumpărături este aceea de a ne face cumpărăturile din magazinele online, din confortul propriei case, în timp ce savurăm o cafea sau un ceai.


Problema intervine atunci când avem de cumpărat mai multe lucruri în aceeași perioadă, din categorii total diferite, pe care de regulă nu le găsim pe același site. Chiar dacă sumele pe care trebuie să le plătim pentru transport nu sunt mari, când avem de plătit pentru mai mute colete o dată, parcă ne pare rău de banii aceia, parcă ar fi fost mai bine dacă plăteam pentru unul singur. Dar e asta posibil când noi avem de cumpărat cosmetice, piese auto și jucării? Da, este! Pe Hanora.ro găsim articole dintr-o mulțime de categorii, precum: piese auto, securitate, cosmetice, scule, jucării și multe altele. Vă vine să credeți că toate acestea se află în același magazin online? Dacă nu mă credeți, vă invit să parcurgeți în continuare acest articol:


Primele produse după care se uită aproape orice femeie când intră într-un magazin, fie el online sau fizic, sunt cosmeticele, așa că nu putem începe cu altceva decât cu ele! Ne place să cumpărăm inteligent, să folosim produse bune fără să cheltuim sume foarte mari de bani, iar cele mai bune opțiuni în acest sens sunt produsele românești! Știți deja că am o mulțime de produse cosmetice românești care îmi plac foarte mult și pe care vi le recomand cu căldură! În magazinul online Hanora.ro găsim o varietate largă de produse de la Farmec, Gerovital și Aslavital, dar nu numai! Oferta de pe site este foarte generoasă și acoperă fiecare categorie de îngrijire: ten, corp, păr, unghii, produse pentru protecția solară, dar și seturi de produse foarte convenabile ca preț! Indiferent că vă căutați un dizolvant pentru unghii, un gel de curățare pentru ten, un spray cu protecție solară sau un șampon anti-mătreață, cu siguranță veți avea de unde alege de pe site, iar prețurile sunt în majoritatea cazurilor mai mici față de cele din magazinele fizice.


După ce ne-am satisfăcut câteva mofturi umplând coșul cu cosmetice, putem merge cu ușurință la piese auto, doar intrând cu un click într-o altă secțiune a aceluiași site. Știu că spun unele guri că femeia la volan e un dezastru, lucru cu care nu sunt de acord, dar trebuie să recunoaștem că atunci când vine vorba de detaliile tehnice ale unei mașini ne cam prindem urechile, din simplul motiv că nu ne pasionează, cel puțin nu pe prea multe din noi. Dar vrem nu vrem, orice mașină mai are nevoie din când în când de puțin mai mult decât alimentat cu benzină, mai trebuie schimbată o bujie, o garnitură, un ulei la motor și alte mărunțișuri, dar de ce să ne pierdem timpul într-un magazin plin de lucruri total neinteresante pentru noi, când le putem pune în coșul de cumpărături din confortul propriei case, alături de cosmetice și alte lucruri mai pe gustul nostru!? Pe Hanora.ro găsim cam orice piesă auto ne-am putea dori, dar și diverse consumabile precum uleiul pentru motor, silicon pentru garnituri, mastic, spray curățare bord și multe altele. Iar în cazul în care nu sunteți șoferițe, dar soțul/iubitul da, ar fi bine să le arătați site-ul, astfel veți putea face cumpărăturile împreună, economisind timp, energie și bani!



Dacă sunteți mămici sau dacă vreți să faceți un cadou unui copil, veți găsi în același magazin online orice jucării v-ați putea dori pentru aceștia sau, mai corect spus, orice și-ar dori ei! Copii au nevoie atât de activități în aer liber, iar în acest scop veți găsi pe Hanora.ro biciclete, trotinete, tobogane, căsuțe, leagăne și multe altele, cât și de jucării care să le pună imaginația și creativitatea la joacă, ca mașinuțe, păpușele, bucătării de jucărie, microfoane, figurine de poveste și o mulțime de alte jucării de acest tip. Veți găsi o varietatea foarte largă la fiecare categorie, astfel încât veți avea de unde alege! Pe lângă jucăriile în sine, veți mai găsi și accesorii precum căști de protecție sau mănuși pentru bicicletă, astfel încât copilul să fie în siguranță! Indiferent că vreți să achiziționați jucării pentru un băiețel sau pentru o fetiță, pe Hanora veți găsi ceea ce căutați! Spre exemplu bicicletele pentru fetițe sunt cu personaje precum Hello Kitty, iar cele pentru băieți cu Spider Man. Nici jucăriile pentru bebeluși nu lipsesc de pe site, există o subcategorie dedicată special lor, plină de jucărioare interesantă pentru cei mici!


Sănătatea este unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să ne îngrijim, iar pentru asta în orice casă ar trebui să existe un minim de aparate pentru a ne verifica din când în când cum stăm cu sănătatea. Hanora.ro ne pune la dispoziție tot ce am putea avea nevoie în acest scop! Un termometru este primul instrument care n-ar trebui să lipsească din nicio casă, iar în cazul în care aveți copii, ar trebui să aveți unul doar pentru el. Ca să vă fie atât vouă mai ușor cât și copilului, puteți apela la termometrele tip suzetă, foarte ingenioase și haioase! Un tensiometru ar trebui de asemenea să fie prezent în fiecare casă! Chiar dacă niciun membru al familiei nu are astfel de probleme, este bine să verificăm din când în când ce tensiune avem. O cadă cu masaj pentru picioare este o excelentă metodă de a ne detensiona, de a ne relaxa, iar asta ajută de asemenea, știm bine că stresul nu face bine la sănătate! Protecțiile pentru prize, uși, sertare și multe altele sunt de un real ajutor atunci când avem un copilaș ce tocmai începe să facă primii pași. Deoarece sunt curioși și încearcă să exploreze tot ce găsesc interesant în jur, pot umbla și pe unde nu trebuie (la prize, la sertarul cu oje a lu mami, etc), așa că e mai bine să prevenim posibilele accidente. Lista cu lucruri pe care ar fi bine să le avem în casă mai poate continua, dar vă las să analizați singure oferta de pe Hanora, să vedeți ce ați mai avea nevoie!



