Review: Lapte de corp sub duș Nivea

Deși am avut ocazia să încerc laptele de corp sub duș de la Nivea din niște mostre primite vara trecută și nu m-a impresionat deloc, citind câteva păreri pozitive cu privire la el și văzând oferta tentantă din DM de luna trecută, mi-am zis să-i mai dau totuși o șansă, poate îmi schimb părerea despre acesta. N-a fost așa, am rămas cu aceeași impresie ca prima oară și vă invit să citiți în continuare dacă sunteți curioase de ce nu m-a impresionat. Eu am varianta aceasta:


Are o cantitate de 250 ml, valabilitate 12 luni de la deschidere și un preț de aproximativ 15 lei. Se găsește în trei variante de arome. Bănuiesc că știți cum se utilizează, dar menționez și asta: se aplică pe pielea umedă după ce am folosit gelul de duș în prealabil, se clătește pielea cu apă, apoi se șterge cu un prosop și (teoretic) hidratează astfel pielea.

Mirosul celui pe care-l dețin eu este foarte plăcut din tub, dar în contact cu pielea mea simt aroma ca fiind puțin artificială. Totuși, după ce îl îndepărtez, pielea rămâne frumos parfumată, nu mai simt aroma artificială, dar din păcate nu se păstrează prea mult pe piele, cel puțin nu pe a mea.

La capitolul hidratare pentru mine nu face aproape nimic. După ce îndepărtez produsul cu apă simt pielea foarte fină, dar și ușor uleioasă, însă după ce șterg ușor cu prosopul dispare aparentul efect de hidratare. Adevărul e că oricum ar fi imposibil să hidrateze pielea în profunzime, din moment ce nu intră în piele, ci doar acționează la suprafață - destul de logic, în opinia mea. Totuși, nu îmi doream neapărat hidratare de durată, dar mă așteptam să-mi simt pielea fină ca de bebeluș după utilizare, măcar până ajung să mă bag în pat, ar fi fost astfel bun pentru serile când sunt prea obosită ca să mai aplic o loțiune/cremă/unt de corp. Dar nu, nu face asta, nu pe pielea mea!

Se consumă destul de repede, mult mai repede decât un lapte de corp obișnuit. Consistența se aseamănă cu a unui lapte de corp obișnuit, doar că e mai lichidă:


Iritații sau alte probleme nu mi-a creat, l-am folosit chiar și la scurt timp după epilare și n-am avut probleme. Mai menționez că eu am pe corp o piele normală, dar și că nu contest faptul că ar putea funcționa mai bine la alte persoane. Luați totuși în calcul că s-ar putea să nu funcționeze nici în cazul vostru. Părerea mea e oricum că mult mai bun este un ulei de duș, dacă vreți hidratare rapidă sub duș!

În concluzie, dacă mai are sens să trag vreo concluzie, pentru mine nu funcționează și nici nu știu la ce o să-l folosesc de acum în colo, poate-i găsesc vreo întrebuințare ca să nu-l pun aproape întreg la coșul de gunoi. Oare o avea un efect mai bun de hidratare asupra pensulelor de machiaj? :))


L-ați încercat? Cum vi s-a părut?


20 de comentarii

  1. Am folosit si eu cateva mostre si nu m-a incantat prea tare. :| :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că nici ție nu ți-a plăcut! :(
      Pupici! :*

      Ștergere
  2. L-am cumparat la o oferta cu un gel de dus, initial mi-a placut. Si mie mi se pare ca se consuma destul de repede, ceea ce mi se pare un mare dezavantaj. Nu cred ca l-as recumpara, dar il vad util pentru acele persoane care nu folosesc crema sau produse pentru corp.
    Kisses :*
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu tot la acea ofertă l-am cumpărat! :D Așa e, chiar se consumă foarte repede.
      Este util în cazul ăsta dacă funcționează pe pielea persoanei respective, la mine chiar nu face absolut nimic. :(
      Pupici! :*

      Ștergere
  3. Daca era Dove cred ca iti schimbai parerea, zic si eu. :D Nu l-am incercat pana acum. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au și cei de la Dove? N-am văzut! :D Oricum gelurile de duș normale de la Dove mi se par mai hidratante decât acest lapte de corp sub duș... cel puțin în cazul meu.
      Pupici! :*

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place! Probabil e genul de produs pe care ori îl iubești, ori îl urăști. :))