Nici securitatea nu e un lucru de neglijat, mai ales când în zilele noastre se întâmplă atât de multe infracțiuni, din nefericire! Dacă vreți să vă protejați casa, bunurile din aceasta, dar și pe voi, puteți apela la camerele de supraveghere, iar de pe Hanora.ro veți avea de unde alege! Pe lângă camerele de supraveghere, veți mai găsi pe site și accesorii pentru aceasta precum telecomandă, cabluri, carcasă pentru protecția camerelor și multe altele. Camerele de supraveghere sunt utile nu doar în propria casă, ci și la birou sau la un magazin, în cazul în care aveți o astfel de afacere. Este chiar imperios necesar în această situație! Nici de protecția copilului nu trebuie să uităm, iar o cameră pentru supravegherea acestuia este extrem de utilă atunci când copilul are de mic propria cameră sau atunci când doarme ziua, iar noi suntem prin alte încăperi cu treabă. Este foarte util să știm tot timpul ce face copilul, eu nici nu mă gândesc să nu-mi achiziționez un astfel de aparat, atunci când voi avea un copilaș. Așadar, și această secțiune a site-ului merită analizată!



Pentru fumătorii care vor să se lase de acest viciu sau cel puțin să mai reducă din numărul de țigări fumate într-o zi, există o opțiune foarte bună: țigările electronice! Chiar dacă voința este cea mai bună variantă de a renunța, doar un fumător poate înțelege că nu e atât de simplu pe cât pare. Obișnuința este cea care îi împiedică pe majoritatea să renunțe, atât obișnuința ca tabiet, cât și obișnuința organismului cu nicotina. Lichidele pentru țigările electronice sunt atât cu nicotină în diferite gramaje, cât și fără. Evident, cele cu nicotină nu putem spune că sunt chiar sănătoase, dar nici la fel de nesănătoase ca țigările obișnuite nu sunt! Poate fi un început bun spre mai bine sau chiar spre a renunța treptat de acest viciu. Pe Hanora.ro veți găsi țigări electronice la prețuri foarte bune, dar și alte lucruri necesare unei țigări electronice precum rezistențele care trebuie schimbate periodic, lichide în toate aromele posibile: cafea, ciocolată, mere verzi, cireșe, căpșuni etc, clearomizoare, încărcătoare și multe altele. Sunt așadar și acestea o cheltuială, dar dacă veți face socoteala pe termen mai lung, veți observa că sunt mai rentabile decât țigările normale, iar pe Hanora prețurile la acestea sunt foarte bune!


Iată cât de multe lucruri putem găsi într-un singur magazin online, pe numele său Hanora.ro ! Dacă vă imaginați că mai bine de atât nu se poate, vă înșelați! Ce v-am prezentat până acum sunt doar o mică parte din categoriile acestui site, pe lângă toate acestea veți mai găsi multe altele, precum: scule, cuțite, gadgeturi de buzunar, ceasuri de perete, boxe, difuzoare, stickere auto și câte și mai câte! Livrarea produselor se poate face prin curier rapid, prin Poșta Română sau puteți merge personal să le ridicați de la sediul acestora. Sper că v-am convins să aruncați un ochi pe site, merită!


Ați mai întâlnit un astfel de magazin online? Știați de Hanora? Ce secțiuni ale site-ului vă atrag?


16 comentarii

  1. Oau, chiar nu ştiam de acest magazin online, Hanora. E foarte bine de ştiut, nu se ştie când o să am nevoie de el.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că l-ai descoperit datorită acestui articol!
      Pupici! :*

      Ștergere
  2. Nici eu nu stiam de acest magazin online, foarte frumos ai descris site-ul, voi studia si eu ofertele lor, asa doar..orientativ. Sper sa nu ma manance palma.. :D :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea! Hehe, merită studiat măcar orientativ! :D
      Pupici!

      Ștergere
  3. Nu stiam de acest magazin.Trebuie sa-l iau la puricat,pentru ca mi-ai trezit curiozitatea :) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că am ajutat în a-l face cunoscut, chiar merită luat în calcul!
      Pupici! :*

      Ștergere
  4. Da e bine de stiu,intru si eu sa ma uit <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Super! Aum descopar si eu acest magazin. Pare sa aiba cam de toate. Multumim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, chiar au cam de toate.. sunt foarte multe categorii în același loc! Cu mare drag!
      Pupici! :*

      Ștergere
  6. habar n-aveam de site-ul asta, mereu apar chestii interesante ;).

    RăspundețiȘtergere
  7. mi'ar place sa'i fac cadou nepoatei mele o casuta ca aceasta http://www.hanora.ro/jucarii/casute-pentru-copii/casuta-sweetheart.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesant articol, bine de stiut!

    RăspundețiȘtergere