      Ștergere
  5. In cazul meu... fara efect! SI sunt cu atat mai suparata cu cat imi pusesem mari sperante in ea (am cumparat-o "la inceputuri" cand toata lumea considera ca nu se mai poate trai fara ea)!
    Absolutely nothing! Doar marketing... :P

    Pup, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact ca la mine! :( Îmi pare rău că te-a dezamăgit, eu cel puțin l-am luat cu gândul că sunt șanse mari să nu mă încânte, datorită experienței cu mostrele. Chiar a fost mare nebunie cu acest produs și încă e intens promovat, e tot Bucureștiul plin de dușuri cu reclamă la acest produs... spre bucuria celor care vor să se răcorească puțin. :))
      Pupicei, Ilduca! :*

      Ștergere
  6. Ma gandeam ca poate fi o alternativa buna pt persoanele care mai sar peste lotiunea hidratanta din cand in cand, Desi, de cand am The Body Sorbet nu mai fac parte din aceasta categorie pt ca e prea genial. Dar daca chiar nu face nimic, asa cum ziceti voi s-ar putea sa-i dai skip. Era pe lista, dar cred ca acolo va ramane

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact așa mă gândeam și eu! Nu mi-aș fi dorit să-l folosesc zilnic, doar ocazional.. când sunt prea obosită. Poate reușești să prinzi niște mostre de la el (nu știu sigur dacă se mai dau prin oraș sau dacă se mai găsesc pe undeva), ca să vezi dacă funcționează pe pielea ta, că sunt și câteva fete mulțumite de el.
      Pupici! :*

      Ștergere
  7. Pe mine initial m-a tentat dar am avut un produs asemantor de la Oriflame cu care am ajuns la aceleasi concluzii si m-am gandit ca e asemanator...
    Nu-l adaug pe wishlist.;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci cam toate sunt la fel, să înțeleg! E bine de știut, să nu mai experimentez astfel de produse! :D
      Pupici! :*

      Ștergere
  8. Hmmm, si pe mine ma tenta sa-l incerc, am devenit tare lenesa la aplicarea lotiunii de corp, dar...parca nu mai sunt tentata asa de tare. la ceea ce spui tu despre uleiul de dus subscriu si eu, chiar hidrateaza bine pielea si isi merita banutii (de obicei sunt mai scumpe decat un gel de dus normal). Puup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu vara sunt mai puțin leneșă, iarna e problema, am zile la rând când abia-abia mă urnesc să aplic loțiunea de corp. Mă bucur că și ție-ți plac uleiurile de duș! Într-adevăr, sunt ceva mai scumpe, dar nu exagerat. La Balea am găsit unul ieftin (parcă 10 lei) și destul de bună.
      Pupici! :*

      Ștergere
  9. Momentan sunt multumita de mine ca ma tin de treaba si folosesc creme de corp in fiecare zi,dupa dus.Nu stiu cat va mai tine minunea,dar pana nu termin cremele pe care le am momentan ( vreo 14 ),nici ca-mi mai iau altele :D .Am citit pareri pro si contra acestui produs,dar eu caut hidratare,vreau sa-mi simt pielea fina si moale macar pana ma bag in pat,vorba ta,asa ca acest produs nu cred ca m-ar multumi pe deplin :).
    Pupicei :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, câte ai! Nu cred că am avut vreodată atât de multe, deși am avut o perioadă când tot cumpăram și tot cumpăram, iar de consumat nu prea. :)) La fel îmi doresc și eu, iar acest produs nu-mi satisface nevoile. :(
      Pupici! :*

      Ștergere
  10. eu am avut un singur hidratant in-shower de la oriflame, a fost primul aparut la noi acum 5 ani. ma simteam lipicioasa si cam atat, nici urma de hidratare. din acest motiv nu-s deloc entuziasmata de idee. un efect mai bun in ceea ce priveste hidratrae il obtin cu demachiante care nu se potrivesc tipului meu de ten si pe care le folosesc exact ca un hidratant in dus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt cam rămasă în urmă, habar n-aveam că au și cei de la Oriflame. :)) E bine de știut că nici acela nu e bun, mai bine-mi văd eu liniștită de loțiunile și cremele mele normale!
      Cât de tare ideea cu laptele demachiant, nu mi-a dat prin cap să fac vreodată asta! Cu prima ocazie o să încerc și eu, mulțumesc de idee! :D

      Ștergere